למה

למה../images/Emo35.gif

למה הם פונים אלי באתרי היכרויות אבל כשאני רוצה לענות מסתבר שהם לא משלמים למה הם פונים אלי בכלל?

noam weissman

New member
יש עוד כמה שאלות שאת צריכה לשאול

למה את נמצאת שם ולא משלמת?. כנראה מאותה סיבה שהם שם ולא משלמים. רוצים אבל בחינם. או שאולי לא בדיוק רוצים??? אז לכל חובבי החינם מצורפים מספר קישורים לאתרי הכרויות חינמיים. דייט באר הכי רציני עם צ'ט ממש נחמד. הבעיה שחוץ מ JDATE לכל האחרים יש מעט נרשמים יחסית. כמו שנאמר מקבלים מה שמשלמים. בהצלחה.

הפוסל במומו פוסל!

את מתקמצת על מנוי ועוד נרתעת מקמצנים... תרשמי את זה בכרטיס שלך נראה כמה פניות אז תקבלי. ק מ צ נ י ת !

noam weissman

New member
איך תדעי שהוא לא נשוי, שהוא לא משקר

איך ואיך תלוי רק בך. לומר לך שזה פשוט לא אבל מה עם אינטואיציה ? תשאלי שאלות ולפי התשובות כבר תביני, אני מקווה. לגבי הקמצנות, מה זאת קמצנות?, אם למישהו אין אז הוא קמצן או תפרן?, תלוי בעיני המתבונן, לא? נורא מטריד אותך שהוא יהיה לארג'. יופי אז הוא מפנק אותך וקונה לך מתנות והוא מקסים (ולא קמצן) אבל בו זמנית יוצא עם עוד שתיים שלושה, אז זה בסדר מבחינתך? במקום להרתע ולהכנס לחרדות, היי זהירה וחכמה ולאט לאט זה כבר יסתדר. בהצלחה ושבת שלום.

אז

בדק בית לקמצן.. הלכת לדייט והוא הזמין נישנושים...קמצן הלכת לבית שלו..והכל מכוסה בניילון ..או כיסויים..קמצן וכן הלאה וכן הלאה..לרוב קשה לראות בהתחלה..יש מסווה.. אך צריך להבדיל בין אחד חסכן חסכן לבין קמצן. קמצנות זו מחלה..מנסיון

מידב3

New member
חשוב לזכור

אבי נהג לאמר שיש דברים שלעולם לא נדע לפני מיסוד היחסים,אלא אחרי- חשוב לזכור זאת.

פ נ ט i ם

New member
הם פונים אליך

כי את הגשת כל החלומות שלהם... לא שווה בשבילך לעשות מנוי ?

אורa

New member
למה לשלם

נכנסתי לראות מה הם מציגים שם ואני רוצה לצין.שהגברים שהם מציגים [כמובן בגלאים 45-50]ניראים ממש לא טוב.לכן החלטתי לא להרשם בתשלום כי אני לא רואה פוטנצייל שםאם כך ניראה אתר ההכרויות עדיף להישאר לבד.

folkman1

New member
ואווווו בטח את ..............

נראת הרבה הרבה יותר טוב אני מזה בטוח אין לי אפילו צל של ספק . אחלהה סיבה יש לך וטףףףףףףףףףףףףףףף שתשארי לבד חומד סורי סתם בא לי להסטלבט קחי את זה בחיוך אם כי אמרתי משהו למרות הכל

folkman1

New member
למטבע שני צדדים

אם היה לך מנוי היית יכולה לענות להם, אז הם.... נוהגים כמוך מקווים שלך יש ככה למדו אותנו עוד בצבא "סמוך על סמוך"

זה עניין של היצע וביקוש ../images/Emo13.gif

זה ממש עניין של היצע וביקוש... ככל שיש יותר נשים המחפשות קשר ומוכנות להשקיע בכך את מיטב מרצן וכספן (כלומר.. לעשות מנוי) כך אנחנו הגברים מרגישים שאין צורך ששני הצדדים (כלומר, גם הגבר) יעשו מנוי, לא? אז אני מציע לנשים להתאגד ולהחליט כגוף אחד,שלא לעשות מנוי בתשלום ואז.. או שהגברים יעשו יותר מנויים בתשלום... או שיהיה נתק ב..
בין נוגה
למאדים
... וסבתא שלי היתה אומרת על זהלעשות מנוי ועוד לחצי שנה זה בזבוז וגם לא רציני, כי אם אתה מכיר מישהי ורוצה לנסות את הקשר, לא תסגור/תקפיא מיד את הכרטיס שלך באתר (אבל המונה של הכרטיס עובד..)

עוד שאלות?

את מזכירה לי תילד מקופת חולים למה למה למה? לפעמים ניראה לינ שאת עושה צחוק מעצמך

למעלה