הדולר נרגעלמה תמיד בדמו
עמ"י עש"ו במסחר במט"ח אני כמעט מליונר פחות משבוע שהתחלתי מסכום של 1000 דולר ובמציאות זה לא כך?
באיזה שעה מסתיים המסחר בדולר הרציף?הדולר נרגע
עולה בכחצי אחוז.אולי שבוע הבא הכל נגמר,אבל אני לא רואה את הבורסה מזנקת ב4% ביום.
הודעה לסוחר יוםבאיזה שעה מסתיים המסחר בדולר הרציף?
כלומר, מתי מאפסים את האחוזים של העליה היומית?
אמרתי לך אתמולהודעה לסוחר יום
היי, אני מחכה לך לתשובה מאתמול. קניתי אגרי וקמור - מניות ואופציות. מה דעתך למכור ולהפביד 7000 ש"ח או לחכות לאיזשוהי עליה??
דולר רציף ויציגבאיזה שעה מסתיים המסחר בדולר הרציף?
כלומר, מתי מאפסים את האחוזים של העליה היומית?
אבל גם הרציף מתואר באחוזיםדולר רציף ויציג
המסחר בדולר הרציף איננו "מסתיים", בימי חול ניתן לקנות דולר 24 שעות ביממה. אמנם יש סניפי בנקים בהם באופן טכני מחלקת המט"ח נסגרת בשעה כזו וכזו, אבל עקרונית ניתן לקנות בכל שעה. לגבי אחוזי העליה והירידה שמתפרסמים כל יום, הכוונה לשערים היציגים. בימי חול מתפרסם השער היציג זמן קצר אחרי השעה 15:15 , ובימי שישי, בחול המועד ובערבי חגים– זמן קצר אחרי השעה 12:15 .
סוחר יום מקווה בשבילך שלא מכרת את..אבל גם הרציף מתואר באחוזים
מה נקודת הבסיס לשינוי האחוזי?
יתכן הפסקת מסחר בבורסה ביום א ברגעסוחר יום מקווה בשבילך שלא מכרת את..
הפוטים שהיו לך בתיק.
תשובה ל"סוחר יום"אבל גם הרציף מתואר באחוזים
מה נקודת הבסיס לשינוי האחוזי?
תודהתשובה ל"סוחר יום"
השינוי ברציף הוא תמיד ביחס לשער היציג האחרון שפורסם. כלומר, לאחר פרסום היציג בשעה 15:15 , השינוי שמתפרסם בשער הרציף הוא ביחס לשער שפורסם ב 15:15 . לפני 15:15 זה ביחס לשער היציג של יום המסחר הקודם.
ביחס למה השינוי של הרציףתשובה ל"סוחר יום"
השינוי ברציף הוא תמיד ביחס לשער היציג האחרון שפורסם. כלומר, לאחר פרסום היציג בשעה 15:15 , השינוי שמתפרסם בשער הרציף הוא ביחס לשער שפורסם ב 15:15 . לפני 15:15 זה ביחס לשער היציג של יום המסחר הקודם.
ביחס למה השינוי של הרציףתשובה ל"סוחר יום"
אוקיי, הבנתידולר רציף ויציג
המסחר בדולר הרציף איננו "מסתיים", בימי חול ניתן לקנות דולר 24 שעות ביממה. אמנם יש סניפי בנקים בהם באופן טכני מחלקת המט"ח נסגרת בשעה כזו וכזו, אבל עקרונית ניתן לקנות בכל שעה. לגבי אחוזי העליה והירידה שמתפרסמים כל יום, הכוונה לשערים היציגים. בימי חול מתפרסם השער היציג זמן קצר אחרי השעה 15:15 , ובימי שישי, בחול המועד ובערבי חגים– זמן קצר אחרי השעה 12:15 .
בדמו אין פחד ותאוות בצע.למה תמיד בדמו
עמ"י עש"ו במסחר במט"ח אני כמעט מליונר פחות משבוע שהתחלתי מסכום של 1000 דולר ובמציאות זה לא כך?
איפה אתה משחק את זה ?למה תמיד בדמו
דרך המערכתאיפה אתה משחק את זה ?
ברוך הבא למט"ח - תכין את הביציםלמה תמיד בדמו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.