למה
למה

tokit

New member
לא כולם כאלה..

וגם אלה שעושים את זה לא תמיד מתכוונים להרע. אולי הוא נפרד מחברה שלו ובאמת רוצה לפתוח במערכת יחסים חדשה, אבל קשה לו. כמובן שיש גם כאלה שהם סתם חארות, אבל לא כולם..

mayday

New member
שאלה קשה מאוד

האמת שחשבתי הרבה על איזה תשובה חכמה ושנונה אבל לא ממש מצאתי. ראשית אין לי הסבר למה אנשים מתנהגים ככה (בפירוש אני אומר אנשים כי גם נשים עושות את זה ותיכף אני אפרט), אבל לפעמים האהבה הקודמת כל כך חזקה ומושרשת שלוקח שנים להתגבר עליה. היה לך פשוט מזל לא טוב לפגוש גבר שעדיין שקוע כל כולו בחברה הקודמת שלו ויכול להיות שרצה להוכיח לעצמו שהוא "התגבר" עליה וכנראה לא ממש הצליח. עירית לינור קראה לקשר כזה "אקסית מיתולוגית". ועכשו לנשים, שמעת פעם את הביטוי rebound guy ? את יודעת כמה נשים אני מכיר שמיד אחרי שנגמרת להן מערכת יחסים עם אהוב (בעיקר שהאהוב עוזב) הן לוקחות להן את הגבר הראשון שעובר בסביבה רק בכדי לשקם את האגו. הן יודעות שזה לא הנסיך שלהן, שהן לא אוהבות אותו ושזה זמני ובכל זאת הן נותנות לו את ההרגשה שהן רוצות אותו מכירה נשים כאילה ? אני בטוח שכן. כל שנותר לי להגיד לך זה שעד כמה שזה נשמע מגוחך, טוב שהוא אמר לך שהוא לא התגבר על החברה שלו, כי ככה את יודעת כבר היום שקשר איתו רק יכאיב לך ולכן את צריכה למצוא מישהו שיחשוב רק עלייך ויקדיש את כל זמנו ומרצו אלייך. מקווה שעזרתי במשהו

shirany

New member
אז למה../images/Emo35.gif

לבגוד במשך כל הקשר למרות שזה היה קצר חודש .... בגד שיקר ניצל וגרם לי לחשוב שהוא הגבר הטוב עבורי ועוד עשה דברים שאף גבר לא היה עושה....

mayday

New member
כמו שאמרתי אין לי תשובה

לפעמים כדי להרגיש פחות כואב, אנשים נוטים להכאיב לאחרים מזל שגילית כבר אחרי חודש ולא אחרי חצי שנה. מקווה שהגבר הבא שתפגשי יהיה יותר טוב בשבילך

shirany

New member
מקווה גם בשביל

עצמי ומאחלת לך ולכולם שנת אהבה עם חום וריגושים

למעלה