למה???

1Shir

New member
רינת ../images/Emo6.gif

בהתחלה כשראיתי את הכותרת שלך "איזה טימטום" חשבתי שאת מתכוונת למה שכתבתי וכבר התחלתי להיעלב... אבל אז פתחתי את ההודעה וראיתי... נו, אין לך מה להגיב על מה שכתבתי בעניין ג´סטין (ובריאן)? ומעיין, אם את כבר מסכימה איתי, אולי תפרטי קצת?!

maayan15

New member
אזהו שאין לי מה לפרט...

אני כבר רשמתי את דעותיי למעלה....ואת פשוט הרחבת בצורה מאוד יפה...

maayan15

New member
מסכימה עם כל מילה!

.............אני היום שמחה מסיבות שנסתרות ממני.... יפית....לאן נעלמת??????.....אני פשוט חייבת לדבר איתך....

רינת4

New member
ממש כלום...

רק שבריאן הביא לג´סט זונה. מי שרשמה את ההודעה לא ראתה כוכביות,אבל השנייה פתאום רואה: בריאן הביא לג´סט **** וזו רק דוגמה. זה היה ממש מצחיק!לא הבנו מה קורה. ואני לתומי חשבתי ששיר(מסיבה שלא הייתה ברורה לי) לא רוצה לכתוב את המילים האלה. אבל פתאום היא שואלת אותי למה שמתי כוכביות.אז עשינו עוד כמה ניסויים ופתאום גילינו דאת הכוכביות תפוז שמו.היינו בטוחות שמישהו מסתכל על מה שאנחנו רושמות ומצנזר(כלומר מנהל המערכת או מישהו...). מסתבר שלא. אבל זה ממש דפוק!ומצחיק! לא?

lolly1

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה הגזמה!!!!! חיחיחיי....... רינת-הנה עוד קצת צחוק..:חההההה!! חהההההה!! חיייחיחיחיחיחי
.....

lolly1

New member
אמממממממממממ אנשות!!../images/Emo46.gif

אין לי מה להגיד שקשור לשרשור..פשוט נוראאאאאאאאאאאא יבש פה..~~!! ויש לי חצי שעה אז בואו לדבר איתי!!!!!
רינת? ליאור? מעיין? יעל?....מישו??

איריתוש´...

אני מתמוגגת על הקליפ החדש של הרד הוט שאני כרגע מורידה... ולמה אני אחרי רינת? אני רוצה להיות ראשונה! ליאור? רינת? מעיין? יעל? בפרקץ ילדותיות...

lolly1

New member
את

יכולה להישאר על הקרקע ולא לקפוץ.. גם את יעלי..

lolly1

New member
באמת!!

איזה פקסים!! מידע על מישו שמה זה אכפת לי ממנו!!! כתב שלא רואים כלום! ודף חסר! ממש תודה!!!

רגע.....

דף חסר כי כמעט איחרתי את האוטובוס! ואם לא אכפת לך אין בכיה.....חשבתי שאת אוהבת אותם אבל לא משנה.....

lolly1

New member
אני כן...

את המוזיקה שלהם... ואת flea ואנתוני... זהו..

למעלה