למה

שiקiלDית

New member
למה

זה פורום פתוח?לא כדאי לעשות סינון ולהכניס רק את המתאימים?אנשים יכלו להרגיש יותר בנוח במיוחד בנושאים כאלה טעונים ורגישים.

זה פורום חדש - יש הרבה מצטרפים חדשים

בוודאי בהמשך יעיפו את המעצבנים על טיל..

מתבי6

New member
גם אני הצעתי

יהיו דברים שאני יכתוב יותר בחופשיות אם יהיה סגור כאן או לכל הפחות ייערך איזה סינון קטן. השאלה אם בכלל בתפוז יש אופציה לסגור פורום

אם הפורום יהיה סגור אז הוא מאבד את

המטרה לדעתי צריך לחסום אנשים שכותבים מה שלא מתאים לפורום צריך שיהיה כללים מינימלים מה מותר לכתוב

לדעתי..

יש הרבה מצטרפים חדשים, (כמוני) בהמשך מי שלא יתאים שיסננו אותו נשמע יותר טוב...

הברזתי

New member
זו הפעם השניה שאני גולש בפורום.

(אני שייך לפורום 'יוצאים בשאלה') וזו בהחלט הסיבה. ישנם כותבים טובים, דעות שונות, ואחלה קונספט בשביל להתדיין. הכותבים הבעייתיים - דא עקא!

הצעתי זאת מיד בתחילת יסוד הפורום

פורום כזה מתאים לו להיות סגור לאנשים המתאימים בלבד!כך גם נרגיש כולנו בטוחים ופתוחים יותר!העלתי רעיון בזמנו שכרטיס כניסה לפורום יהיה כתיבה בשבת,כך נדע בבירור שהניק אכן אנוס!

moshe010

New member
כדי לדעת בוודאות צריך לכתוב בתחילת השבת ולפני

סיומו כי שמא הוא גר בארצות הברית או באוסטרליה וגם כך לא בטוח כי אולי מחב"ת מפעיל חילוני או גוי של שבת או אולי הוא מוכן לחלל שבת על מנת להציל נפש מישראל כתוב בשו"ע שמותר לחלל שבת בשביל להציל מישהו מהשמד כמובן שבכל מקרה זה ידלל את המחבת"ים מצד שני להרבה אנוסים אין אפשרות טכנית לגלוש בשבת או שהם מפחדים שיתפסו אותם וגם יש הרבה מתלבטים שאינם רוצים לחלל שבת בשלב זה ולכן לא נראה לי שההצעה נכונה

ההגיון1

New member
את דואגת רק לעצמך

זה לא חכמה להקים פורום לסגור בו כמה אנשים שהצטרפו בהתחלה ולהעביר את כל מי שרוצה להיכנס חקירה מתישה מה עם כל הבודדים האובדים והתועים בחשכה שלא יודעים את נפשם והיא עטופה ברעה איפה הם ימצאו ניחומים אם לא בידיעה שהם חולקים את קשייהם עם עוד בני אדם שהם לא שונים ומשונים ובעיקר שיש תקווה אמנם בתורה אנחנו לא מאמינים אבל יש בה גם ערכים נהדרים וחסד זה דבר יפה הפורום הזה הוא גמח לנשברי לב פה זה לב שומע פה זה אסיפת חכמים הבה נבסס את המקום למען יזכו רבים להנות מאורו

למעלה