למה

תותי-בת

New member
למה למה אני לא מסוגלת יותר להתאהב? למה הכל כל כך נפלא ואז צריך לבוא משהו שישבור לי את הלב? למה עוד שמעה ועוד אחת ובכי שקט ורגוע יש לי, ולא בוכה עם רעש, בוכה בשקט, לא כדי שאף אחד לא ישמע, אני לא מתביישת בזה שאני בוכה, אולי כי ככה סתם הכל רגוע ולא כל כך איום ונורא? ולמה אין עוד אחד שיקרא לי בייבי וישחזיק לי את היד במהלך הנסיעה? ולמה אין עוד אחד שיתקשר אליי כל יום 5 פעמים בממוצע? ולמה אין לי עוד תומר? ולמה הוא עבר לי לקנדה? ולמה אחריו הייתי רק עם בחור אחד שמונה חודשים? ולמה כואב לי כל כך אחרי שנה? ונמאס לי כבר, ואני לא אשכח אותו, אבל זה לא יעזור לי, כי הוא לא שלי, מעולם לא היה. ושוב כואב לי, ושוב דמעה ועוזבת את הבחור שאני איתו, כי לא מתאים לי, כי הוא לא מוכן להשקיע בי כי הוא רוצה להתקדם יותר מדיי מהר, כי זה לא זה, וכבר לא יודעת מה קורה לי, ליאת.

blue love

New member
ליאת... כל אחד מסוגל להתאהב... ובלי שתרגישי ...האהבה תדפוק על דלתך... ותרגישי שוב נאהבת...ואוהבת... blue love

תותי-בת

New member
בלובושי לא נראה לי שזה אפשרי יותר אני רוצה להרגיש אבל אין כבר ונגמר לא רוצה שהיא תדפוק! שתיכנס בלי שום דפיקות, הן תגענה יותר מאוחר. לא ארגיש נאהבת אם זה לא יהיה הוא, ולאהוב אני לא מסוגלת איש מלבדו, הרי עברה כבר שנה, אמור להישאר לי רק זיכרון נפלא, אבל לא, אני ממשיכה לחשוב עליו מפה עד הודעה חדשה, וזה כואב, ואני יודעת שהאקס שלי ידע שאני מטורפת על תומר, אבל אין מה לעשות, הוא השלים עם זה ואני לא, והחברות שלי לא מבינות, טוב הן בכלל לא מכירות אותו, ואף אחד לא מבין למה אני מאוהבת בבן אדם הזה, כי אף אחד לא מכיר אותו כמוני, ורק לי אכפת, ורק אני ממשיכה, וחושבת ובוכה ומוחה דמעה, וכבר עברה שנה, אתה קולט? לפני שנה ביום העצמאות הכרנו.. רק שזה היה ב9/5 ולא ב26/4... לא נורא, נשארו זכרות, נשאר תאריך ויש לי דמעות וידיד מושלם לבכות לו, רק שנראה לי שגם למלאך הזה נמאס, ליאת.

blue love

New member
ליאתי... הכל אפשרי..ותהיי אופטימית... כבר התאהבת לא פעם אחת בחייך..ונכון שהאהבה לאקס שלך היא החזקה והמשפיעה ביותר בחייך.. אבל הזמן מרפא את הפצעים...הזמן מחיה גם את האהבה מחדש! אני בטוח שאין לך אפשרות להתכחש לעצמת הרגשות שיש בך..ואת לא תוכלי לעצור את האהבה ברגע שהיא תגיע.. יהיה טוב ליאתוש.. blue

תותי-בת

New member
בלובושי שילי אני שונאת את הזמן אבל זה הדבר הטוב ביותר לך תדע אולי הוא יפתיע אותי, הרי הוא יודע איפה אני גרה... מחכה לה בחוסר ודאות זמנית, יהיה טוב כך אומרים, תשמור על עצמך אדם יקר, אוהבת, ליאת. בלובושי נעלמת לי מהאי סי קיו יא מתוקי! אם רק תרצה, תן סימן ואני איתך שוב.

סגירת מעגל ליאתי מתוקה כולנו חשים את כאבך ורוצים לגרום לך להיות כמה שיותר מאושרת ועל אומר לך כך את צריכה לסגור מעגל כי כנראה עוד לא השלמת עם העובדה שאין תומר ושאתם כבר לא נאהבים כי כנראה הרגש נגדע אבל כמו כל דבר הלב שלך חש כאילו זה עדיין שם כיתבי לתומר מכתב מכתב המפרט את כל מה שעובר עלייך ועל העובדה שאת אוהבת אותו וכמה הוא נפלא אבל כתבי גם שאת צריכה לסיים את הרגשות הפעילים שלך לגביו בכדי שתוכלי לגעת באושר פעם נוספת כתבי כל שעולה על רוחך ואל תעצרי הכתיבה תעזור לך וגם תסגרי מעגל באותו הזמן וכך לדעתי תוכלי להמשיך בדרכך כשאת משוחררת חופשייה ונאהבת... אוהב תמיד bluz by the moon

תותי-בת

New member
מתוק שלי לסגור מעגל... מקווה שזה יקרה כשאני אהיה בטורונטו. תומר לא בארץ, הוא עבר לקנדה, לאט לאט הקשר נותק וכשניסיתי ליצור קשר שום הסלולרי שלו - כנראה שבק חיים- ולא יכולתי לצור איתו קשר, מה שכן הוריו עברו לגור במדינה אחרת, אין לי כל דרך אפשרית ליצור איתם קשר, מה שכן אני יודעת שיש לו מחשב נישא ומידי פעם הוא פה, וממשיכה לחפש אותו, ואי מייל אין לו וגם לא אי סי קיו, מגעל אוכל לסגור רק אם אמצא אותו בטורונטו, מה שבטוח לא יקרה, אני יודעת מה רגשותיו כלפיי, והוא יודע מה אני מרגישה כלפיו, לא פעם אמרנו זאת, תודה על הניסיון לעזור, סתם עלה בי געגוע וכאב ורציתי להוציא כי זה נראה לי המקום הכי טוב להוציא אהבה, מקווה שאוכל להמשיך לאהוב, ליאת.

נשמה מתוקה ועדינה כתפנו תמיד תהיה איתנה ומוכנה בשבילך ואזנינו תמיד יקשיבו לבלוז שלך....

candybox

New member
מתוקה שלי.. חכי קצת ממי, זה יעבור, את תמצאי את ה-אחד, ואז יהיה שם מישהי בשביל כל דבר שרק תרצי,

למעלה