למה ?

MajoR_ToM

New member
למה ?

זה השאלה שאני שואל את עצמי כל היום בזמן האחרון למה אני עושה ועובר את כל זה ? בשביל מה ? ולא אני לא בדיכאון עמוק ולא אני לא מדבר על החיים בכלל ולא אני לא רוצה להיתאבד הנושא שלי הוא הרבה יותר נדוש ( או שאולי בדיוק באותה מידע ) למה אני עובר את כל המסלול הזה של - תיכון , צבא , אוניברסיטה , עבודה , פנסיה , מוות ....? האם זה באמת מה שאני מחפש ? האם זה החלום שלי ? האם זה מה שאני רוצה בחיי ? למה אין לי אומץ לנסות ולרדוף אחרי החלומות שלי ? למה אני לא יכול למשל לנגן 7 שעות ביום על הגיטרה לעבור לאמריקה ולהקים להקת מטאל ? הרי זה מה שיעשה אותי מאושר למה אני לומד בביתספר טכנולוגי כשאני משתעמם מזה ? האם זה לא רק בגלל שזה המקצוע המבוקש - תיכנות ? אני לא רוצה לתכנת ואני לא רוצה להיות רופא ואני לא רוצה להיות עורך דין או רואה חשבון או ווטרינר אז מה נישאר אחרי כל זה ? האם האנשים המצליחים והמאושרים הלכו על פי השיטה בשביל להגיע לזה ? למה אני עושה דברים שאני עושה כי אני יודע שהם טובים לי אבל הם לא מה שאני באמת רוצה ? ולמה אין לשאלות האלה תשובות משביאות רצון ? תגיבו , אל תגיבו , תעשו מה שאתם רוצים :(((((((((((())))))))))))))): SHINE BUT WHY TO BOTHER ?

אתה מזכיר לי את הכלבים מהכיתה שלי

בוכים בוכים ולא עוזרים לעצמם. לא פלא שחוץ ממני ומעוד 3 כולם נכשלו בבגרות הכי חשובה שלנו. יש לך חלום |?| אז תגשים אותו |!| אתה רוצה להקים להקת מאטל בארה``ב |?| אז תקים להקת מאטל בארה``ב |!| ואני רוצה לישון...אבל אני לא יכול :-( Drugs sex war

Black Star

New member
לא להיות בנאלי.

זה הכי חשוב בחיים. לשמור על הניצוץ, על הריגוש הזה, על ה... לחיות לקראת המשהו הבא שאתה מצפה לו (וזה יכול להיות דבר קטן, הכי פיצי, או חלום חייך...). אני אומרת- תלך אחרי הדחפים- לא בלי שיקול דעת, לא סתם כי בא לערוק לאמריקה... אבל שכל מה שאתה עושה בחיים, תהיה לו המשמעות וקצת מהמטרה שלך, מהשאיפה שלך. ואם אתה מרגיש שמה שיעשה לך הכי טוב בחיים זה להקים להקה, תזכור את זה בכל מה שאתה עושה, וכשתהיה לך האפשרות והמוטיבציה- לך על זה. אל תהרוס לעצמך את העתיד ותעזוב את בי``ס או משהו, אבל... אל תוותר על השאיפות האמיתיות שלך. לך עם מה שטוב לך, לא רק מה שיכניס לך יותר כסף.

תמיד יש לאן ללכת!

``תמיד יש לאן ללכת``... ``תמיד יש לאן ללכת``, אמר לי פעם גמד קטן , ``תמיד אתה יודע לאן ללכת , רק קורא ששוכחים`` . ואני בינתיים יושב , מסתכל איך הכוכבים נופלים , ושותק וחושב , ``כן בטח, אני יודע לאן ללכת``, והחוצפן ,מכה נותן לי על הראש , ``מי שלא חושב שהוא שכח לאן מובילה הדרך , מגיע לו שיקבל מכה בראש, אין דרך בלי ערך !`` שוב הוא זורק לי סיסמאות , אני בעצם בכלל רוצה לשתות , וזה יושב פה , מוכר לי מעשיות , עכשיו הוא כבר נעלב , יושב לו שם בצד , מנגן לו איזה תו, ``טוב בסדר ,גמד קטן , אני מסכים`` פתאום חיוך, ``באמת אתה מסכים ?,אתה בטוח ,תמיד או לפעמים ?,חה חה, אתה כל כך תמים !``. זהו עוד שיר ששלח לי ידידי דורון בדואר האלקטרוני. התעוררות!!!! החיים בזבל. פושע.

