למה PPC ולא פאלם?

yaron1000

New member
למה PPC ולא פאלם?

שלום לכולם, אשמח אם תשתתפו בסקר קצר לצורך עבודה שאני עושה באוניברסיטה. אני מעוניין לדעת למה עדיף מכשיר PPC עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט על מכשירי הפאלם? מה יש בו שאין בפאלם? השאלה שלי מכוונת בעיקר לאנשים שעברו מפאלם ל-PPC או לכאלה שיש להם את שני המכשירים. תודה רבה על העזרה.

ron20

New member
שלום גם לך ... ../images/Emo26.gif

תעשה חיפוש בארכיון הפורום וכן בארכיון פורום פאלם - ויש לך חומר ל phd...

yaron1000

New member
חיפשתי שם, אין שם הרבה.

אני מחפש תגובות מאנשים שעשו מעבר מפאלם ל-PPC או להיפך כדי שיגיבו ולא מצאתי שום תגובה לעניין בארכיון.

ron20

New member
תשמע ...

חבל, אבל יש לי הרגשה שלא תקבל הרבה תשובות בנושא (אני מניח שגם בפורום פאלם התוצאה תהיה זהה) הסיבה היא, שרוב החברים כבר עיפו מלדבר על הסוגיות האלו, אבל יש גם צד חיובי - באמת שדפי הארכיון מלאים בדיונים מעמיקים ואמוציונלים בנושא. גם אם משהו יתן לך תגובה מלאה - זה לא יתפתח לשרשור שיתן לך תמונה מלאה. צר לי.

mikeoreli

New member
חפש יותר טוב

לפני כחודש אני וקוקי התכתשנו עם חבר'ה בפורום פאלם ויצרנו שם שרשורפלצת הנוגע להשוואה בין שני סוגי המכשירים. בכל מקרה גם פה לא חסרו שרשורים הנוגעים למה יותר טוב ולמה? רק שתדע שיש יותר אנשי פאלם שעברו לפוקט פיסי מאשר אנשי פוקט פיסי שעברו לפאלם אבל בכל מיקרה הוויכוחים מה יותר טוב נמצאים גם וגם שם. מספיק שתחפש את כל ההודעות בפורום פה שכתוב בהם פאלם. בנוסף, בפורום פאלם עשו בשו"ת שם השוואה כמעט נכונה בין פוקט פיסי לפאלם. דבר אחרון, ירון צודק וכבר נמאס להתווכח, שכל אחד יקנה את מה שהוא מוצא לנכון.

תשובה בודדת בכל זאת

אני עברתי רק החודש... אני לא חושב שזה ענין של עדיפות בכלל, אלא של דרישות. מי שצריך רק רשימת טלפונים ויומן פגישות, משתמש בפאלם. הוא מתאים לזה אידאלית, והסיכוי לאובדן נתונים - נמוך. מי שצריך מחשב נייד שנכנס לכיס, שבין היתר מכיל גם OUTLOOK, בוחר בפוקט PC. זה ממש מחשב, על כל המשמעוית שלו (גיבוי, אובדן נתונים לפעמים, תוכנות מוכרות כמו WORD או POWERPOINT, תוכנות מאד חכמות, באגים,...) יש כמה אנשים "באמצע" - כאלו שמתעקשים להשתמש ב PALM עם כל מיני תוספות שמאפשרות חלקית את מה ש PPC יודע לעשות, ומהצד השני, כאלו שמשתמשים ב PPC רק לדברים בסיסים...

AYELET1

New member
אם אתה מדבר כבר על גיבוי...

הרבה יותר קל לגבות בפאלם. ואם תרצה אשמח לפרט

בפאלם בכלל לא צריך גיבוי!

זאת היתה הכוונה. וגם כשיש, זה כמעט אוטומטי. ב PPC יש FUCKIN REGISTRY עם כל הצרות שלו. האמת, כשקלטתי ש MS הטמבלים העבירו את הטיפשות של רגיסטרי של כל התוכנות יחד גם ל PPC, כמעט נקרעתי מצחוק... מיקרוסופט כתבה את כל מערכות ההפעלה שלה בצורה הכי גרועה שניתן, ובכל זאת כבשה את העולם... כנראה שאיכות זאת לא תכונה חשובה במערכת הפעלה...

AYELET1

New member
תלוי למה אתה קורא גיבוי (בפאלם)

אני התכוונתי להעתקת התיקיה המתאימה ושמירתה במקום נוסף, צריבה וכו' ואגב שימוש בתכנת גיבוי לכרטיס זה דבר נוח בפאלם

למעלה