למה????

Carcano

New member
למה????

טיסות להולנד הם באזור של 500 עד 800 דולר? וזה מתוכנן לאוקטובר? זה לא ייאמן מה עושים כדי למצוא טיסות מוזלות להולנד? או שפשוט טסים לגרמניה או בלגיה ומשם זזים? איך אתם עושים את זה? תודה

hagayx

New member
אני נסעתי דרך גרמניה

יש טיסות שכר במחירים נוחים לקלן בגרמניה..ומשם 3 שעות ברכבת לאמסטרדם.

Carcano

New member
נשמע טוב

מאיפה משיגים כרטיס לקלן? אני מניח שאל על לא מגיעים לשם

hagayx

New member
יש טיסות לקלן

של חברת hapag fly\ tui fly אתה יכול למצוא טיסות שלהם או באתר שלהם או כאן: http://www.d-u.co.il/main.asp?pi=1290&out=1&step=_links&code=CGN&product_type=f אני אישית טסתי במחיר של 450 דולר אבל זה בגלל שהייתי חייב בתאריך מעוד מסויים וגם אם הייתי מחכה עוד קצת הטיסה ירדה כמעט לחצי מהמחיר.. רכבת מקלן לאמסטרדם עולה בסביבות 50 יורו (הרכבת הכי מהירה, שהיא גם הכי יקרה..) יש גם רכבות פחות טובות בפחות מחיר. אני לא יודע עד כמה זה יכול להוזיל לך את הטיסה מאשר אם תטוס ישר לאמטרדם..אני עשיתי את זה רק בגלל שלא היו מקומות לאמסטרדם. (ראיתי שהיו טיסות לקלן גם ב200-300 דולר אז שווה לבדוק)

Carcano

New member
אז סביר להניח

שלקנות כרטיס לקלן ב-300 דולר ולשלם עוד 80 דולר על רכבת יותר טוב מ800 דולר על טיסה ישירה לאמסטרדם? או האם יש קאטץ'? P:

Fair game

New member
אין קאץ

לפעמים זה יוצא יותר זול מטיסה ישירה הכל תלוי בעונה,בביקוש וכו

Carcano

New member
אז כשנוחתים בקלן

איך מגיעים לCentraal Station? צריך מונית, אוטובוס או משהו? (אני כמעט בטוח שאטוס לקלן) ik wil graag naar nederland maar niet met zonde van geld! D:

XannieChan

New member
אני נאלצתי לקנות כרטיס שעלה לי כמעט 800$

רק כי אין לי כוח להגרר ממקום למקום היות ואני ידועה בללכת לאיבוד D:

XannieChan

New member
גם לדעתי <_<

ואפילו לא מחלקה ראשונה, מצד אחר כרטיסים של מעל חודש תמיד עלו יותר, אבל פעם ראשונה שנתקלתי בדבר כזה, העדיפות היחידה שלי לכרטיס הזה שפה אני יודעת שאני לא אלך לאיבוד בגרמניה/אעלה על הרכבת לכיוון ההפוך (קרה לי בעבר) ושאר דברים :\

str33tcat

New member
אני קניתי ביוני ב-650$

חיכיתי עד לרגע האחרון, הפכתי את כל אתרי אינטרנט בנושא וצילצלתי לכל הסכנויות שרק יכולתי להשיג את המספר שלהם.. ובכל זאת לא היה. הפעם אני מחפשת כרטיס מבערך 26 לספטמבר עד לסופ"ש שאחרי. המחירים בשמיים וגם הימים לא נוחים (שלא לדבר על שעת טיסה, שזה גם חשוב, כך שהחצי יוכל לאסוף אותי מסכיפהול). אבל זה עוד כלום. הבעיה האמיתית היא לקנות כרטיס מהולנד לישראל. ביולי עשינו חישוב - יצא שלנסוע ל-4 ימים לקפריסין (כשהוא קונה כרטיס ומזמין מלון ואני קונה כרטיס מפה) יותר זול מכרטיס בשבילו מהולנד לישראל!

str33tcat

New member
ושכחתי להוסיף

החצי באה מהולנד לארץ כדי להיות ביומולדת שלי בתחילת אוגוסט, באה ליומיים, הכרטיס היחיד שהיה אפשר להשיג עלה 650EU. PS האמת שאין פה קסמים או איזה מקום סודי זול שבו אפשר לקנות כרטיס. הדרך היחידה היא לחרוש יום ולילה בכל האתרים, לצלצל לכל הסוכנויות ולראות אם מצליחים לטפוס משהו.

numkimhi

New member
קבלו מחיר ....אבל בנובמבר

http://www.wallatours.co.il/sales/details.aspx?pid=10943

למעלה