למה שרון לא מנצל

shulywolters

New member
למה שרון לא מנצל

את הזדמנות הפז שיש לו עכשיו עליו להכנס לתחומי הרשות ולאסוף את כל מנהיגי הרשות להעלות אותם על מטוס ולפוצץ אותם מעל פני הים אחר כך להכנס ולהתחיל במלאכת הנקיון היסודי כולל אצל ערביי ישראל. אפשר לצרף למטוס את חברי הכנסת הערביים ויאלה לעבודה.

ראובן10

New member
ראית את עליבותו בהודעה שהוא נתן

אתמול בחצות? אין שאלות כדי שלא תבוא לידי ביטוי יכולת הגמגום שלו. אנחנו צריכים לסמוך על הטקסני שיעשה את העבודה והוא שכל האומה האמריקאית יעשה ועוד איך

שרוף

New member
ראובן. תשכח מזה שהטקסני

יעשה את העבודה בשבילנו. האמן לי הדבר האחרון שמעניין את בוש זה ישראל והפלשתינים.

ראובן10

New member
הוא מצפה שאנחנו נעשה

אבל שרון מתחיל להתאפין ברקבון נפשי שאפיין את השמאלנים. בוש לא יעשה למען ישראל אבל שולי ההוריקן יסייעו גם לנו

MARKU

New member
הלווי

הלווי אבל לא נירא לי שזה יקרה

שרוף

New member
שולי ! שרון לא היה צריך לחכות

לטרגדיה הזאת בארה"ב כדי להכנס לשטחים ולכבוש אותם בחזרה. הוא היה יכול לעשות זאת מהיום הראשון שהוא נכנס למשרד ראש הממשלה. הייתה לו הגושפנקה החוקית לעשות זאת. בוודאי זכורות לך התגובות הקשות של השמאל הישראלי ומדינות ערב וכמובן ערביי השטחים וחלק ממדינות אירופה על בחירתו לראש ממשלה.זאת הייתה מתקפת נגד כדי לשבור את שרון המצביא ולהשאיר את שרון הפוליטיקאי וזה לא סוד ששרון הוא מצביא גדול טקטיקן מעולה ואיסטרטג ופוליטיקאי חרא. עראפת ושותפיו מהשמאל הישראלי ניצחו. ומכאן אין יותר דרך חזרה החיסול של ישראל כמדינה ריבונית הוא רק עניין של זמן שרון הוא נמר של נייר ולעראפת יש זמן כי אם הליכוד או הימין הישראלי לא יכלו לו ולא חיסלו אותו אזי ש תורת השלבים שלו ממשיכה. לשרון הייתה הרבה עבודה לבצע.ניקוי הכנסת מבוגדים חברי הכנסת הערבים כיתור כפרים בישראל שבהם יש מצבורים עצומים של נשק ואמצעי חבלה ליום הדין הוצאת התנועה האיסלמית מחוץ לחוק ומעצרם של כהני הדת המסיתים את ילדי ערביי ישראל של היום לגי´האד בישראל. לכן תביני שהשאלה שלך למה שרון לא מנצל את ........ היא שאלה חסרת טעם.

queenfan

New member
אני מקווה שאתה לא רציני

על מה אתה מדבר?
הפיתרון שלך זה הרג? נחסל את כל הערביים הקיימים? אותו דבר אמרו הנאצים לפני השואה (אני ממש לא רוצה להשוות, אבל ככה זה נשמע) וחוץ מזה הרבה מאוד מערביי השטחים והרשות לא קשורים לפיגוע הזה או להרבה פיגועים... אני לא יודע מה הפיתרון לבעיית הערבים- יהודים אבל זה בטח לא לחסל את כל הערבים.

למעלה