למה???

למה???

למה אית´ן נראה כל כך טוב???? למה אני שונאת אותו? למה אני אוהבת אותו? (מזכיר את 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך...) אז ככה, היה פרק ממש ממש טוב! עצוב ומייאש כזה, אבל עדיין מקסים. הדמויות: אמט-חמוד כמו תמיד טד-טיפש... אני לא אוהבת אותו בכלל! לינדזי ומלני- מתוקות! איך שהן דאגו לג´סטין! (אני מפתחת תאוריה: הן אשמות!!!!) בן- נורא התחשק לי לתת לו סטירה!!!
דבי- נורא הרגיזה אותי! ויק- אין הרבה מה להגיד... בריאן- נהדר. ג´סטין- מרגיז. (פעם ראשונה שאני חושבת שג´סטין מרגיז!) וזהו.... כמה פרקים עוד נשארו עד סוף העונה?? למישהו יש
לשבוע הבא?

ג´סטין-מעצבן???

הדמות הכי האהובה עליי היא מן הסצם-בריאן, אבל אני מודה שהוא היה באמת מעצבן הפרק...יותר ממייקל מה ג´סטין עשה שהוא היה מעצבן הפרק? ההפך, הוא היה בין החמודים שם....

אני אסביר לכן למה מעצבן!

תראו, הוא יודע שבריאן כזה, ונכון אני לא מסכימה עם מה שבריאן עשה, אבל ראו שזה מאהבה! כמו שמעיין אמרה, המבט והדברים כשהוא הראה לג´סטין את הזונה... ראו שהוא אוהב אותו בטירוף! והמבטים שהוא תקע באית´ן.... ממש מעצבנים!!!! אז נכון שאית´ן נראה טוב אבל בריאן הרבה יותר!!! והאמת היא שמבחינת אופי, או קצת סנוב מעצבן.... מישהי יודעת כמה פרקים נשארו?

מאהבה לא מביאים זונה ליומולדת!

אלא משהו...נגדיר את זה כטיפה יותר ´עדין´... ואני הייתי קופצת על אית´ן שהוא אמר מה הוא יעשה אם לחבר שלו הייתה יומולדת, ולעומתי(פנטזיות, פנטזיות),ג´סטין ישר אמר שיש לו חבר ושמר על איפוק.. ועוד...קשה לי להודות...4 פרקים! איך הזמן עבר מהר...

מאהבה לא מביאים זונה ליומולדת!

אלא משהו...נגדיר את זה כטיפה יותר ´עדין´... ואני הייתי קופצת על אית´ן שהוא אמר מה הוא יעשה אם לחבר שלו הייתה יומולדת, ולעומתי(פנטזיות, פנטזיות),ג´סטין ישר אמר שיש לו חבר ושמר על איפוק.. ועוד...קשה לי להודות...4 פרקים! איך הזמן עבר מהר...

faith2

New member
../images/Emo99.gifאיתן ../images/Emo99.gif

סורי אבל איתן פשוט מקסים! ואגב ספוילר לשבוע הבא אני עוד מעט כותבת....והוא יהיה במאמרים בפינה שלי

סילביא

New member
../images/Emo58.gifלהרגע מייד

עם כל החיבה החולנית הזאת לאיתן. גם בעיני הוא חמוד אבל... מצאתי את הנוסחה איך לא לאהוב אותו כשהו ממש מקסים (כמו אתמול בקטע שהוא אמר לג´סטין המ הוא היה עושה לו ליומולדת) תזכרו שבגללו בראיין יהיה בדיכאון. שהוא הורס את המע´ יחסים היפה ביותר שיש היום בטלויזיה. שהוא יגרום גם לג´סטין סבל שהוא מגעיל והכי חשוב : תזכרו שהשחקן יהיה בעונה 3 "רק" 5 פרקים כי הוא לא נהנה לשחק שם הוא מ-ז-ל-ז-ל! מה זה לא נהנה!??!! כמה אפשר לא להנות בלהכינס למיטה עם רמדי!?! אה?!!!!!!!!!!!! בקיצור- השחקן -כמו הדמות ראוייים לתיעוב

maayan15

New member
אוקיי....מלאני ולינדזי חמודות????

אני מצטערת...בדר"כ אני פשוט אוהבת את מלאני אבל הפעם...שתיהן היו קרציתיות.... כלומר...ג´סטין אומר להן שזה בסדר...וןאין גורמות לו להרגיש שזה לא בסדר...אוף....סתם עיצבנו אותי!!! בריאן לא היה מעצבן....הוא היה מתוק ובראייני ואתן תצטרכו לחיות עם זה! רק עוד 4 פרקים?!?!?!?!?.....HELP!!!!!.....אני ימות!!!!!

רינת4

New member
ושוב,עולם הפוך...

בקשר ללסביות אני נאלצת להסכים איתך שהו עשו טעות. אם הן לא היו לוקחות את ג´סט אין,הוא לא היה פוגש את איתן בכלל. מצד שני-היה בא בחור אחר שהיה אומר לג´סט את אותם דברים ואז הוא היה הולך איתו.ככה שזה לא משנה. אבל בריאן ואית´ן ביחד? מאיפה הבאת את זה?

