למה ?

עגינה

New member
למה ?

למה האמי מתעלם מהסדרות המצויינת באפי ואנגל? אני לא חושבת שהבית הלבן וכל הסדרות המשעממות האלו יותר יפות מבאפי ואנגל!אתם יודעים שרוצים לעשות סדרה לפיית בסן פרנסיסקו?

ANGEL N

New member
נצל"ש: הפרומו של באפי...

מה זה הפרומו החדש הזה שעשו לבאפי??? פרומו פשוט מזעזע ולא מתאים בכלל לאופי הסידרה. אם לא הייתי רואה את "באפי" והייתי רואה את הפרומו הייתי בטוח שמדובר בסידרה הכי מטומטמת בעולם. אני לא מבין למה? חברת האם קשת עושה פרומואים מצויינים. ביפ צריך ללמוד מסטאר וורלד שדאג לעשות פרומו כללי מצויין (היה גם פרומו מיוחד לפרק ה100 של באפי, השחקנים דיברו על הפרק) ודאגו לעשות לכל פרק פרומו מצויין!!! (חבל שהם הזניחו בקטע הזה את "אנג'ל", שקיבלה גם היא פרומו כללי מצויין). אם משהוא מביפ קורא את זה אני מוכן לעשות לכם פרומואים בחינם, רק תנו לי את הפרקים ואיזה מקום לערוך אותם. יש לי הרבה רעיונות לפרומואים

Better Man

New member
מסכים

בכל ה30 שניות של הפרומו מראים רק את באפי , רק נותנת מכות. אם לא הייתי רואה את הסדרה לפני, הייתי בטוח שזו עוד סדרת פעולה סוג ז סטייל "ווקר". "באפי" זו סדרה שכל כך קל לעשות לה פרומואים ברמה, הרי בכל פרק יש איזה רגע מדהים שיכול להפוך לפרומו, סתכלו על הפרומואים באתר "באפיוורס" הגרמני. אבל ביפ בחיים לא ילכו ב"באפי" על הפרומו הדרמתי והמעניין, הרי הם ערוץ הצחוק, הם חייבים לעשות פרומו עליז ולומר "יהיה שמח" למרות שבעונה הזו קורים דברים מאוד עצובים. ובכלל, אני לא יודע איפה מצאו את האנשים שעושים פרומואים בביפ,סתכלו על הפרומו של "מלקולם באמצע", פשוט להקיא..... נ.ב כל יום צריך לנחות בטלוויזה הפרומו של ערוץ 10 לאנג'ל, אני מריח פרומו טוב, מקווה לפחות...

ANGEL N

New member
התרשמתי מערוץ 10 לטובה מהנושא...

אומנם היה שלב שבהם הפרומואים היו גרועים ביותר, אבל בזמן האחרון הפרומואים שלהם מצויינים. אני מקווה שהם יעשו פרומו ממש טוב, כדי שיצוד עוד אנשים שיראו את הסידרה הגאונית הזאת.

אני אוהבת את המיניין של גלורי שצוחק

בסוף
אבל מה שמאוד מפריע לי בפרומו בנוסף לכל מה שציינתם הוא:
The Body צ ו פי ב י פ ל ה ר ח ק הקטע שבסוף כשרואים את באפי מסתכלת לצדדים כשאנחנו יודעים שבעצם עוד כמה שניות היא תמצא את אמא שלה מתה, אממ ממש לא מתאים לי לפרומו... ודי מפריע לסיסמא "ערוץ הצחוק"...

Buffybot

New member
אני בעד!

צריך מעריצי באפי לעשות פרומואים! תציע עצמך! גם אני ראיתי את הפרומו בתור באפי-באפי באפי-דון (בעעעעעע!!! ועוד צורחת!!!) מילא באפי-באפי-באפי-דון אבל יש המון ויותר מדי שדים (וגלורי) ומפלצות שבצירוף השיר ברקע זה נראה פשוט סידרת ילדים ובצירוף המכות, כמו פואוור ריינג'רס! שימו ספייק, ווילו, זאנדר, אניה, ג'יילס, ותרו על דון צורחת (בבקשה!) ועוד דבר שהציק לי, שמו תמונות של העונה החמישית ושל השלישית! למה שלישית?
לשביעית אם כבר פרומואים, הורדתי וצפיתי בפרומואים של העונה השביעית, האלה שנעשו על ידי מעריצים. הכי התרשמתי מהפרומו של "conversation with dead people", איזה מפחיד הפרומו הזה! פשוט מדהים! בכלל הפורמואים האלה כל כך מקצוענים... האמת, ההפך-הפרומואים האמיתים של יו פי אן וWB נוראים לעומת אלו, שהם כל כך מושלמים! אם הייתה לי סידרה הייתי משלמת להם כדי שיעבדו ויעשו פרומואים לסידרה שלי. צריכים לשלם לאנשים המוכשרים האלו!

avivino

New member
הקטעים מהעונה השלישית

טוב, הם השתמשו בסצנה מהעונה השלישית שבה באפי אומרת לאידיוט הזה בתוך הבור (נו, איפה שמנצלים ילדים חסרי בית והם מזדקנים תוך כדי עבדות) "I'm Buffy, the vampire slayer, and you are???" אני חושב שזה אחד המקטעים הכי ענקיים שהיו בסידרה. אין כמו באפי! עדיין בדעה שסדרת בת תהיה פחות מוצלחת.

למעלה