למה?

צב200

New member
למה?

כל מי שעולה לפורום צריך לקבל התקפה "זה לא יכול להיות?! אז מי שכותב כאן פעם ראשונה עוד מנסה להבין למה ההתקפה ואח"כ הוא רואה שהתגובות הם לא לענין אז הוא עוזב ואחרים כמובן לא מתקרבים. לפני זמן מה נתקלתי באיזה פורום שמשמיץ ...חרדים ואני לתומי ישבתי ועניתי תשובות אחת לאחת יותר נכון סתרתי את כל הטרוניות שהיו שם ולמחרת אני מקבלת הודעה ה"הודעה שלך נדחתה משום שאינה מתאימה לתוכן הפורום" במילים אחרות : פה רוצים לקטר ,ואם את לא בכוון אז אין לך מקום כאן-זכותם! האם יעלה על הדעת שפורום בנושא הומיאופתיה יעלו תגובות כמו:הכל שטויות , כולכם חבורת גזלנים אין שום סיכוי להצליח וכו? ועל כל מידע חדש שמישהו יעלה יתקיפו אותו " אם זה היה נכון הייתם כבר מליונרים על חשבון החולים וכן? אני חושבת שהציבור צריך לדעת שהומיאופתיה(זה רק דוגמא) הינה בערבון מוגבל אך מקום ההשמצות לא צריך להיות בפורם שלהם אני לא יודעת למה אני כותבת שוב אותם דברים , אולי כדאי לעשות משאל ...

אין ספק שהרבה מפסידים

אני כסוחר מט"ח כבר זמן רב בשיטות כאלה ואחרות יודע שאם אתה מפעיל טיפה של רגש ואפי' במעט, הכסף נאבד תוך זמן קצר. בעיניי ראיתי אנשים שהפסידו את מיטב כספם. אם למישהו נראה שזה שהוא יקרא כאן בפורום סקירה ולפי זה ישקיע, עדיף שלא ישקיע. לעומת זאת איני יכול שלא להביע את אכזבתי על כך שהעליתי כאן בפורום לפני כמה ימים שיטה פשוטה לצורת מסחר, ואי אפשר לומר שדיברתי באויר וכתבתי רק שכדאי כך או כך, אלא הבאתי דברים מאוד ברורים הניתנים לבדיקה בחצי שעה, ואכן היה אחד ממשתתפי הפורום שבדק וראה שהדברים נכונים, אולם כל השאר פשוט התקיפו כאילו עשיתי עוול נורא. לא ביקשתי כסף על השיטה ולא כלום, ואני מוכן בשמחה לעזור לכל אחד להשקיע בשיטה, אבל ההתקפות היו מטורפות. הפעם פשוט זלזלתי באישטובאחד, הוא פשוט ענה בלי קשר ובלי רמה.

למעלה