למה?

PsiChO

New member
למה?

היום היה לי אימון אקרובטיקה בקפוארה באזור מגוריי. כל היום החזקתי שני ידידות שלי לפליק פלאקים. בנקודה מסויימת הלכתי להביא משהו מהתיק שלי ושחזרתי ראיתי שאחת מהידידות מחזיקה מישהי לפליק פלאק עם מישהו צפלון שלא יכול להרים גפרור עם עגורן (בטח כבר ניחשתם את ההמשך), הוא הסתכל אחורה בדיוק שהיא קפצה, זה הסתיים בנחיתה על העורף ברכייה לגשר האף, הרבה דם ונסיעה למיון (שלאחריה הגיעו תפרים). אני היית אמור להחזיק אותה ועמדתי לידה ולא ממש התחשק לי להחזיק אותה, ראיתי שהוא לא יכול להחזיק אותה אבל לא אמרתי כלום. אני מרגיש שיכולתי למנוע את כל זה, אם רק הייתי אומר משהו, פותח את הפה. למה אני מרגיש שזה באשמתי כל מה שקרה? למה אני מרגיש שזה אשמתי שלא הזהרנו (גם הידידה השניה) אותה, למה אני מרגיש שזו אשמתי שנתתי לו בכלל להחזיק אותה? ועד מתי התמונות האלה ירוצו בתוך הראש שלי? אני ממש מזועזע עכשיו אני לא מצליח להתנוער מזה. דיברתי עם שתיהן, שתיהן מסכימות שזה לא אשמת אף אחד אלא פשוט חוסר אחריות של כולם. אבל למה אני עדיין מרגיש שזה אשמתי?.... פסיכי*מזועזע

זה מה שנקרא

להיות אנושי.... המצפון שלך קורא לך אם דיברת עם שניהן והן הסכימו שזה לא אשמת אף אחד אז אתה רק תרגיש יותר גרוע כי ראית את זה מהצד ולא הלכת לעזור.... שטויות מקווה שתהיה פחות מזועזע... ד``א החלמה מהירה לכולם:]

למעלה