למה???

Gilliana

New member
למה??? ../images/Emo123.gif

בראשון לספטמבר הערוץ משנה את לוח השידורים ומוריד את "סוכן סמוי" ו-AIRWOLF לחלוטין מהלוח לעומת זאת, "אביר על גלגלים" נשאר...
למה אתם עושים לנו את זה??? זו לא פעם ראשונה שאתםם קוטעים שידור באמצע, לגבי AIRWOLF - התחלתם לשדר בסופי שבוע - הפסקתם באמצע, התחלתם מחדש באמצע השבוע - ועכשיו אתם שום מפסיקים. למה הבאלאגן הזה??? אתם ממש ממש ממש לא בסדר!!!

Gilliana

New member
../images/Emo123.gif אה, אתה הצופה היחיד ב-AXN!

ואללה, לא ידעתי! נו טוב, אף אחד לא מצפה ממך להיות מסוגל להעריך...

RR AA ZZ

New member
הי! הי! הי! תירגע!

כל אחד אוהב מה שהו הוא אוהב ולא צריך להגיד את דעתו על דברים שהוא לא אוהב ואם הוא רוצה אז זה בהחלט לא המקום! אז תשמור את דעותיך לעצמך! ולידיעתך ההודעה הזאת לא מדברת ביכלל על הסדרות היא באה להתלונן על זה שAXN מתחיל דברים ולא מסיימים. אז תראה מה שאתה אוהב ואנחנו נראה מה שאנחנו אוהבים בלי יותר מידי הערות!

RR AA ZZ

New member
טוב אז מה שיש לי זהגיד זה

שמוליק הוא סתם דפוק ולמי איכפת ממנו ביכלל

DJDOC

New member
צריך להוריד עוד בנוסף לאלה

אני בעד שיחליפו גם את אביר על גלגלים גם רצחו מאדום לשחור וגם לואיס וקלארק

Gilliana

New member
ואני בעד ש-AXN יפסיקו לשחק בנו

התחלתם סדרה? תמשיכו אותה עד הסוף, לא משנה אם זה שידור עשירי. לא יתכן שאתה מתחיל לצפות במשהו וקוטעים לך אותו באמצע - איזו מן התייחסות זו לצופים??? בארה"ב דבר כזה לא היה קורה...

RR AA ZZ

New member
אני מסכים איתך!

זה לא בסדר מצד AXN וזה מראה על חוסר מקצועיות וחוסר אחריות! יש דברים שאם מחליטים לעשות עושים עד הסוף במיוחד שמדברים על דברים כאלה! אני כבר לא התפלא אם יפסיקו לשדר פרק באמצע...

bear18

New member
סדרות שצריך כבר להעיף

צריך להעיף את הסדרות: זינה והרקולס, כבר נמאס מהם.

Gilliana

New member
"זינה" היא שידור ראשון בערוץ

וכבר אתה רוצה להעיף??? משהו אתם!!!

squad leader

New member
שתי הסדרות צריכות להיות משודרות יחד

תגידו מה שאתם רוצים, אבל העובדה שמשודר פרק של זינה ומיד אחריו פרק של הרקולס ממש מחזק את אשליית המציאות והאמינות בשתי הסדרות. בכל עיר שהרקולס עובר בה, עוברת גם זינה בזמן אחר לגמרי והעיר והאנשים בה כבר מוכרים ונישארו אותו דבר. זה יוצר, במובן מסויים, מן תמונת מצב שהעיר קיימת. קשה להסביר את זה אבל בקיצור כשראיתי את הרקולס לבד ואת זינה לבד זה היה הרבה פחות מעניין. הסדרות קשורות אחת בשנייה וכל עוד זינה תשודר ואין סיבה שלא, (זה רק שידור ראשוןוניראה לי שהרוב מסכים שזו סדרה טובה) גם הרקולס צריך להיות. תמשיכו ככה AXN.

למעלה