למה שרק אני אהיה דלוק?? ZUBI!!

Sex Master BDSM

New member
למה שרק אני אהיה דלוק?? ZUBI!!

ההיתי רוצה לבוא אליך... לקשור את עייניך..להשכיב אותך על המיטה.. לשלוח לשון חוצפנית אל שפתייך לרדת לצוואר... להסיר ממך את החולצה...לא לאט...ממש לא...פשוט לקרוע אותה מעליך.. לחשוף את עורך...המתוח...המגרה...החושני...למגע לשון שלי... ההיתי מקלף ממך את הגינס שלך...רק עם השיניים...מגלה את ירכייך... היתי שב אל טעם שפתייך..ושוב לצוואר...ודרך הבטן...שוב אל בין ירכייך.... ההיתי מפסקק את רגליך..לא..לא בעדינות פשוט פוסקק אותן!!!! ובין ליקוק מבוייש..למציצה באוטלית..ההיתי נהנה מפורקנך..מאיבוד שליטתך..כי אז ההיתי מושל בך.... ההיתי גורר אותך לשולחן..לא לא בעדדינות מהשיער.... מצמיד אותך אליו בכוח...פוסקק את רגליך..וחודר אותך..עמוקק חזקק ההיתי מתקשה בתוכך..אוחח כמה שההיתי מתקשה...ההיתי בוער בתוכך... ההיתי בועל אותך..בכוח..בפראות ביצר תשוקה בלתי נישלט.. ושוב ההיתי הופך אותך..מעקם אותך..מוצץ לך...ההיתי שומע אותך נאנקת...מתרפקת בהנאה... ההיתי מריח אותך..את הזיעה שלך...את הריח גוף הטיבעי שלך..משו חייתי היה מתעורר בי... ושוב הופך אותך על 4...על הריצפה מעקם אותך!!! העיקר חודר אותך..בכל כוחי בכל ישותי... ואז הקטע הבלתי נישלט שלי.. מצמיד אותך לקיר...מרים אותך...רגלייך "מחבקות" אותי...אני חודר אליך..חזק...עמוק...אין לך לאן לברוח... אני נילחם בך ומכריע אותך..ואז..זה קורה...את מתקשה ומשתחררת...הקול שלך ממלא את החדר... את שורטת..מזיעה.."מעוכה"..כנועה מתרפסת..מתחננת...מיללת... ההיתי מתפרק בתוכך...נופל איתך לריצפה ונרדם...עד לעונג הבא.... גרררר....

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מי זה סקס מאסטר BDSM????? מי???????? פורום????? למנהלות פה יש מושג? קשה לנחש אה?.. פיייי תשמע מאסטר....אפילו אני תחרמנתי ממה שכתבת...אתה גם מיישם את מה שאתה כותב פה? או שזה הכל רק פנטזיה וזה...

Sex Master BDSM

New member
שחף זה מיועד לקווינקי!!!

וקווינקי יא פולניה...תקבלי תרגום לאידיש.... גרררר.... נ.ב בטח מייסם שאלו תבובה שלי

מייסם???? מייסם????????

אין גבולללללללל אין! לתקן מחשב אתה יודע לבד אבל לכתוב מיישם עם ס'??????? לא זהו! דייי...עד כאן! עירקי מעפן!

Sex Master BDSM

New member
מייסם!! ככה זה בעיראקית!!!

וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בבגדד האהובה ככה דיברנו.... אז שלא אייסם לך כאפה או נוגרה לעין!

:0

תקשיב ילד!!! זה כל מה שנשאר לך... פנטזיות הזויות... אמרתי לך כבר, לך לשרותים, תעשה לך טוב... זה יותר הגיוני מלהמשיך לחלום שהפנטזיות האלה יתממשו!!! ולא!!! אני לא אבוא לעזור לך!!! ולא!!! אני לא אשלח לך תמונה שלי לאונן עליה!!!! ולא לא לא!!!! אני לא רוצה לראות אותך עושה את זה במצלמה!!!! :)

דנה???.

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו.. דבר שני...מממ.....זה מה שהוא מציע לך? הצעות מגונות כאלה? שתעזרי לו? שתשלחי לו תמונה? שתראי אותו????. המצב שלו באמת..חמור הייתי אומרת...תמיד חשבתי ככה אבל הוא רק מוכיח כמה... ודנה?...למה שלא תספרי לכולנו את הסיפורים ששמעת? כולנו מעוניינים לשמוע נכון?????????????

