למה..

veybybv

New member
למה..

מצטערת על פתיחת ההודעה החדשה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה (למרות שראיתי שרשור אוף שנמצא כאן כבר מלא זמן ואין בו שום הודעות חדשות!!) בכל מקרה, שמתי לב שהפורום טיפה יבש לאחרונה (תקנו אותי אם לא..) חשבתי, אולי כדאי להחיות אותו קצת, אני מצטערת על לקיחת הפיקוד המוזרה והלא קשורה הזאת אבל זה ממש מציק לי שהפורום קצת ריקני בזמן האחרון, טוב חשבתי על אולי הקמת פינות חדשות, או דיונים מעניינים שבא לכם לחדש. כשרק הגעתי לפורום כל יום היו דיונים כאלה או לפחות דיון אחד רציני שנמשך כמה ימים, אז רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם יש לכם רעיונות חוץ מעוד דיונים על מפגשים.. אני אתחבר מחר שוב ואתן הצעות, אני פשוט חייבת ללכת, ובבקשה תגיבו גם אם אין לכם רעיונות שלפחות אני אדע מה אתם חושבים או שלפחות אני אדע שאני לא היחידה שעוד נכנסת לפורום כל יום, וחושבת מה לעשות כדי לחדש את הפעילות היותר שוטפת בו.. תודה מראש לכל המגיבים (מקווה שיהיו כאלה..)

veybybv

New member
אה,

ראיתי שיש פעילות מסוימת, אני מצטערת, הרעיון לחידוש הפורום ורוב מה שאמרתי בהודעה שלי עדיין עומד, תחשבו על זה..

veybybv חביב(ה)?אין לך מה להצטער,,

אני לא מנהלת פה אבל אני חושבת שיורשה להגיד לך שזה
בסדר גמור שאתה פותח שרשור חדש ומעניין כדי להחיות ת'פורום, רבים שואלים אותי מהנט ומהמציאות,,תגידי,מה את עושה בפורום אלביס?כמה כבר אפשר לכתוב ולדבר על עליו? אני עונה:,,, אני מעדיפה לכתוב ולדבר יותר על דברים יפים שאני אוהבת ואני אוהבת לספר עד כמה אני אוהבת לשמוע את שיריו היפים ואיך אני אהבתי ועדיין אוהבת לראות את יופיו המיוחד שהיה ,אז מה מותר לי להיות נוסטלגית,,,מה לעשות זה הרגל של חמישים שנה
אז אם אף אחד גם לא ידבר איתי פה אז אני אכתוב לעצמי על רקע שיריו המובחרים שלי של אלביס עם האוזניות המשובחות שמורדי קנה לי, נכון שהוא היה יפה
מומלץ ללחוץ על התמונה,

veybybv

New member
תודה..

קודם כל אני בת.. ולדעתי את צודקת בקשר לזה שאפשר לדבר ולעשות הרבה דברים בקשר למה שאוהבים ומתעניינים בו. וכן גם אני נוסטלגית למרות שאני לא לגמרי מהתקופה אני ממש מעריכה את התקופה. מה דעתך שבמקום לכתוב לעצמך בלבד תשתפי אותנו? אם זה לא נוח את לא חייבת.

Jen74

New member
../images/Emo140.gifרק לצורך הבהרה מה תפקידו של מנהל פורום

מנהל פורום הוא לא מנהל חברה שקובע מה עושים ומה לא עושים בפורום מבחינת פעילויות. מנהל פורום נמצא בפורום על מנת לשמור על כללי תפוז בפורום ולדאוג שהפורום יתנהל כסדרו. בנוסף מנהל יכול לנסות להפעיל בפורום כל מיני פינות, משחקים, חידונים, תחרויות. למנהל יש גישה ישירה להנהלת תפוז לצורך הבאת אורחים מיוחדים לראיונות ודיונים ולצורך פתיחת משחקים נושאי פרסים. מעבר לכך, הגולשים בפורום מומזנים בהחלט לקחת יוזמות לפתיחת פינות, להצעת מפגשים, לעריכת משחקים וכן הלאה. אם יש לכם רעיונות לדברים שעוד לא היו או לעשות שוב דברים שכבר היו והתגעגתם אליהם, אין שום בעיה ואפילו כדאי ומומלץ להעלות אותם לפורום.

YGep

New member
../images/Emo124.gifאני בעד קדימה../images/Emo45.gif

אנחנו פה גם כל יום... בכל זאת כולנו אוהבים את אותו האדם אלביס

veybybv

New member
וכמו שהבטחתי.. -1

כמה הצעות לגבי פינות חדשות, תגידו מה אתם חושבים בבקשה.. -טוב זה לקוח מפורום אחר אבל תקף.. פינת שיר השבוע - כל שבוע נבחר שיר ופשוט נשאל דעות לגביו, דוגמא לשאלות: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? למי הייתם מקדישים את השיר? הערות על השיר? ציון לשיר 1-10? כמובן נוכל בעזרתכם לשנות את השאלות ולפתח את הדבר, רק תגיבו עם דעתכם.. מאוחר יותר אני אחזור עם עוד רעיונות (כבר יש לי) פשוט אני שוב צריכה ללכת..

veybybv

New member
וכמו שהבטחתי.. -2

מה עם פינת יצירה? אני יודעת שזה לא נשמע משהו, אבל מדי פעם חלק מהגולשים יוכלו להעלות דברים שהם עשו שקשורים לאלביס וזה יכול להיות כל דבר.. ואולי נוכל גם להרכיב דברים ביחד כשכל גולש יעלה חלק משלו.. וזה יתחבר ביחד.. פינת הדיון השבועי? כל שבוע גולש אחר יבחר נושא, שאלה, או כל דבר אחר שבא לו/לה להעלות לדיון.. טוב אני אמשיך לחשוב על רעיונות.. ואני מקווה שתגיבו שלא יהיו מלא רעיונות שלי ואף שירצה אותם, ותנסו גם אתם להעלות רעיונות..

נחמדveybybv,ניתן לך את הכבוד להתחיל עם שיר,

ואנו נדסקס עליו מכל ההבטים שהצעת עד עד מוצאי שבת בחצות,רצוי לכתוב את שם השיר במקור ולהשמיע למי שלא מכיר, ואז נתחיל שבוע חדש עם שיר חדש, בבקשה המיקרופון שלך,

למעלה