למה?

סנונית 1

New member
למה?../images/Emo7.gif

הנה ניסינו שוב, החודש גם קניתי ערכת ביוץ כדי לוודא שבטוח בטוח החודש זה החודש וזה יקרה. אני נמצאת שבוע לפני תאריך המחזור והנה התחילו לצוץ הסימנים שזה לא... כאבי בטן כאילו אני עומדת לקבל כל רגע בדיוק כמו שהיו בחודש שעבר, כאבים שהסתיימו עם בואה של המכשפה. אז למה?

ספגטינה

New member
../images/Emo2.gifהיי סנונית, רגע....

מההריון הראשון שלי הבטחתי לעצמי לזכור שכל הסימנים של בוא המכשפה מתקיימים למרות שהיא לא באה.... ככה זה היה אצלי, ומקווה שגם אצלך, (והלוואי שהחודש גם אצלי)

מעיןבר

New member
הי הי הי, מה זה פה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הרי שבוע לפני זה ממש מוקדם להסיק מסקנות ולהיות בדיכאון! תמיד לשמור על אופטימיות כי כמו שאני תמיד אומרת: it ain't over till the fat lady sings

blue4u2

New member
סנוניתי חמודה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גם לי היו כל שבוע שעבר כאבי בטן מפוצצים של "לפני מחזור", אני חושבת שגם דיברנו על זה בצ'אט באחד הלילות....ועובדה היא שבסוף כאבי הבטן האלו סימנו משהו אחר, אם כי הייתי כה פסימית ולא האמנתי....אז אולי בכל זאת זה לא סימניה של המכשפה
מחזיקה לך אצבעות חזק
ושולחת
שהכאבים יובילו להריון
תעדכני אותי

את מוכרחה להרגע!!!!

צאי מהלחץ - ילד עושים מאהבה רוגע ושלווה - תהני מזה!! הכל בסדר אצלך אז מה הלחץ הזה? זה יגיע כאשר תיהי מוכנה ובזמן הנכון

סנונית 1

New member
אני מוכנה-מבטיחה../images/Emo70.gif

רק שהימים שלפני התשובה, השבוע הזה שלפני לא עובר. והסימנים לא יודעת איך לפרש אותם, סימנם זהים היו לי בחודש שעבר ו.... אז במצב רוח כזה
מקווה להתבדות ולהיות
ואת הילד שלי אני בהחלט עושה מאהבה עם הגבר שאני הכי אוהבת בעולם.

למעלה