למה Queen

darklighter

New member
כי....../images/Emo115.gif

הם הלהקה הכי טובה שהייתה אי פעם
השירים שלהם אגדיים
מילים מבריקות
מוסיקה מושלמת
והם הצליחו להכניס הרבה להיטים לפני כמה עשורים שזכורים עד היום!!!!

1Reebok

New member
הדיוק שלהם

בלחנים ובשירה הוא פשוט מדהים, במיוחד עם הקול האופראי של פרדי מרקיורי, שזה דבר שלא רואים הרבה במוזיקת הרוק הפופולארית. למרות שהייתי שמח אם היו יותר שירים כמו בוהימיין ראפסודי או Seven Seas of Rhye, (וגם את זה אני לא ממש יכול לדעת בלי להקשיב לכל הדיסקים שלהם
יש להם עוד שירים דומים?)

FreddieMercury

New member
יש את

The Prophet's Song, עם הקטע ההזוי באמצע. או את The March Of The Black Queen. שני שירים שלדעתי לפחות כן מזכירים את בוהימיאן ראפסודי (ולדעתי גם עולים עליה, אבל לא משנה).

FreddieMercury

New member
עליו אם זה שיר

עליה אם זו רפסודיה...
. פרופט בא מלילה באופרה, והמארץ' מקווין 2.

FreddieMercury

New member
שאלה לא פיירית...

הרבה סיבות. א) הקול של פרדי. ב) הגיטרה של בריאן. ג) השואו אוף. ד) ההופעות. ה) כי הם הדוגמה בה' הידיעה לתיאורית השלם הגדול מסכום חלקיו. ו) כי כשהם רצו לעשות מוזיקה טובה, הם עשו אותה טוב יותר מכל אחד אחר. ובטח יש עוד סיבות שאני לא זוכר כרגע. למרות שאחרי הכל, זה עניין של טעם.

vitamin P

New member
הדבר הראשון ששמתי לב בשירים

שלהם זה שילוב מאוד מעניין ומיוחד בין המילים למנגינה(הכל מאוד מתוכנן מדויק *חופשי* ויפה) זה גם לא כמו הרוק של היום ויש שילוב נחמד של אופרה קלה

slallum

New member
נו =]

בגלל הגיטרה המצויינת, בגלל אחלה קלידים, וכמובן בגלל ההומואיות שלהם, בלעדיהם לא היה פאוור מטאל כמו שיש היום
וכמובן בגלל Bohemian Rhapsody =]

slallum

New member
אהההה!!!!

דורין! מה קורה?! חחחחחחחח יו איך את זוכרת אותי?
איך הולך במאקרון? (בשבילי זה תמיד ישאר מאקרון
) עדיין אופרית? =] תתחדשי על הפורום =]

slallum

New member
סבבה =]

אחחח כל פעם שאני מדבר עם אחד ממאקרון אני מתחיל להזכר בנוסטלגיות P: תגידי יש לך מושג מה עם מיקה (Me) ? איפה היא הלכה?

מי בכלל שואל למה קווין?!../images/Emo3.gif

קודם שמישהו ,לאחר שמיעת כמה וכמה שירים שינסה להגיד לי למה לא, אח"כ אומר יותר בפירוט למה כן
איך זה?

vitamin P

New member
אני אנסח.....

מה כל כך מיוחד בקווין?(מנקודת מבט של מאוד מיוחד)

טוב, אם בכל זאת...../images/Emo3.gif

למה? ככה: בגלל אין-ספור של שלאגרים, אם באלבומים ואם בשירים בודדים! אין כמוהם! בנוסף, בנימה אישית: עוד סיבה- בגלל הפסקול הגאוני שביצעו ל"איש-הנצח"!
(יש לי סמפטיה מיוחדת לסרט הנ"ל)

למעלה