למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן1982

New member
למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרבה זמן לא שיחקתי! סוף סוף אני מפנה את עצמי ל100% זמן פנוי ללימודים! יום ראשון מתחילה תקופת המבחנים ומה אני מגלה????????????????? שרת של GG במשך 24 שעות ביממה!!!!!!!!!!!!! אתם ממש אבל ממש לא בסדר
דרך אגב, קבלו משהו קורע http://www.youtube.com/watch?v=neWDRrBEQ_M

m a r i n a2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

יאאאו הסרטון הרג אותי איזהההההה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

IDAN1815

New member
חחח כנס מדי פעם :)

התגעגענו אלייך שם
יש גם שרת מפות KZ (זה מפות טיפוס , תנסה ותראה ) + שרת Hide N Seek (מוד מחבואים , תנסה גם נחמד ).

IDAN1815

New member
חח את יודעת מה זה?

איפה את באמת ? כבר לא משחקת? את ומרינה :(

m a r i n a2

New member
פרשנו לטובת החיים היפים ..

לא סתם , חחחחחחח .. החלפתם פה הכל.. לא נראה לי יש איפה לשחק כבר אם זה לא מקורי, אבל בסדר,היו זמנים של קונטר, והם עברו :) אולי נחזור מתישהו, נכון ספיר?
תכלס אני מתגעגעת לצחוקים של הוונט :(

IDAN1815

New member
מקורי = 9$ :)

אם בא לכן על המשחק תשקיעו את הכסף הזה ותחזרו :) הרבה יותר כיף לשחק עכשיו שהכל מקורי .. יש גם הרבה יותר סרברים לשחק בהם ... תחשבו על זה

Sapirik

New member
חחחחח יש לי מקורי ..

תודות למורן :) וכן , אין כלכך זמן עכשיו לקונטר וכל זה .. אולי בחופש נחזור , נראה :) ועידן לפניי כמה שנים כשרק הכרתי את המשחק .. הייתי משחקת רק במפות טיפוס האלה חחחחח הכי כיייייף

IDAN1815

New member
בתכלס כן זה אחד הכיפיים המפות טיפוס :)

אם בא לך ויתפנה לך זמן את מוזמנת להתחיל להכנס ... דרך אגב אנחנו מחפשים אדמינים לפאן :) .. אם בא לך ואת חושבת שתוכלי להשקיע בזה קצת זמן דברי איתי

Sapirik

New member
חחחחח מממ..

כרגע אין כלכך הרבה זמן=\ אבל אם עדיין תצטרכו בחופש , אז בשמחה :)

IDAN1815

New member
אנחנו צריכים תמיד

אם מתאים לך שלחי מסר לי או לרוני ונדבר כבר :)

orRRA

New member
ככה מתחילים היום עם בנות עידן?

מציעים להם אדמין? -.-

IDAN1815

New member
חח חמוד אתה :)

תאמין לי שאני לא במצב כ'כ גרוע שאני צריך להתחיל עם בנות מהאנטרנט :) וההצעה היא לא דווקא אלייה אלא לכל אחד פה שמעוניין , אנחנו באמת מחפשים

למעלה