../images/Emo12.gif פאקקק אתה טובב!

פעם ראשונה בחיים שטקסט מעורר בי משהו חחחחחחחחחחחחחחח... השאלה היא אם באמת אתה יודע לבצע ולא סתם כותב טוב.

~

תרשה לי להגיב פה.... הוא רק מדבר!!! סיפרו לי סיפורים לא נעימים עליו.... אני לא רוצה לחשוף... זה מביך!!!! ולא! אני לא רוצה לבדוק אם השמועות אמיתיות, כי אין לי עניין!!! :)

דנה???????? הסאבית שלי????

גרררר דנה..אני מחפש מלכה לוהטת..(על גחלים) אבל יש עלי המון צרכים (מיניים) תעמדי בזה??? גרררררר

Sex Master BDSM

New member
חחח מוזר רק בנים מגיבים לי....

ושששש שסיירוס לא יקנא נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עכשיו הוא יקנא ובטח אני אהיה חסום לעוד 83686784609832 שנה...

soofgania

New member
בן אחד ושתי בנות הגיבו לך

תשתוק זנזון זו בת
מה שבאמת מוזר פה..שהצלחת לחרמן את שחף בפנטזיה שלך
נ.ב חוץ מהמילה "אייסם"..השגיאה הנפוצה שלך זה...ההיתי=הייתי*

Sex Master BDSM

New member
מסר מבחורה שקיבלתי...(הולך לי)

אני קוראת את מה שכתבת בפורום עכשיו... וכל מה שאני רוצה זה פשוט להיות שם איתך.. על הכיסא, על השולחן, על הריצפה, על הקיר אוחחחחחחחחחחחחחח למות! עסוקה בלענג אותך, בללקק אותך, כל חלק ממך.....לגרום לך פשוט להנות ממני ומכל חלק בי.. הייתי מוצצת לך וגורמת לך להתקשות בתוך הפה שלי עד שהיית מתפוצץ..ואז חודר אליי הכי חזק והכי עמוק שאפשר! עד הסוף...לא אכפת לי שיכאב..העיקר להרגיש את כולך.. אני בטוחה שאני אצרח לך, אתה תוציא ממני משו שלא נשמע אף פעם...שגם אני לא חשבתי שפעם אגיד את זה...אבל כדי לענג אותך ולגרום לך להרגיש טוב..הכל... מאסטר שלי.. חייבת להיות איתך ...לפחות פעם אחת... אפילו שאני יודעת שזה ישאיר בי טעם לעוד פעמים, ואולי הם יבואו שוב, מי יודע? אבל את הפעם הבאה אני חייבת...פשוט חייבתתתתתתתתתתתתתתתתת אני הלכת עכשיו..עם חשק להיות איתך....עכשיו! ברגע זה! יום טוף... שחף לא לקנאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מצאתי לי מישהי אירוטית "חם " לי...

חחחחח משה מה אתה מתלהב?

אני בטוחה שזה מסר מגבר...פחחחחחחח ישר הולך כותב בפורום.. בטח אפילו זאת פנטזיה שלך שמישהי כתבה לך.. חחחחחחחחחחח בטח אותה אחת לא יודעת אפילו שבקושי עומד לך.. עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ושאני אקנא? פחחחחח לך תנוח דביל! ארצה!

Sex Master BDSM

New member
שחף כמה צפוי...שאת לא תפרגני....

ואז מה אם לא עומד לי??? יש היום "עזרים" אגב.. רציתי לשתף אותך במצוקה אישית.... ה...24...שלי???? ממשיך להתפתח..(וזה באמת לא מצחיק)....הוא נהיה 24 +

לא סיפרו לך שבגילך המתקדם כלום לא מתפתח כבר?

עד היום צרחת לפניי כולם וניפנפת ב-24<שספק אם קיים בכלל>, עכשיו אתה מוסיף לנו פלוסים? דיי משה צא מהסרט שלך..סקס מאסטר עלקקקקקקקקקקק.............. נראה לי שאתה מסתובב על מטר עלייך, ולאוו דווקא למדוד חפצים במספרה..פחחחחח

למעלה