למה?

למה?

למה הבובות שלי שאני מפרסמת אותם נמחקות תוך שניה ואני לא רואה אותם יותר! מה זה לא אכות מספיק טובה????? ולמה אתם לא מגיבות?

כי את מעצבנתתתתתתתתתתתתתתתתת

ואת פותחת שרשור ל-כ-ל דולי שלך, והן במילא לא יפות, אז מוחקים אותןןןןןןןןןןןן ואם לא תפתחי שרשור על כל דבר, ות-ש-ר-ש-ר-י אז אולי יגיבו לך ולא ימחקו לך את ההודעות
קקקקקקרררררררצצצצצצצצצציייייייייהההההההההההההההההההההההההההה
אוךךךךךךךךךךך

ברבורה

New member
שבלולה תרגעי וכנסי!

היא בת 10 ובגלל זה הדוליות שלה לא הכי הכי! עכשיו מה לעשות שאת רעהההההההההה ובמקום להגיד לה הצעות לשיפור את מקלל ואומרת שהיא קרציה ורק שתדעי לא מחקו לה את ההודעות כי הם יותר חשובות מההודעות שלך! הם רק עברו אחורה! ומעכשיו היא תתחיל לשרשר היא רק לא ידעה מה זה ואיך זה!

יש כאלה מאוד יפות.....

את צודקת.....זה פשוט הרגיז אותי שאת עושה משהו שאחותך אמרה לך שלא אוהבים פה, ואחר כך עוד שואלת למה מוחקים לך...והבובות שלך כן יפות, וסליחה, זה פשוט כעסתי והוצאתי את כל העצבים עלייך. סליחה
.

ברבורה

New member
סבבה :)

גם אני הייית עצבנית (אני תמיד כזאת)... אבל שמת לב אחותי משרשרת מעכשיו :)

פי3פו3ית

New member
הי,הי, ברבורה! שקט!

את רוצה להגיד שזה שהיא בת 10 היא תצייר יותר גרועה
אה
כן
אני בת 11.. לא נראה לי שאני עושה הרבה יותר גרוע ממכן.. (או שכן..) וענת.. להירגע מתוקה שלי! להירגע.. או קיי.. היא פתחה שירשור קורה.. (או שלא..) לא לדאוג זו תתי.. קרה לה משו.. היא לא כזאת!!!!

Mooa-Numi

New member
ענת..

אני מוחקת גם הודעות עם דוליז יפות. קצת נימוס לא יזיק כאן...

Hugs a Kisses

New member
טוב בואו ננצל את השרשור לפחות

הפכתי לאמנית בזה! חחח הנה דולי אחת ואחרי זה שניה ואולי יש עוד

Hugs a Kisses

New member
והשניה

די אוהבת את השיער הקצר, הראשון שאני יודעת איך לעשות נורמלי אבל בעצם השני שלכן רותי

ל

New member
הבובה הזאתי לא משהו..../images/Emo31.gif

אבל הבובה הקודמת מדליקה!!!!!!!

מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניצול שרשור זו אמנות נסתרת

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה!!!!!!!

אז אני יודעת אני אמנית נסתרת- not!!! והשיער ככה זוהר למראה זוהר=> בכוונה!!! תודה רבה!!!!! שלכן רותי

לה לה לה תפוח אדמה

יש לי שתי בובות חדשות, טריות מהצייר... הראשונה הרבה יותר מושקעת ויפה מהשניה, חוץ מיזה שלראשונה עשיתי את השיער לבד לבד, ולשניה לא היה לי כח.. הנה הראשונה --> ובהודעה הבאה השניה.

והשניייייייייייייייייייייייה

מה שיש לה על השמלה, אמרו להיות נצנצים.. וגם האמצע של השמלה שלה, אמור להיות שקוף, אני חושבת שהיא יצאה לי ממש גרוע..

למעלה