למה

אתה גיזען קלאסי.

ולפי הדיבור שלך, באמת עדיף שתישאר אנוס, אתה לא מתאים אפי` לציבור החילוני.

מזגזגת2

New member
למה אפילו?

אתה רומז שהמגזר החילוני נחות בעיניך מהמגזר החרדי?

ואגב, תעדכן את חוש ההומור שלך

אם היתי חושב

שהמגזר החילוני יותר טוב אני היתי שם, פשוט אני לא חושב כך, וזה זכותי המלאה. ואם לא הבנת כבוד הרבנית מזגזגת2 כונתי שהציבור החילוני יותר נאור מחברך האנוס, אז הוא פשוט לא יתאים להיצטרף לשם. את מסכימה עם הגיזענות שלו? אולי ביגלל שאתם באותו מצב אז תסכימי איתו? אני מקווה שלא.

למה לרדת לפסים אישיים לא חבל

ויותר חבל שלפני שקראתה לאנשים בשמות בוטים לא שמתה לב שמר מומיה הניכבד כתב בהומור... סה"כ הוא ניסה להסביר לגיברת מידרדרת שרמתה מידרדרת ע"י הכללות. מותר לצחוק ~ מוסר בהומור לא הופך בן אדם לגיזען. אז פעם הבאה לפני שאתה מיתפרץ לדלת לא לך וקורא לאנשים בשמות ברר קודם שהינכה מבין את הנכתב.

סליחה על הבוטות אבל אתה באמת הגזמתה

נתקלתי כבר בהכל

חרדיות מטופחות שעשו הסרת שיער בלייזר בידיים ובעוד מקומות וחרדיות שמצמיחות יערות בניחוח פטריות עובש.
זה בעיקר מחוסר מודעות ולפעמים בטענה לצדקות.

זוכרת שאחת המורות בכיתת גיל השידוכים (סביבה 18) אמרה לנו שכן, אפשר להתקלח כל יום. וצריך.

מזגזגת2

New member
יש משהו מן המשהו בדברייך

החרדיות בגלל נושא הצניעות , הנשיות שלהן פחות מוצאת ביטוי.
אבל יש כאלו שמטופחות פי כמה מכל חילונית ממוצעת
(היתה על זה איזו כתבה שבה ראיינו את מלי לוי, אבל אין לי זמן עכשיו לחפש אז גגלי בעצמך)
אבל "מינימום טיפוח הכרחי" כדברייך (מקלחת, דאודורנט, לבוש נקי ומסודר,שיער מסורק וכד') זה רובן דרובן מבצעות.

למה את שואלת למה?

כמי שעובדת כמעט אך ורק עם חרדיות ובאה איתן במגע פיזי קרוב, אני יכולה להעיד שיש מעט מאד נשים שאינן שומרות על היגיינה. חלק שאינן מטפחות את עצמן אבל כהכללה - הן בדיוק כמו כל הנשים בישראל אני מניחה - יש כאלה ויש כאלה.

בתשעת הימים אני מעדיפה לא להתקרב אליהן, מה שבטוח בטוח

pokeret

New member
כבת סמינר לשעבר העובדה שהצגת לא נכונה

חברותי עסקו רבות בטיפוח גופני, השבוע הייתי אצל דודתי והוקסמתי מכמות ואיכות הקרמים שמצויים בארון האמבטיה בביתה.

גם אחיותי בניגוד אלי (החילונית לכאורה) מנצחות בהליכה את מידת הטיפוח שאני מקדישה לגופי האומלל:)

גם לי יש למה

למה גברים חרדים לא מפתחים קשרים חברתיים?
מקובל אצל בנות המין היפה להיפגש, לצאת יחד עם חברה או אפילו כמה, לשבת באיזה בית-קפה וכדו'.
בחברה החילונית זה דווקא כן מקובל גם בין גברים להיפגש חברה ליציאה משותפת, או חברות אמיצה עם בין שני גברים. חבל!

בתקופתי מהכוילל (כיום אני עובד) היו לי חברים ואפילו טובים אבל כל החברות הייתה "לשיים שומיים", אח"כ טרדות הבית כבר לא השאירו מקום להוויי חברתי, שעות פנאי.
ברי סרטים זה פויה, כדורגל וספורט בכלל זה "עבוידע זורה"- בין לצפות ובין לשחק, בתי קפה? פחחחח
מה נשאר? לדבר בלימוד!
אני אישית הולך הרבה לשחק כדורסל/כדורגל ורואה כיצד חברה מתארגנים ובאים לשחק יחד יום קבוע בשבוע, ממש מקנא בהם.
לפעמים בא ללכת לסרט או סתם לשבת בבית קפה להחליף חוויות עם חבר טוב ואמיתי, אבל כולם עסוקים. זה עם הכולל ערב, זה שומר על הילדים...

מחקרים מוכיחים כי מי שמקיים חיי חברה ולוקח בהם חלק פעיל, אזי חייו רוויי חברה

קשקוש במיץ גזר (2)

אני מכירה הרבה מאוד גברים חרדים שמפתחים קשרים חברתיים.
יוצאים לשבתות שלמות, יוצאים לבתי קפה, נפגשים בליל שבת כל פעם בבית של מארח אחר,
והאוירה מקסימה ונחמדה וכייפית.

קשרים חברתיים לא חייב להיות ברי סרטים כדורגל וספורט.

כנראה אתה צריך לשנות את המעגל החברתי שלך, ולא , אני לא מתכוונת לחברים חילוניים, אלא לחרדים כאלה שיהיה לך כייף לצאת איתם לבית קפה.

ירא אדם

New member
מצטרף לדברים

ישנן בהחלט חברויות אמיצות בקרב גברים חרדיים,
תוך כדי כתיבה אני נזכר בדוגמאות למכביר.

אני לא מתאפק...

אני גם מצטרף לאמור לעיל.
בהודעת ה"למה" שלי היה יותר מירמור אישי מאשר התרסה, למרות שאני מבין שזה התקבל כהתרסה.
חחחח פתאום אני גם חושב שאולי זה נשמע כמי שמקבץ נדבות. חברותיות...
קשר טוב ואמיץ נבנה במשך שנים, אבל כשיש אחד כזה, צריך לשמור עליו. זה דבר יקר

sceptic1

New member
מצטרף,

למרות שכבר עזבתי את הישיבה אני יוצא הרבה עם חברים מהישיבה לכל מיני גברים מהסוג שהזכרת, מצד שני רובנו עוד רווקים.

למעלה