למה תמיד הגברים

boei

New member
למה תמיד הגברים

למה תמיד צריך להחזיק אותם "קצר" ביחסים? ובכלל יש גברים שם, אישם, שלא צריכים ניעור שיחות מוטיבציה, איומים וכד'? לי ,פשוט נמאס.אני בתהליך של פרידה,ממערכת יחסים רעה, סבוכה וארוכה+ילדים ועכשיו פתאום לאחר שהחלטתי( עם המון היסוסים וכו') להפרד בכל מחיר, הוא מבטיח את הירח וגם את אשתו, אמנם לא ילך לטיפול...("אני ,פסיכולוג? בחיים לא")אבל המערכת תהיה אחרת כך הוא מבטיח. עכשיו הוא רואה אותי באור שונה, השתניתי (כך הוא טוען) יודעת שאני לא רוצה אותו- בתור חבר שלי, (לא יכולה לשכוח את משקעי העבר)הבעיה שהוא פונה גם למצפון שלי ושואל אם אני לוקחת על אחריותי את ההרס שאני עושה לחיים שלו,שמבחינתו הוא יכול לקלוע לעצמו כדור בראש. כך הוא טוען. האם אלו סתם שטויות מניפולטיביות כיד הדמיון הטובה? דברי גברים שננטשים? או חלילה אמת נוראה? מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתכם תודה

מניפולציות

אם אחרי המון לבטים החלטת מה שהחלטת ואת שלמה עם עצמך לכי על זה. מה?להשאר אתו מתוך רחמים זה מה שאת מעוניינת. שילך באמת לטיפול אם הוא מאיים בהתאבדות.

מי שמאיים חי ונושם עוד שנים רבות

מכירה אחד שהייתי נשואה לו והוא חי נושם וממשיך להיות כפי שנולד את תעשי מה טוב לך ומאנשים כאלה עדיף להתרחק מהר ורחוק

Lonely In Blue

New member
מה זאת אומרת...

שתשמחי לשמוע את דעתנו ? מנין לך ? בכל מקרה, עד שלא תאיימי... אין סיכוי שאענה לך טוב, נו... ננסה לראות את הדברים באור שונה
אז ככה ילדתי המתוקה, אין דבר כזה "גברים". כל גבר הוא אדם לעצמו עם האופי שלו, התכונות שלו, האישיות שלו, העבר שלו... אפילו לאדם שמכיר אותו היכרות מעמיקה ( למשל את ) יהיה קשה להגיד אם אלו מניפולציות או אמת מפחידה. אבל אחריות את יכולה לקחת רק על החיים שלך. גם אם הוא יממש את האיום, זה אינו דבר שאת צריכה לקחת על המצפון. אם לך לא טוב, ואת רואה זאת כמערכת יחסים רעה, ואת מאמינה שיהיה לך יותר טוב בנפרד, זה לא צריך לענין אותך מה הוא יעשה עם עצמו. ויחד עם זאת, כדאי שתביני שפירוק מסגרת הוא דבר קשה. קשה לבן-זוגך, קשה לילדים, ואולי גם יהיה קשה לך. השאלה שאת צריכה לשאול היא האם באמת אין דרך אמיתית לשקם את המצב, ולהפוך זאת למערכת יחסים טובה. נסי לבחון מה מפריע לך במערכת הזאת. מה מתוך זה הם דברים שאת יכולה להתעלם/להפשר עליהם, ועם מה אינך מוכנה בשום אופן להמשיך. ואחר-כך נסי להעריך את האפשרויות שהדברים שאיתם אינך מוכנה להמשיך ישתנו. הווה מוצלח יכול לטשטש את משקעי העבר. את יודעת, למוח יש כללים משלו מה הוא רוצה לזכור ומה הוא בוחר לשכוח. תחליטי מה שתחליטי, מומלץ לך בחום לשכוח ממשפטים כמו "למה תמיד צריך להחזיק אותם ( את הגברים ) "קצר" ביחסים? ובכלל יש גברים שם, אי שם, שלא צריכים ניעור שיחות מוטיבציה, איומים וכד'"... עם משפטים כאלה לא תגיעי רחוק, לא במערכת היחסים הנוכחית ולא במערכות אחרות.

boei

New member
או קיי אני מאיימת....

אני רואה כל אדם כאדם. כלומר כיישות ייחודית לצערי חלק מהגברים שנתקלתי בהם ומהם בעלי,הודיעו לי במפורש כי יש ל"נער" אותם מידי פעם "להחזיק קצר" דבר מזעזע ומדכא לכשלעצמו... זהו , כשאני באה בציפייה למערכת יחסים אמינה רגועה ובוגרת ללא "ניעורים" אני מתאכזבת. הוא ילד ורוצה שאנער אותו כל פעם.ולי מן הסתם זה לא מתאים חייבת לסיים להתראות

משתתפת בכאב רב במה שעובר עליך

את יודעת כמה פעמים שמעתי את המשפט הזה... אני אתאבד ...ולמזלי ולשמתחתי הוא לא עשה את זה... חמודה מה שחשוב זה איך את מרגשיה ולא עד כמה הוא מצליח לשכנע אותך במניפולציות שונות ומשונות שהכל יהיה בסדר... אין ספק שהשתנית כי אחרת לא היית רוצה להפרד, השאלה שוב, האם את רוצה את הירח???

boei

New member
כמה טוב שאתם פה

אז ככה.באמת טוב שאתם פה - פשוט נהדרים!!! כולכם!!!!ת ו ד ה לי נמאס לקרוא שוב ושוב את ההודעות שלי , את ההתלבטויות . משום מה זה נראה לי לא אמיתי. האם אלו חיי? למה לחכות ולהתלבט כל כך הרבה זמן?- זה ממש מוגזם. אז כן יש לי גם המון בקורת על עצמי ונראה לי שאני אחבק אותי יחד עם הכל: הפחדים, ההיסוסים,הילדים ,האיומים ,התחזיות השחורות וגם התקוות המהוססות המתחבאות אי שם .אתן לכל ליטוף עדין ואמשיך הלאה כי כבר אין לאן לחזור(זו לא אופציה מבחינתי) וגם עייפתי מההשהיה הזו כך ש... ובאמת חושבת שזו הדרך שלי. הגיע הזמן להיות אמיתית עד הסוף ולחפש את דרכי באומץ. טוב, מקסימום תבואו לבקר אותי בבית תמחוי זה או אחר.... סתם... להתראות חברים.

סול11

New member
למרות שטוב שאנחנו פה../images/Emo39.gif

מסוכן לעשות הכללות. לא כל הנשים!!!!!!. ולא כל הגברים דומים לצרך. לכן יהייה ראוי שכל משפט יבורר לגופו של הנדון וללא הכללות. וכשתתחילי לחשוב באופן פרטני יראו אנשים שונים.
בכל אשר תפני ובכל דרך תבורכי

לונלי כתב יפה ונכון

ולך הצלחה בכל אשר תלכי.. ופליז..לא לחשוב שכולם אותו הדבר..אין דבר כזה..כל אחד עולם ומלואו.. אז קחי דברים בפרופורציה..והמשיכי הלאה.

למעלה