למה .

לא חושבת שזה נכון

יש מגוון גדול של אנשים ולא כולם בוחרים להציג את עצמם כיפים מוכשרים חכמים וכו...
אני חושבת שיש אנשים שלא באמת מודעים לאיך הם נראים (לטוב ולרע) או איך הם מוצגים וכמובן יש עניין של טעם אישי ומה שנראה לך כחכם או יפה לא בהכרח יראה לי באותה הצורה.
ויש את אלו שיעשו הכל כדי לקבל צומי ויציגו את עצמם כמו שהם רוצים שיראו אותם ויש את אלו שיציגו את מי שהם באמת.
אני גם חושבת שאותם אנשים שמציגים דמות אחרת ממה שהם באמת אי אפשר יהיה על סמך הכתיבה בלבד לדעת מי הם באמת

אני לא יכולה לדבר עלינו" אלא רק על עצמי

כי אל נראה לי שכולם כאלה.
אני בטח שלא אציג מצג שווא לגבי עצמי, אבל בהחלט יכול להיות שאשדרג את עצמי בצורה כזו או אחרת להשגת המטרה הרגעית, תהא אשר תהיה באותו רגע נתון.
יכול להיות שלפעמים נעים לי לחשוב שאני יותר ממה אשני באמת, בכל מיני תחומים, ולכן אני מוכרת את זה החוצה, כדי להאמין בזה בעצמי?
זה קצת כמו בראיון עבודה, כששואלים אותך "מה התכונה הכי שלילית בך" וכולם עונים משהו חביו במסווה של שלילי "אני פרפקציוניסטית"... אז אני משכנעת את עצמי שאין לי תכונות שליליות, ושהכל אצלי נהדר.
ככה קצת יתר נעים לחיות, לא?
אבל שוב, קשה לי להאמין שכולם עושים את זה.
אגב, זה נורא משתנה, גם אצלי, בין וירטואל לוירטואל, אין שניים זהים.
מן הסתם המטרה שלי בכל מקום שונה.
אז מה המסקנה שלך לגבי עצמך?

מיקושה

New member
זה תלוי באיזה יום אני נשאלת..חח

בגדול אני די חיה עם עצמי בשלום..אני לא חושבת שאני מנסה "לייפות מציאות"..ממש לא יש קטע כזה בוירטואליה באיזה שהו מקום נורא כייפי שאתה נשאר ברמת הנסתר, שם תוכל להיות מי שרק בא לך..איזה תכונת אופי שבא להך להמציא לעצמך והכל בלחיצת כפתור קטנה..רק צריך לשנות את השם..ואתה במקום אחר כמו בממלכת קסמים..
.. העניין הוא מה קורה כשאתה בוחר לצאת מהוירטואליה אל העולם האמיתי..האם גם שם תשב מול המחשב עם בגט נוטף חומוס כשהבטן משתפלת אי שם מתחת למקלדת? חח תחשבי על זה כמה זה יכול להיות נורא..אני עדיין מתאוששת מאחת התקריות הפחות נעימות כאן ולכן בוחרת לא להיחשף מעבר למה שחשפתי כאן..אגב חלק נכבד מחברי הפורום יודעים מי אני אין לי הפתעות וגם העליתי את אחת התכניות המצולמות בהן השתתפתי כמגישת פינה בתכנית צפונית..אז אני באמת לא מתחבאת אבל משום מה..יש תחושה כזאת..של מסכות וזה קצת באסה..
ואני גם נורא מתגעגעת לעופר..הוא היה מצליח לפצח לי הרבה תעלומות

אני סקרנית

מי הוא אותו עופר מפצח התעלומות...
אני לא בטוחה לגבי המסיכות עליהן את מדברת, אני בהחלט יכולה לאמר שיצא לי לא פעם ולא פעמיים לפגוש אנשים דרך העולם הוירטואלי, אנשים שהתיימרו להיות משהו שהם לא.
אולי בתקווה ששיטת מצליח תעבוד להם?
לא הבנתי מה גורם לאדם למכור את עצמו בצורה מסויימת שאינה כנה.
אני מאד כנה לגבי מי שאני, גם בעולם הוירטואלי, לעולם לא אסחף עם העדר, רק כדי למצוא חן, לעולם לא אומר משהו שהוא לא נכון או שאני לא מאמינה בו.
אין לי מושג על איזו תקרית את מדברת, אבל אני בהחלט יכולה לאמר לך שדברים כאלה קרו גם לי, ויכלו להמנע לו אנשים היו יותר כנים.

פ נ ט i ם

New member
גם אני סקרן

על איזו תקרית מדובר... (תמיד אני האחרון לדעת בבית הזה)

גם אני מתגעגע לעופר - הוא באמת אהב אותי...

פ נ ט i ם

New member
לא תמיד זה כך

אני תמיד מציג את עצמי כמי שאני או לפחות איך שאני רואה את עצמי.

אם קרוסלע מסתכלת עלי ורואה בחור שחום, חסון וסקסי אז זו כבר הבעיה שלה ולא שלי....

פנטiם
יו"ר עמותת השמנמוכים בישראל

justnati

New member
אני

מניחה שישנם לא מעט אנשים שהמקום הזה שנקרא וירטואלי מגשים להם הזדמנות להיות מי שהם רק רוצים, אז למה לא...שייהנו מהרגע לכולם מגיע.
כל עוד כמובן זה לא בא במטרה זדונית.

להגיד שכולם מציגים את עצמם

כדון ז'ואן דה לה שמטה, חתיכים הורסים....
ואני? אני מוכר את עצמי כפיסטוק.

מיקושה

New member
פיסטוק זה אחלה..

זה טעים, נפיץ..מלוח..ויקר לאללה
אםלאנתייחס ל..פיסטוק כ..פיסטוק..אתה מבין דא?..

למעלה