למה?

n k

New member
מתנה את חזי?! ../images/Emo12.gif

ואני תורם 1 אגורה!

missundaztood

New member
מה זה nk? ראשי תיבות?

אבל לא הייתה אפשרות כזאת לתרום אגורה אחת טוב נו אני אוותר בשביל המילון כי זו תרומה נדיבה במיוחד. אבל רק הפעם
שיהיה ברור. חוצמזה כבר לא קוראים לו חזי...
הוא גילה לי בסוד שהוא לא אוהב את השם הזה

n k

New member
אל תזלזל באגורה!

כבר לא מייצרים כאלו! זה פריט אספנים! ד"א, אני ניצן
נעימאוד *לחיצות ידיים
*

missundaztood

New member
נעים מאוד

אני הגר, שלא מזלזלת באגורה! *תודה לאייל גור על תרומתו הנדיבה

EyalGoor

New member
יה!!!!

בחיים שלי לא ריתי אגורה!!!!! ראיתי רק את ה5! איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shahf

New member
לא הגיוני

הכרטיס מזויף בכל כרטיס של ויזה הארבע ספרות הראשונות הם 4580

TheTerminator

New member
לא מדוייק

פרנואיד-בן-אדם שפוחד מדברים שלא קיימים. דוגמה-אם הלכת עשית איזה מבחן והתכוננת ממש טוב והלך לך בסדר ואחרי זה את אומרת לחברות שלך שבטח שנכשלת אז הם יגידו לך "את סתם פרנואידית" כי הפחד שלך לא מבוסס על המציאות, הוא מבוסס על איזה תיאוריה שהמוח שלך יצר שמפחידה אותך, תיאוריה שאין לה בסיס בציאות ההגיונית, רק באיזה מציאות מעוותת שהמוח שלך יצר. או אם בן-אדם משכונע שכולם שונאים אותו ואז הוא בטוח שכל הזמן מתייחסים אליו לא יפה ועושים לא מבטי זעם אז הוא יהייה משוכנע שכולם שונאים אותו, למרות שלפחדים שלו בעצם אין בסיס, הם לא מבוססים על המציאות, הם מבוססים על פחד מסויים, והמוח שלו משתף פעולה וגורם לו להאמין שלפחד הזה יש בסיס. זה פרנויה. כל בני האדם הם פרנואידים במידה מסויימת, יש כאלה יותר יש כאלה הרבה פחות. פרנויה זה לא מחלה בדרך כלל למרות שבמקרים מסויימים היא יכולה לגרום לבעיות חמורות כגון חרדות שונות(בן-אדם שמשוכנע שיש לו בעיה רפואית מסויימת, או שכל הזמן יש לו הזיות) ואז הפרנויה משתלטת על החיים של בני האדם האלה ואז הם כבר צריכים טיפול פסיכולוגי.

למעלה