למה?

זה למשל שאלה שבאה משיעמום.למה?

ח כי באמת שלא חוויתי עוד שיעמום בפגישה ח ח[=

זירו0

New member
אהממ...

זה מדהים, אני מוצא את עצמי הרבה פעמים באמצע פגישות משתעמם... אני מאמין שהדבר האמיתי מגיע השיחה לא מאולצת...

ארטיימר

New member
כי....

את לא מכירה את האדם.. אין לכם שום דבר במשותף..... הענין מתחיל ברגע שמתחילים לדבר יותר על דברים אישיים.. ומוצאים דברים משותפים... סתם כך בלי כלום, באמת שיהיה משעמם.. אלא אם כן מעבירים את הפגישה בצחוקים וכאלה.. אבל לא תמיד זה דווקא אומר שמתאים

קליט

New member
כי ככה !

ובין לבין את בוחנת את הבחור , לא מספיק מענין ?? . . . .

קליט

New member
אז

תעניקי לו בלי פרצופים ותקבלי פי אלף . את יודעת, את מגיעה מעידה שנשים מאוד פינקו וכיבדו את הבעל, והנה את בראש הנואמים ש אישה אמורה לנוח לה . מה קורה כאן ?? . . .

ח כי אני רואה שהאישה לא מאושרת

ולכן אני דורשת שינוי!הבנת?אנלא כמו קוף אחרי בנאדם...נפתחים העיינים ומבינים שהאישה היא המלכה וכך בדיוק צריכים להתנהל העיניינים...עכשיו אני מבינה למה לא רוצים אותך..אתה סתם מחפש שיפחה צמודה...יש אנשים שבאמת מגיע להם לחיות לבד..עד שיקלטו שאישה לא נועדה לשרת ולפנק אם כבר להיפך...!הגיע הזמן לשינוי!ואתעקש שזה יהיה!ואם לא אז בהחלט עדיף לחיות לבד!בסבבה!

ח אנלא רוצה לחנך!אני רוצה אחד מחונך

כבר...אחד עם לב טוב שמחפש לפנק ולעזור...שביחד זה מילת המפתח שלו ושלי...!חיי שותפות ואהבה אמיתית!תמיכה!מחמחמאות!הערכה!זה מה שאני רוצה לתת וכמובן לקבל! וזה מה שמביא את האושר האמיתי בנישואין!

סליחה???מה הקשר כאן עדה???

זו כזאת סתימות לחשוב ככה. החיים הם חיי הדדיות ושותפות ולא של פרזיט מלוכסן עניים שמחכה שירצו אותו. עדה??למי זה בכלל אכפת? מה אכפת מה העדה שלי מלמדת ואומרת? מה אני קוף אחרי בנאדם? אני מיצרת לי דעות נורמטיוביות... מאנשים נורמליים שמבינים מזה חיי אהבה אמיתיים. הרבה דברים לקחתי מפסיכולוגיים ,מהמורות שלי...רק מהנורמליות שבהן.. שהמורה שלי סיפרה (לצורך העניין אשכנזיה)שהגבר שהיא נישאה לו ביום הראשון לנישואיה בא עד למיטתה עם כוס תה.. ולמה?כי הוא ראה את אבא שלו ככה עושה לאמא שלו. אז המורה שלי(כבר בוגרת יש לה לפחות 45 אם לא יותר והיא תיפוס נורא שמח... ועליז ובכלל רואה את החיים בצורה נורא חיובית..כיף להיות לידה) אמרה לו תודה ואח"כ הוסיפה.. תגיד מה קרה לך? למה היית צריך לטרוח....הכל כמובן בחיוך ובשמחה האופיינית שלה.. ואמרה לו ;תה תביא לי רק אם אני חולה`ולא מרגישה טוב. אז חשבתי לעצמי איך היא זכתה לחיות בחיי אהבה אמיתיים על היום הראשון של הנישואין. ‏ כי היא יכלה לקחת אתזה להגיד תודה וזהו..אבל זהו שהיה אכפת לה ממנו בדיוק כמו שלו היה אכפת ממנה שתרגיש טוב..ותהנה.. זה למשל דוגמא קלאסית איך בני הזוג מחפשים האחד את השני כדי לעשות טוב.

למעלה