למה תמיד בדמו

מצב
הנושא נעול.

אמיתי 25

New member
למה תמיד בדמו

למה תמיד בדמו
עמ"י עש"ו במסחר במט"ח אני כמעט מליונר פחות משבוע שהתחלתי מסכום של 1000 דולר ובמציאות זה לא כך?

nestorcito

New member
הדולר נרגע

למה תמיד בדמו
עמ"י עש"ו במסחר במט"ח אני כמעט מליונר פחות משבוע שהתחלתי מסכום של 1000 דולר ובמציאות זה לא כך?
הדולר נרגע
עולה בכחצי אחוז.אולי שבוע הבא הכל נגמר,אבל אני לא רואה את הבורסה מזנקת ב4% ביום.

באיזה שעה מסתיים המסחר בדולר הרציף?

הדולר נרגע
עולה בכחצי אחוז.אולי שבוע הבא הכל נגמר,אבל אני לא רואה את הבורסה מזנקת ב4% ביום.
כלומר, מתי מאפסים את האחוזים של העליה היומית?

הודעה לסוחר יום

הודעה לסוחר יום
היי, אני מחכה לך לתשובה מאתמול. קניתי אגרי וקמור - מניות ואופציות. מה דעתך למכור ולהפביד 7000 ש"ח או לחכות לאיזשוהי עליה??

אמרתי לך אתמול

הודעה לסוחר יום
היי, אני מחכה לך לתשובה מאתמול. קניתי אגרי וקמור - מניות ואופציות. מה דעתך למכור ולהפביד 7000 ש"ח או לחכות לאיזשוהי עליה??
אמרתי לך אתמול
אם אתה לא יכול לספוג הפסדים, תמכור. את המניות המדוברות אני לא מכיר.

דולר רציף ויציג

דולר רציף ויציג
המסחר בדולר הרציף איננו "מסתיים", בימי חול ניתן לקנות דולר 24 שעות ביממה. אמנם יש סניפי בנקים בהם באופן טכני מחלקת המט"ח נסגרת בשעה כזו וכזו, אבל עקרונית ניתן לקנות בכל שעה. לגבי אחוזי העליה והירידה שמתפרסמים כל יום, הכוונה לשערים היציגים. בימי חול מתפרסם השער היציג זמן קצר אחרי השעה 15:15 , ובימי שישי, בחול המועד ובערבי חגים– זמן קצר אחרי השעה 12:15 .

אבל גם הרציף מתואר באחוזים

דולר רציף ויציג
המסחר בדולר הרציף איננו "מסתיים", בימי חול ניתן לקנות דולר 24 שעות ביממה. אמנם יש סניפי בנקים בהם באופן טכני מחלקת המט"ח נסגרת בשעה כזו וכזו, אבל עקרונית ניתן לקנות בכל שעה. לגבי אחוזי העליה והירידה שמתפרסמים כל יום, הכוונה לשערים היציגים. בימי חול מתפרסם השער היציג זמן קצר אחרי השעה 15:15 , ובימי שישי, בחול המועד ובערבי חגים– זמן קצר אחרי השעה 12:15 .
מה נקודת הבסיס לשינוי האחוזי?

הקטלני10

New member
יתכן הפסקת מסחר בבורסה ביום א ברגע

סוחר יום מקווה בשבילך שלא מכרת את..
הפוטים שהיו לך בתיק.
יתכן הפסקת מסחר בבורסה ביום א ברגע
שהמדד ירד ב8% יהיה הפסקת מסחר של45דקות. ובמידה והמדד ירד ב12% סוגרים את הבורסה ויורדים לים.

תשובה ל"סוחר יום"

מה נקודת הבסיס לשינוי האחוזי?
תשובה ל"סוחר יום"
השינוי ברציף הוא תמיד ביחס לשער היציג האחרון שפורסם. כלומר, לאחר פרסום היציג בשעה 15:15 , השינוי שמתפרסם בשער הרציף הוא ביחס לשער שפורסם ב 15:15 . לפני 15:15 זה ביחס לשער היציג של יום המסחר הקודם.

תודה ../images/Emo13.gif

תשובה ל"סוחר יום"
השינוי ברציף הוא תמיד ביחס לשער היציג האחרון שפורסם. כלומר, לאחר פרסום היציג בשעה 15:15 , השינוי שמתפרסם בשער הרציף הוא ביחס לשער שפורסם ב 15:15 . לפני 15:15 זה ביחס לשער היציג של יום המסחר הקודם.
תודה

moco10

New member
ביחס למה השינוי של הרציף

תשובה ל"סוחר יום"
ביחס למה השינוי של הרציף
בדה מרקר ? כי זה לא מתאים למה שציינת.

moco10

New member
ביחס למה השינוי של הרציף

תשובה ל"סוחר יום"
ביחס למה השינוי של הרציף
בדה מרקר ? כי זה לא מתאים למה שציינת.

אוקיי, הבנתי

דולר רציף ויציג
אוקיי, הבנתי
עקבתי עכשיו אחרי השינויים, ואני מבין שהדולר היציג נקבע ע"פ השער של הדולר הרציף, בשעות שהזכרת, שאז גם מתאפסים האחוזים של הרציף.

TheBeholder

New member
ברוך הבא למט"ח - תכין את הביצים

למה תמיד בדמו
ברוך הבא למט"ח - תכין את הביצים
הדבר הכי חשוב במסחר הזה זה הביצים, ויש הקוראים לזה כח הרצון הוא השליטה או יצר הרע. בדמו אין את האפקט הזה - לכן - המסחר בו לא מייצג את היכולת האמיתית של הסוחר. מצד שני חשוב לעבוד על דמו גם שאתה סוחר בלייב. ככה לומדים ובוחנים רעיונות דרך צלחה ולב חזק אטנה-גידור ניהול תיקים

מצב
הנושא נעול.
למעלה