סילביא

New member
אני עם רינת

את רואה מעיין. דברים חזרו להיות כרגיל.. אנחנו לא מסכימות.

maayan15

New member
אני לא מדברת על זה שהן לקחו אותו

לקונצרט שבו הוא פגש את הכנר (אין לי כוח לכתוב אית´ן)... אני מדברת על כל זה שהם שיגעו לו את המוח לגביי זה שבריאן לא בסדר...שלא ייתערבו! תחשבי על זה...שניהם פשוט מתוקים...כל אחד בדרכו...האחת רגיש ורומנטי והשני לא שם זין...או שבעצם כן...הם דומים ושונים...הם....הם חמודים....הם צריכים להיות ביחד....חוצמזה....אם לא ממשמערכת יחסים (כי אני מתנגדת לבריאן במערכות יחסים..)... תחשבו על זה...אמרתן שאתן רוצות שבריאן ייעשה לג´סטין חיים יותר קשים...מה יותר "קשה" מאשר לשכב עם החבר החדש שלו...זה גאוני (אוב..אני גאון!..למה ציפיתם?)

סילביא

New member
../images/Emo46.gif מעיין תיזהרי ממני!!!

איתן לא מתוק ולא נעליים, והוא יעוף לעזעזל כמה שיותר מהר כן, בראיין יעשה לג´סטין חיים קשים ( מגיע לו לקושקוש) אבל הוא לא ירד לרמה של לשכב עם אית´ן הוא יעשה משהו יותר מתוחכם.. העיקר שבסוף הם יחזרו להיות ביחד. ונכון למרות שאני חולה על מלאני הפעם הן באמת ממש הציקו לג´סטין אבל רינת צודקת .. המע´ יחסים של ג´סטין בראיין הגיע למצב שאם זה לא היה הכנר אז זה היה מישהו אחר אבל בסופו של דבר ג´סטין היה מחפש חום במקום אחר ( באסה) אח אח....אני עדיין לא מצליחה להבין איך הפאבריציו הזה ( צריך להרוג את מי שנתן לא את השם) בכלל סירב להמשיך להצטלם במיטה עם רנדי!??!?! נמה יש לו במקום מוח!?!? נעל!?!!? פיצה!?!?( הוא איטלקי) טוב אני הולכת לראות סרט

רינת4

New member
מתי בדיוק אמרתי

שאני רוצה שבריי יעשה לג´סט חיים קשים? ואית´ן-טוב,לדעתי הוא זאב במסווה של כבשה... הוא כזה שבטח לא רוצה מערכת יחסים בלי סיבה מיוחדת, אלא שפשוט הוא רואה בג´סט אתגר-כי הוא אוהב את בריי, וא´ משועמם,אז בא לו להפריד ביניהם. אבל זה לא שהוא פוחד לתת לאנשים להתקרב אליו או משהו... כלומר הוא לא כמו בריאן. לדעתי אי אפשר לסמוך עליו. וא´ ובריאן? אני לא רואה את זה... מצטערת. גם אית´ן לא נראה משהו! הוא נחמד.אבל ג´סט נראה יותר טוב ממנו בהרבה! כלומר-לא שנאתי אותו בפרק,כבר אמרתי את זה. אבל הסיבה שלי הייתה כעס על בריאן והרצון להראות לו שג´סט שווה יותר ממה שהוא נותן לו קרדיט,ושאנשים אחרים גם מעוניינים בו אז שיתחיל לפעול בבגרות כי אחרת הוא ייפגע. וזאת תהיה אשמתו!

רינת עזבי את מעיין...

יש לה מוח מעוות בכל מה שקשור לזוגיות...מעיין, לא לאכול אותי! אבל יפה היה מצד מל ולינדזי לעשות לו משו ליומולדת- מה שאף אחד אחר לא עשה, ואני לא מדברת על ה"מתנה" ה"מיוחדת" של בריאן... ויעל צודקת, אם לא היה את אית´ן, אז באיזשהו שלב היה מישהו אחר, או שלא היה בכלל, וג´סטין היה נפרד מבריאן... ובינתיים אית´ן בסדר(איזה שם מעצבן!!!!) אבל נראה לי שאת צודקת רינת, הוא פשוט משועמם וצריך אתגר... ואת צודקת גם בקטע של בריאן.....(נראה לי שאני פשוט אכתוב בחתימה "יעל ורינת אתן צודקת, ואני אסגור עניין...)

1Shir

New member
זונה ליומולדת - בעד או נגד?!

