למה??

nasty-

New member
למה??

למה זה כל כך קשה??? אני אוהבת... את יודעת... ואני רוצה לספר ולהגיד... אבל לא יודעת איך... ובכלל... אין ממש מה... חוץ מ``סתם`` שאת זה כבר אמרתי ואני רוצה לחבק.. ולהיות לצידך... אבל במקום זה אני בועטת..ובורחת. ושוב... מוציאה עצבים... על מי שלא צריך.. ובכלל לא רציתי לא התכוונתי לך יש את הבעיות שלך... לי את שלי... ובמקום לשמוע אותך... כשאת צריכה! אני נופלת לי בתוך חור שחור מלא דיכאון לא מצליחה לצאת לא בשבילך לא בשבילי אז כנראה... שגם אני אותה חברה.... חברה כמו כולם.... כמו שאני מגדירה חברות... זאת גם אני החברה שלא שם החברה שחושבת על עצמה יותר מידי שמבקשת יד... ושאת מושיטה לי..אני מזיזה לך אותה. זה קשה... באמת... תאמיני לי.. אני אוהבת אותך את החברה הכי שלי ואולי.. היחידה היום אחרי שלכולם נמאס שאני ככה גם לך... אני יודעת ותמיד ידעתי, בסוף זה ימאס גם לך הזילזול שלי בחברות. אז אני לא רוצה ולא צריכה חברות רק מסיבה אחת... לא רוצה לפגוע לא רוצה להכאיב לא רוצה לאכזב ואת.. לא צריכה אותי אבל בכל זאת... זה כואב... אוהבת אותך.. ואם פגעתי - סליחה ואם הכאבתי - סליחה ואם איכזבתי - סליחה מכל הלב... מקווה שתסלחי ומקווה שנשארו לי חברות

@tagel

New member
לנאס ממורני

לפעמים גם לי קשה להגיד ``אוהבת`` ולשתף ולבכות ולצעוק אלייך, איתך. לפעמים גם אני מרגישה שאני מאכזבת אותך. שאני איתך זה הזמן השקט שלי. עוצמת עיניים מדמיינת אותך לידי ושופכת את הלב. לפעמים אני מרגישה אותך, כואבת , בודדה, עצובה - ואני - אין לי יכולת לעשות כלום. לפעמים אני מושיטה לך יד ואת לא לוקחת ולפעמים אני לא מושיטה - דווקא כשאת צריכה. אז אני חברה לא טובה? תגידי!!!!! את החברה שלי, הכי. ולפעמים אני טובה לך כחברה ולפעמים לא. ואם את למעלה את מושכת אותי ואם את למטה אני אעשה הכל - הכל - כד להרים אותך.. גם אם ניראה לך שאני למטה גם. אבל לפעמים .. לפעמים יש התרחקות. לא בכוונה.. לא לזמן ארוך.. אבל יש. אני תמיד חוזרת אלייך... ותמיד איתך גם שאני מדברת איתך 5 דקות ביום בלבד. בסופו של היום את הכי חברה שלי ואני הכי אוהבת אותך.

nasty-

New member
ושוב אני אשאל

אז יש נצח?? חברה שלי... יקרה את שם את מושיטה יד ולא רוצה שתיהי למטה ואם את שם - אז רוצה להרים רוצה לתמוך רוצה להיות שם - בשבילך וגם שתגידי הכל בסדר ושאין כלום... אני פה לא משנה כמה קשה או כמה כואב עדיף תמיד שיהיה ביחד ואם לפעמיים צריך קצת לבד.... אז לבד! העיקר שיהיה טוב כל העיניין הזה מצחיק אני - בעיות מתבגרת רגילה מפילה את זה עליך. לא יודעת למה את סובלת את זה. לא מבינה למה את צריכה את זה ולא רוצה שתקלטי לעולם! שאת לא צריכה את זה בכלל. אוהבת תמיד בשבילך...

@tagel

New member
חומד

את הכי חברה ואני אוהבת אותך. ובזה זה מסתיים הסיפור הזה. חברות ולתמיד. וכן - יש נצח. ככה זה. אם רוצים מספיק - אז יש. ואני לא ``סובלת`` את זה.. את חברה שלי - וככה זה כשחברים. רני. נ.ב. ניראה לך שאת נוטשת אותי מתישהו עם שבע???

nasty-

New member
נראה לך??

בחיים לא!!! לא כשמדוברת על שבע!!! שבע לבד זה קשה

@tagel

New member
נאס

בטח זה קשה... אז .. אהה... אולי.. אהה... תורידי איזה שניים... מה דעתך? :)

למעלה