למה firefly לא שרדה?

no problem

New member
למה firefly לא שרדה? ../images/Emo58.gif

ראיתי בינתיים 8 פרקים וכל אחד מהם היה ממש מהנה. כמה פרקים היו אפילו ממש טובים וקטעים מצחיקים שהם פשוט ג'וס. באפי בחלל. מאוד נהניתי מהפרק שהקפטן "מתחתן" ובסוף הפרק הוא מדבר עם הזונה על למה היא גם התעלפה. ברור שהיא לא דפקה את הראש כמו שהיא אמרה אבל הקפטן, בחוכמתו האינסופית, הבין שהיא נישקה את הפולשת...צחקתי כל כך. זה כל כך ג'וס. נו, עוד 6 פרקים והסרט. לא נורא.

City Of Angel

New member
זה לא באפי בחלל..

אל תגזים.. הרעיון (מערבון בחלל) נחמד ופה ושם בולטים הדיאלוגים הגאוניים של ג'וס, אבל בסה"כ סדרה חביבה, לא יותר. לא משהו שמחזיק יותר מעונה אחת

no problem

New member
אנדרומדה החזיקה 5 עונות.

פיירפליי לא יכלה להחזיק עונה שלמה (13 פרקים זה חצי עונה בדר"כ)?

no problem

New member
15? מצאתי רק 13.

יש עוד שני פרקים שנקראו סרניטי חלק 1 ו-2. חשבתי שזה הסרט.

rds15

New member
זה לא הסרט.

אלה שני הפרקים הראשונים, ולא "שוד הרכבת", כמו ששודר בפוקס.

rds15

New member
פיירפליי לא שרדה כי פוקס לא נתנו לה

סיכוי. את הפיילוט הכפול, זה שמציג את כל הדמויות, הם לא רצו לשדר, ודרשו מג'וס לכתוב פרק פיילוט אחר. מה שאומר, שג'וס היה צריך להכניס עלילה של שעה וחצי לפרק של 45 דקות. את הפיילוט הכפול, דרך אגב, הם שידרו בסוף הסדרה. חוץ מזה, הם לא נתנו לסדרה שום סיכוי להצליח. הם שינו לה את שעות השידור באופן קבוע, ביטלו אותה לתקופות, בלי להודיע על שידור פרק חדש, שינו את סדר הפרקים, ואת שלושת הפרקים האחרונים אפילו לא טרחו לשדר.

•BluEyeS•

New member
גמני גיליתי אותה לאחרונה..

באקסטרה הוט באמת סדרה שראויה לעונה שלמה לפחותתת! :p

NimaZ

New member
ממ,../images/Emo108.gif

אני דווקא נהניתי ממנה לא פחות מבאפי ואנג'ל. הייתי שמחה לעוד כמה [הרבה] עוונת ממנה

no problem

New member
וואו. סיימתי את כל פיירפליי ואת

סרניטי. מישהו מוכן להגיד לי איך זה לא הצליח?

no problem

New member
לא, ברצינות!

ככל שאני חושב על זה יותר ויותר, זה מרגיז אותי יותר ויותר. הסדרה והסרט היו ממש טובים. הרבה יותר טובים מכל מיני חרא שמסתובבים להם בטלביזיה.

כי פוקס ידועה בהורדת סדרות משובחות.

רק לאחרונה הם מורידים את "משפחה בהפרעה". טיפשים.

רייל

New member
מה?! אני ראיתי

רק פרק אחד ופשוט מתתי מצחוק. הסדרה משובחת וגם זכתה בהרבה אמיOo (לא ראיתי עוד פרקים כי פשוט שכחתי שוב ושוב ושוב.)

Kazz

New member
סדרה אדירה.

מה שקרה לה פשוט ביזיון . פוקס סאקס.

האמת, מפריע לי הקישור האוטומטי

בין פיירפליי לבאפי או אנג'ל. אין לי בעיה לא עם באפי ולא עם אנג'ל, אני מאד אוהב את באפי (אפילו עזרתי לפתוח את הפורום) - אבל למה אוטומטית בגלל שג'וס עשה את הסדרה אז היא נהיית חלק מהעולם של באפי (מבחינת המעריצים - לפחות)? זה לא הוגן לא כלפי הסדרה ולא כלפי ג'וס. לדעתי את כל הדיונים שעשו בפורום הזה על סרניטי ופיירפליי היה בקלות אפשר להעביר לפורום יעודי בנושא. למה נעשה הקישור המיידי והאוטומטי הזה?

אני דיי מסכימה...

פיירפליי זה אכן עולם משל עצמו, אבל מקשרים את זה עם באפי ואנג'ל בגלל מי אם לא ג'וס. אין לו עוד הרבה פרוייקטים, סדרות או whatever שיש להן קהל מעריצים בקנה מידה כזה, יש בפיירפלי שנינות נפלאה שמעט מוכרת מבאפי או אנג'ל. לא בדיוק, אבל זה עדיין הוא. אבל אני מסכימה שלא צריך לקשר את הסדרה מיידית עם שאר הדברים של ג'וס, למרות הדמיון שכן נמצא שם. מיה.

למעלה