זה לא עניין של טוב או רע. אבל הפעם זה פשוט לא היה מתאים! אני חושבת, כמו שסיון כתבה, שבריאן כן התכוון לטוב. הוא פשוט לא טיפוס קיטשי ורומנטי והוא לא ידע איך לשמח את ג´סטין, לכן הוא עשה מה שהוא יודע ומכיר וכך יצאה המתנה... אבל אני הזדהיתי עם ג´סטין, שלפחות לפי ההבעה על הפנים שלו הרגיש שבשלב בו הם נמצאים בזוגיות שלהם, מגיעה להם אינטימיות יותר גדולה מזאת. אבל אני, בניגוד לכמה כאן (ובאופן טבעי, גם בדומה לכמה כאן...) מעוצבנת בעיקר על ג´סטין ולא על בריאן. בריאן אמנם פישל עם המתנה, אבל ג´סטין יכל לומר לבריאן שהוא מעדיף שהם יהיו רק שניהם ושזה לא מתאים לו. אני בטוחה שבריאן לא היה כועס עליו. איפה, איפה ג´סטין של פעם שאהב אך ורק את בריאן ולא התעסק בשטויות אחרות?

רינת4

New member
שיר-מאז שדיברנו על זה,

חשבתי שוב,ראיתי את הפרק שוב,והגעתי למסכנה שג´סטין פשוט לא רוצה לאכזב את בריאן,והוא רק רוצה לשמח אותו. והנה הוכחה: בקטע שבו הם היו בבבילון ודיברו על היום הולדת ובריאן אמר מה שאמר,ואז ג´סט אמר שהוא מסכים איתו...אז באותו רגע בריאן הסתכל על ג´סט וחייך כאילו הוא אומר "אני גאה בך". אז ג´סט רוצה שבריי יתגאה בו ולכן מסכים איתו. עכשיו,בקטע שבריי הראה לו מה המתנה שלו? אז רגע לפני זה, ג´סט כל כך שמח שבריי הביא לו הפתעה ושהוא חשב עליו ובטח אמר לעצמו שאולי בכל זאת הוא מחשיב את היום הולדת שלו כיום שיש לחגוג אותו, ואז המבט של ג´סט כשהוא ראה את ההפתעה...הוא היה כל כך מופתע שלדעתי הוא פשוט לא ידע מה להגיד ומה לעשות...! כלומר,מה? הוא היה אמור להתעצבן על בריי ולפתח ריב? נראה לי שהוא ניסה להימנע מלעשות סצינות ומבריי קורא לו פרימדונה,או איך שהוא קרא לו איזושהיא פעם,לא זוכרת... אני בטוחה שאם ג´סט היה אומר משהו,בריי דווקא כן היה מגיב אולי לא בכעס,אבל בטח בזילזול לרגשות של ג´סט וג´סטין ניסה להימנע מכל המצב המכוער הזה. מה גם שהוא בטוח שזה לא יעזור,שבריי בכל מקרה לא יבין אותו והרי הוא לא ישתנה,אז מה הטעם? זאת דעתי בכל מקרה...

1Shir

New member
אני אגיד לך למה אני לא מסכימה...

אני חושבת שבכל זאת, עבר הרבה מאז שג´סטין היה בעמדה נחותה מול בריאן. בעונה הראשונה, כאשר בשום שלב לא היה ברור שבריאן רוצה בג´סטין, וג´סטין נלחם על מעמדו לא כהחבר של בריאן, אלא אפילו כ"יזיז" בלבד, אני תומכת בכך שג´סטין יעשה לבריאן הצגות כדי לקנות את ליבו. אבל עכשו זהו לא המצב! כעת בריאן וג´סטין נמצאים במערכת יחסים פחות-או-יותר שוויונית, אף אחד מהם לא בעמדה נחותה, על פי כל הפרקים האחרונים שראינו, והשוויון רק הולך ומתגבר. כבר אין לג´סטין שום סיבה להעמיד פנים. מותר לבני זוג לחשוב בצורה שונה לפעמים, ואני בטוחה שבריאן היה מעדיף שג´סטין יהיה מה שהוא בכנות, ולא יעמיד פנים כדי לרצות אותו. לא נראה לי שבריאן היה פוגע בג´סטין אם ג´סטין היה אומר שהוא לא רוצה במתנה. אולי הוא היה מעיר הערה צינית כהרגלו, אבל הוא היה מעריך את זה שלג´סטין יש רצון משלו. אני לא מאמינה שבריאן היה מחולל סצנת כעס, ממש לא נראה לי. ההתנהגות של ג´סטין היא גם סתירה מבחינתו. אם הוא כל כך לא רוצה לאכזב את בריאן, זה טוב ויפה, אז למה הוא הולך ומתקרב לגבר אחר??? מצד אחד הוא במו ידיו פוגם במערכת היחסים שלו עם בריאן, ומצד שני הוא הולך ומתאהב בבחור חדש כי מערכת היחסים פגומה?! אין בכך כל היגיון! סליחה, אבל אין לי ברירה אחרת אלא להזדהות עם גברת מעיין לאור ההתנהגות הזו של ג´סטין. זה פשוט לא הוגן כלפי בריאן. אני אשמח אם את או אחרות ינסו לשכנע אותי אחרת. דרך אגב רינת, ערכתי בירור עם תפוז לגבי "הרפתקאותנו" בצ´אט, ומסתבר שיש מערכת אוטומטית שמצנזרת מילים מסויימות... שיהיה, פעם הבאה נדע!

רינת4

New member
איזה טימטום...

אפשר לחשוב מה כבר כתבנו! פה אנחנו כותבים דברים הרבה יותר גרועים...

למעלה