למה CNN שונאים אותנו?

iKilledKenny

New member
למה CNN שונאים אותנו?

אני מבקשת סליחה מראש ממנהלי/ות הפורום...ההודעה הייתה אמורה להיות תגובה להודעה אחרת אבל רציתי להבהיר משהו לפני שההודעה תעבור למחוזות נידחים. CNN שונאים אותנו כי הם משוחדים. סעודים עשירים ממנים להם את התחנה בדיוק כמו שהם ממנים את הטרור.

iKilledKenny

New member
לפי מה שסיפרו לי

זה נכון....אחרת קשה לי להסביר למה CNN כל כך אנטי ישראל... ואני בת!!! בפעם האלף!!!!אם אתם/ן לא בטוחים תכתבו את/ה!!!!!!!!!!!!!!

Moledet972

New member
יש לך מס´ ICQ?

בשביל ענבר - לא למטרות גיוס.

iKilledKenny

New member
אם דיברת אליי.....

יש לי אני פשוט לא נוהגת לפרסם אותו כי יש אנשים שאני פשוט מנסה להתחמק מהם..אבל אני לא חושבת שהם כאן אז..159055288

EverMan

New member
שטויות ... בבקשה , למה להיכנס

לקונספירציות שהאמת כל כך ברורה ? הם מעדיפים להראות את הצד החלש - הפלשתינאים. ישראל עושה יותר מדי שטויות - יש להם מה להראות נגדה. הם פשוט אנטישמיים. אבל למה להיכנס לקונספירציות של סעודיה וכו´ ? אל תאמיני למה שמספרים לך סתם ככה ...

iKilledKenny

New member
זה שהם אנטישמים זה גם...

בנוסף לכך הם גם מקבלים כסף על זה שהם אנטישמים וזאת האמת.

iKilledKenny

New member
בעקרון זאת תיאוריה....

שיש לי ולאנשים אחרים....תסביר לי למה זה לא יכול להיות נכון?! לי זה נראה מאוד הגיוני.. אין לי כוח לבסס תיאוריות עכשיו ואני לא בדיוק יכולה להביא חוזים חשאים בין CNN לסעודים

EverMan

New member
תיאוריה ?!

מה לא הגיוני בזה ? כי לטד טרנר יש כל כך הרבה כסף שהוא לא שם ז** על הסעודים ! זה קונספירציה , ועוד אחת טיפשית למדי. למה למה ? אולי חייזרים אנטישמים דורשים מהם לעשות כך ?

iKilledKenny

New member
בשעות רגילות יש לי הוכחות

טובות לתיאוריות שלי... בעצם גם בשעות כאלה יש לי לפעמים הוכחות והיו לי גם לתיאוריה הזאת.. אני גם בדרך כלל כותבת את התיאוריות שלי על שולחנות בב"ס כדי שאני לא אשכח ועכשיו יש חופש. ודרך אגב לסעודים יש נפט והם יותר עשירים מטד טרנר.

EverMan

New member
כן , והדרדסים היא תוכנית קומוניסטית

שנועדה להשתלט על העולם .. נו , בבקשה ! דיי לתיאוריות או במילה יותר נכונה "קונספירציות" הללו !

iKilledKenny

New member
ואי עכשיו שאני חושבת על זה.....

יש משהו בזה... יש לי הרבה תאוריות/קונסיפרציות רוצה שאני אפרט?!

EverMan

New member
לי יש יותר...

אבל אני יודע להפריד בין הקונספירציות האלה שהן לשם הנאה בלבד ולצחוק גרדיא ולמציאות. אני מקווה שגם את ...

iKilledKenny

New member
מי אמר שאני צחקתי...

הייתי לגמרי רצינית עם תיאוריה שלי לגבי CNN!!! אתה זה שהתחלת עם הדרדסים

EverMan

New member
אני יודע שהיית רצינית ...

וחבל שכך ... במקום להיסתכל על "אולי ואולי" תתחילי להסתכל על "הגיוני והגיוני". יש מקום לקונספירציות בהומור ובדמיון , אבל לא במציאות. ואת באמת לא הכרת את הקטע עם הדרדסים ? או שהגשם זה קונספירציה של יוצרי המטריות ? שמעבידים מלא ילדים תאילנדים בשכר מינימום על ענן לבנות מטריות , ואז הם גם יוצרים את הגשם וגם את המטריות ...?

iKilledKenny

New member
לא.....................

אני אישית מכירה תאוריות כמו קורט קוביין בעצם נרצח וחוקי מרפי רודפים אותי...יש לי גם הוכחות אבל זה מאוד ארוך ולא מתאים לפורום אקטואליה. העניין עם CNN הוא לא מצחיק..רוצה הוכחות? בסדר אבל לא היום...

EverMan

New member
קורט קוביין מת ממנת ייתר.

למה להתעקש שמישהו רצח אותו ? כנ"ל במקרה קנדי ורבין ?! ישנם דברים שהם פשוטים מדי בשביל להסתבך איתם. זה אחד מהם. ובנוגע לחוקי מרפי .. חוקי מרפי אינם קונספירטיבים ! כל מה שהם אומרים זה : אם משהו יכול להשתבש - הוא ישתבש. ומול זאת , יש משפט פילוסופי (שאני כבר לא זוכר מי אמר) , שאומר : אם ישנם כמה וכמה דרכים , הכי הגיוני שהכי פשוטה היא הכי נכונה. כך זה פה ! העניין עם CNN הוא לא מצחיק , הוא סתם טיפשי...

iKilledKenny

New member
קורט קוביין

התאבד...אני כבר לא מאמינה בתאורייה(קונספירציה) של הרצח....חוקי מרפי הם כן קונספירטיבים כשהם רודפים אותך!!!!!! וCNN.....טוב זהו נמאס לי להיום אני פורשת!

למעלה