MajoR_ToM

New member
בבעיה היא ש

ברור לי שזה לא חולם שאני מיתכוון להגשים מחר או מתישהו לצורך העיניין הבעיה אם חלומות היא שלרוב הם דורשים לוותר על רשת הביטחון שלך - בשביל לעבור לאמריקה - אתה מוותר אך כל מה שהשגת פה בשביל להקים להקה אתה צריך לוותר על דברים אחרים ונפילה בלי רשת ביטחון ניגמרת רע רע מאוד אוף אוף

ככה:

תראה אתה מציג פה את הבעיות האמיתיות של העולם שבו אנחנו חיים. רק שתדע, שאתה נמצא במצב טוב. אמנם אין ביכולתך לטוס לאמריקה בכסף שהרווחת מעבודה במקדונלדס, אבל גם זה יקרה בעוד כמה עשרות שנים. לפני מאה שנה הכל היה הרבה יותר גרוע. מסלול החיים של האדם הממוצא לא היה לימודים צבא אוניברסיטה פנסייה ומוות, אלא עבודה, צבא, עבודה, ומוות. וזהו. אז בעצם מה שאתה מחפש זה עולם אידאלי. מצויין זה בדיוק מה שאני מחפש באותה מידה. העניין הוא כזה, תהיה מציאותי. אתה לא יכול לטוס לארה``ב ליצור להקת מטאל, ואם זה מה שאתה רוצה, אתה פשוט נולדת במקום הלא נכון (זאת בעיה אוניברסלית, מבין?). במקום זה תנסה לכוון נמוך יותר (אולי גבוה יותר), ולהגיד: אני רוצה לעשות להקת מטאל ישראלית, בתנאים בישראל, ולהצליח בגדול, אפילו בחו``ל. נשמע מרוחק?! לפחות את הכרטיס טיסה לארה``ב חסכת לא? אז זה גם מה שאני חושב. אני רוצה להיות במאי סרטים, אבל אחד שמרוויח מליונים לסרט. אז מה אני טס לארה``ב? אולי גם זה יבוא יום אחד, אבל בינתיים אני לומד במגמת קולנוע (משנית) בבי``ס שבו המגמה הראשית שלקחתי היא פיסיקה, וזה פותח בפני דלתות לשני הכיוונים. תזכור שאתה זה שתחליט לאיפה באוניברסיטה אתה הולך. תזכור בנוסף שדרך האינטרנט אתה יכול ליצור קשרים בכל העולם, וזה יתרון שלא היה אף פעם בתולדות ההיסטוריה (אני לדוגמא, מתכתב עם במאי האפקטים הויזואליים שעשה את האפקטים הממוחשבים לטיטאניק). תזכור שהעולם נותן לך הרבה הזדמנויות, ואף אחד לא עוצר אותך מלרדוף אחרי החלומות שלך (זה קשה אבל לא בלתי אפשרי). אתה יכול לפרוש מתי שאתה רוצה, מי מזיז לך את הידיים ואת הרגליים? -אתה. וזה עוד מסר מאד חשוב לכולכם: תהיו אדונים לעצמכם. לכל הבנות ביניכם שעושות כל הזמן דיאטה ואוכלות יום כן יום לא: לכו תרוצו! תעשו ספורט יא פדלעות! כן אל תגידו שאין לכן זמן, מה יש בטלויזיה? דוסון קריק? נו באמת... יש לכן גוף, וזה הדבר הכי יקר שיש לכם בעולם, אז תדעגו לו, אל תענו אותו! יאללה החיים בזבל. פושע.

MajoR_ToM

New member
רואים כמה בדיוק אתה מבין

דבר ראשון - אין כימעט שום סיכוי להצליח ללהקה מהארץ אין מה לעשות - עובדה זה עובדה אין כימעט להקות ישראליות מצליחות בחו``ל . ואני מכיר את אלו שכן מצליחות - רוקפור וסאיילם . וואו דבר שני - זה רק חלום לא מציאות ברת הגשמה - אחוז מאוד נמוך , מאוד מאוד מאוד נמוך משיג את מה שהוא באמת רוצה. הרוב משלים את עצמם שזה מה שהם רוצים . המגמה שלי זה - מגמה טכנולוגית - אני יודע שזה נותן לי אפשות לקבל מקצוע טוב ומוצלח ויוקרתי - אבל כמה מאלה שלומדים את זה באמת רוצים לעסוק בזה , באמת מעניין אותם לעבוד בתחום? כולם ךומדים את זה בשביל הכסף . אוף ומה הפאקינג קשר לבנות שמנות ? מאיפה הוצאת את זה ?!! מה הקשר אני יודע שאין עולם אידיאלי חוץ מזה לא דיברתי על זה שצריך לשנות את השיטה - כי זה בלתי אפשרי - אני רק שואל למה אין לי אומץ להשיג את מה שנאי באמת רוצה - ולמה העתיד שלי כזה מעורפל בעיני ? אין לי שום תוכנית .... אוף אוף אוף

נעל

New member
לא מגניבים מספיק

בוודאי שהישראלים לא מצליחים בחו``ל - הם פשוט לא מגניבים מספיק. אולי אם היו מתקררים קצת, נרגעים קצת, נעשים אדישים קצת יותר לשטויות הקטנות ומפסיקים להתעצבן בקלות הם היו יותר קולים, וגם מצליחים. ``די לאלימות, גם בפורום``, נעל ;-)

למעלה