למה???

נטעוש12

New member
למה???../images/Emo13.gif

למה קוראים לפורום נירוונה... זה לא שם של מלון בים המלח????????? טוב תענו לי כי אני לא מבינה???

../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

כי כולנו היינו במלון הזה, ולכן החלטנו לפתוח לו פורום.

Nemeshon

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo11.gif מחר. מבטיחהמבטיחה.

|מכהאתעצמי|

PunKurt

New member
נכון!

זו השאלה שאני שואלת את עצמי מהיום שצטרפתי...

Xknight

New member
הם היו פעם צוות הבידור של המלון:)

אבל בתכלס, אם את באמתתתתת שואלת, אז זו להקה אמריקאית, מצליחה מאוד משנות ה90..... ובלה בלה את יכולה לקרוא עליהם מאמרים וכו' בפורום.

Celebrity Skin

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo68.gifפריק.../images/Emo11.gif.

אם תגרש פאקצות לא יהיו לנו אנשים בפורום.

חיחיחיח

באמת אמרתי לעצמי "אולי במקום לטחון הראל סקעת ורוני סופרבלעכס במערכת תתחילי להכיר את העולם האמיתי של המוזיקה ואז אם עדיין לא תביני תשאלי שאלות מטומטמות?"XD חוצמזה. הפורום הזה נמצא בקטגורית מוזיקה. לא רומז משהו?!!?!? פאק.

MilkShack

New member
אין טעם להגיב לבן אדם כזה מטומטם.

למה קוראים לפורום נירוונה... זה לא שם של מלון בים המלח????????? טוב תענו לי כי אני לא מבינה??? אוקיי. היא אומרת שזה שם של מלון בים המלח. ואז היא אומר למה קוראים לפורום נירוונה. כאילו, זה ברור שהיא יודעת טוב מאוד מי הלהקה, וסתם פתחה נושא מטומטם שכולכם מגיבים לו כאילו היא רצינית. לאנשים כאלה פשוט לא מגיבים, ונותנים לנושא לשקוע. אתם לא באמת מאמינים שהיא התכוונה ברצינות, נכון ? נכון ?

PsycHo GirL oO

New member
דוגרי :/

פרחות בגיל צעיר יכולות להגיע לרמת טיפשות אפילו יותר גדולה... יש להן מוח כמו של תרנגולות... [ הוו והוא בהחלט קטן! ] X]

Celebrity Skin

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo68.gifזה יותר מיידי משעשע מכדי

להתעלם מזה,מצטערת.
חוץ מזה, נהפוך את זה לשירשור אוף,כי יש 3249658 בעמוד. אז נדמיין שאנחנו מאחדים את כולם.

למעלה