כי...ככה. פשוט מאוד. הם הלהקה הכי טובה ששמעתי עלי אדמות. להקה כה מיוחדת עם סגנונות ייחודיים שאין לאף להקה. כל שיר שלהם זה יצירת מופת. פרדי בריאן רוג'ר ג'ון מוכשרים בטירוף. אני שומעת עכשיו את האלבום a night at the opera ובא לי לבכות מכמה שזה יפה. אני כ"כ שמחה שהכרתי את קווין. הם השפיעו עליי ועל העדפויות המוזיקליות שלי. הלהקה הכי טובה שבעולם ושאף אחד לא יכחיש. אני יכולה לכתוב עליהם עוד דפים שלמים ולעשות עליהם עבודת דוקטורט או משו. אבל .. נראה לי שבזאת אני אסיים.
בגלל המילים המילים הם לדעתי מה שמיוחד בלהקה, במיוחד בשירים שפרדי כתב קחו למשל את BOHEMIAN RHAPSODY מישהו יכול לעשות לי פה ניתוח מלא של השיר? אני מניח שלא וגם אם כן לכל אחד ייצא ניתוח שונה כי השיר לא ברור לא ידוע מהשיר עצמו למי הוא מכוון ומה הוא מנסה להגיד וכך גם ברוב שאר השירים של קווין וזה מה שמושך בהם
פרדי כתב את המילים, וכל פעם ששאלו אותו הוא אמר שהן סתמיות כי הוא התכוון בעיקר למוסיקה (יש עוד שירים שידוע שהם עשו את זה כמו One Vision) למרות שבריאן בראיון מאוחר (מהשנים האחרונות) אמר שלדעתו יש בשיר הרבה מפרדי ומי שהוא היה באותן שנים אבל לא פירש
למה אני צריך שירים שמסופר בהם סיפור ספייציפי מסויים? מזה מעניין אותי שחברה של איזה זמר מזרחי עזבה אותו? למה אני צריך להעזין את זה כשאני מאזין לדיסק שלו כשאין לשירים משמעות אחת ספייציפית מסויימת אז כל פעם אפשר להאזין ולקבל פרספקטיבה שונה חוץ מזה זה לא רק בשירים של פרדי DRAGON ATTACKS למשל זה שיר שככל הידוע לי נכתב על ידיי בראיין וגם אחריי 20 שמיעות לא הבנתי מה הוא אומר וגם SAIL AWAY SWEET SISTER השם המלא שלו זה SAIL AWAY SWEET SISTER(TO THE SISTER I NEVER HAD) אז זה לא מובן ומעלה שאלות מה המטרה בכתיבת השיר ולמה לעזאזל הוא כותב שיר שנשמע כמו שיר אהבה לבחורה ומקדיש אותו לאחות? וגם ANOTHER ONE BITES THE DUST של דיקון אני אפילו לא מבין מה המשפט אומר אז או שאני בן אדם ממש אטום ולא מבין אנגלית או שבאמת השירים שלהם לא מובנים ב100% בכל מקרה לא אכפת לי העיקר שזה מושך אותי לשמוע
Another one bites the dust - משמעו בעברית עוד אחד נפל חלל (עוד אחד מת) אם תקרא עכשיו את המילים זה שיר די פשוט ולא מסובך Sail Away - הוא בדיוק כשמו To the sister i never had זה ביטוי באנגלית שאומרים על מישהי שהיא בדיוק כמו האחות שלא הייתה לי - כלומר מישהי שהיא כמו אחות אבל כזו לא אמיתי (בערך אהבה אפלטונית אבל לא בדיוק) כך שצדקת פעם שמעתי למי הוא מוקדש אבל אני לא זוכר כרגע... Dragon attack - בריאן אף פעם לא היה ברור מדי בשירים שלו ואהב לשחק על התחמקויות (למרות שמארבעתם הוא זה שהכי השקיע במשמעויות של שירים או כדברי פרדי "לאף אחד אצלנו אין רבדים סמויים בשיר... טוב חוץ מבריאן") הכי קרוב שנראה לי לגבי זה שמדובר על התמכרות להירואין (Puff the magic dragon מישהו אמר?) ולדעתי שירים עם סיפור מאחורה הם הרבה יותר מעניינים ומושקעים... (האם לדעתך The show must go on היה מעניין האותה מידה אם לא היה משוחרר יום לפני מותו של פרדי והמילים בו שמבטאות בדיוק את המצב - אף הנכתבו ע"י בריאן)
בוהימיין ראפסודי זה דווקא השיר הכי ברור ומפורש אצלם! זאת אופרה שמורכבת מחמש מערכות ואוברטורה, ומספרת על אדם שרצח אדם אחר ועכשיו הוא נידון למוות, והוא מוכר את נשמתו לשטן בשביל להציל את עצמו. בשביל קטגוריית השירים הלא מובנים שלהם הייתי בוחר דווקא את Bicycle. פרדי נראה לי היה קצת מסומם כשהוא התווכח עם מישהו
זה כמובן THE MARCH OF THE BLACK QUEEN. כמה פעמים שמעתי אותו וניסיתי להבין על מה הוא, ובדקתי באינטרנט ונאדה. לאף אחד אין מושג מה פרדי רצה לומר. אבל זה בדיוק העניין בקווין, לא?
ברפסודי יש פרוש ממש מובהק אם מסתכלים על זה עם העובדה שפרדי היה מוסלמי ושר גם לאאללה או איך שלא כותבים את זה !?!?! אגב אני חדש פה כמו פורום יניב בן 20 ואוהב את קווין מגיל 6בגלל השפעה מאח גדול . אז מזל טוב על הפורום הכי טוב בתפוז אחרי מוזיקה שחורה שבזמן האחרון חלש מאוד או שאני התבגרתי ומאוס עלי כבר.
למרות מקורותיו הוא היה זורואסטרי, שמקורם באירן (פרס). זו הייתה אחת הסיבות לשריפת הגופה שלו - זה חלק מהדת. אגב, המוסלמים נחשבים לאוייב גדול של הזראוסטים, זה מופיע בקוראן.
יש לי המון קונוטציות וזכרונות חיובים מהלהקה הזאת,הם הדיסק הראשון שהיה ברשותי,הם אף פעם לא היו להקה עם פוזה-זה תמיד היה הם והם לא הצטרכו להסתתר מאחורי תדמית כלשהי. בגלל השילוב של האופרה והקולות הגדולים מהחיים שלהם עם רוק קלאסי... פשוט בגלל הכל