למה haty

gingy48

New member
למה haty

למה עלי לפנות למנהלי אגפים, יש מוקד ולא משנה עירוני או לא עליו לטפל בבעיות ולהעביר לאנשים המוסמכים. אבללללללללללל כנראה הקבלנים לא מקבלים שכר לכן ההודאות מתקבלות ולא מועברות הלאה, ואם כן מועברות הקבלן לא מטפל ואנחנו לא יודעים למה????? איןןןןןןן כסףףףףףףףףףףף לעיריה משהו בלע הכלללללל.

harty

New member
המוקד הוא חברה פרטית, הוא רק מקבל ה

הודעות ומעביר הלאה. אם תמשיך עם המוקד התוצאות יהיו אפס!!! תפנה ישירות למנהלים ואזי תוכל להתלונן פרסונלית. מנסיוני זה עובד נפלא, מה עוד שמר רובין קורא נלהב של הפורום.

gingy48

New member
harty פרטית?

את מי צריך לעניין פרטית או ציבורית. את המיסים אני משלם לעיריית לוד ושרותים צריך לקבל מהעיריה, באמת שמעניין את הסבתא שלי שהמוקד חברה פרטית אני מכיר את עיריית לוד. ואני מאוד מקווה שתתעוררי ולא תתנחמי בעובדה שזו חברה פרטית, שלא נותנת שרותים כי??????. ומה שצריך לעניין אותנו זה כי???. ג'ינג'י

gingy48

New member
hrty נכון אבל

כבר כתבתי שנעשת פנייה גם ללשכה שמספר הטל' שלה הוא 9279950 ובחורה בשם "נני" קבלה את ההודעה ומה נעשה מאז "גורניש" אומרים אצלנו בערבית כלום הזבל עדין ניצב במקומו. אבח שמתי לב מהזמן הקצר שאני מבקר כאן רק מברברים אבל מעשים???. תודה ג'ינג'י

harty

New member
אסור להתיאש! תבקש לשוחח עם ראובן רו

רובין!@!!! הוא קורא אותנו ואני חושבת שהיום ראשון כבר תזכה לראות טיפול.במידה ולא תצליח פנה ללשכת המנכ"ל או לדובר העיריה. במידה ולא הלך לך גם בזה פנה עם התמונות למערכת העיתון "אילון".שלח להם אותן באימייל.

למעלה