אלבום של שירי MTV?!
איך אתם יכולים להגיד דבר כזה? אני חושב ש-JPP הוא ללא ספק אחד הדיסק היצירתיים שאירו עשו אי פעם, שמשלב את הסיגנון הקלאסי של הלהקה יחד עם הסגנון היותר פופולרי, כמו שאנשים אוהבים לכנות אותו. אבל להגיד שזה בעצם שירים של MTV?! אני באמת חושב שיש כאן השפעה רבה לזה שלאנשים קשה לקבל את זה שאירו תמיד מנסים להשתנות ולגוון את המוזיקה שלהם. ב-JPP יש שילוב של שירים שנשמעים כאילו היו יכולים לצאת בשנות ה-70 כמו: Drop Dread Gorgous, under MY Skin, Avant Garden, Sunshine ו-שירים עם סגנון קצת יותר עכשוי כמו Jaded, Luv Lies, Outta Your Head וכו'. אני לא חושב ש-JPP כל כך שונה מ-GAG או NL... זה לא סוד שאירו מנסים יותר לשלב את המוזיקה שלהם כך שעוד אנשים יהפכו למעריצים או שהשירים שלהם יתנגנו יותר ברדיו. ואם השירים שלהם באמת לא היו ב-MTV ולא היה להם את כל הלהיטים שלהם כמו Jaded, hole in my soul, cryin' , amazing וכו' אז ככל הנראה רובנו לא היו מכירים את הלהקה עקב מחסור בחשיפה. אם שיר כמו FAFH, שבאופן אישי אני חושב שזה שיר ממש מדהים, יגרום לעוד אנשים להכיר את אירו ולקנות דיסקים שלהם, אז מה רע? אני יודע אם לא הייתי רואה אותם ב-MTV אז לא היה לי מושג מי הם. אני בספק שהייתי נכנס לחנות דיסקים, ומהופנט מהדיסק עם ציור של חתול על העטיפה. בנוסף, אני בטוח שאם הרבה שירים של האירוסמית הטובים של פעם (כמו שהרבה אנשים קוראים לזה), אם אותם שירים היו יוצאים עכשיו... אז היו יורדים עליהם גם כן. לדוגמא שירים כמו: walkin in the sand, you see me cryin, chuquita, uncle salty , home tonight ועוד הרבה... אירו תמיד היו להקה עם שירים קליטיים שנכנסים לראש ולא רוצים לצאת. אם Seasons of Weatherהיה יוצא חס וחלילה ב-JPP אז כולם היו אומרים שהם ממסחרים את עצמם, כי זה לא שיר ממש רוקנרול, אלא סתם בלדה איטית ושקטה. אני לא מתבייש להגיד שאת JPP אני שמעתי בטח אותם מספר פעמים כמו ששמעתי את GYW או את ROCKS ואולי אף יותר. אני חושב שזה די מגוחך שמעריץ צריך "להתבייש" בזה שהוא אוהב את הבלדות או בזה שהוא חושב שהם רק משתפרים ככל שהזמן עובר. אותה "בושה" היא כמובן בעקבות סוג של לחץ חברתי של אנשים אחרים, שבעצם בא בעקבות המבקרים עצמם... ומה הם עשו לטובת המוזיקה?! בדיוק! כש- Rolling Stone נותנים לדיסס כמו JPP שני כוכבים ולדיסק של טימברלייק 4 כוכבים, אז מבינים שזה הכל בולשיט. אין לי ממה להתבייש שאני אוהב את הבלדות ואת כל הדיסקים של אירו, ישנים או חדשים. אלה אותם בלדות שגרמו לי לקנות את GAG ו-NL וככל הנראה הסיבה שאני הפכתי למעריץ. אז אם אני אגיד שאותם שירים הם סתם שירי MTV גרועים בגגל שזה מה שאנשים אחרים חושבים, אז זה יהיה סתם צביעות. כמו שג'ו פרי תמיד אומר: We are here to entertain the fans. מוזיקה זה בסך הכל בשביל בידור והנאה... רק חבל שלפעמים אנשים שוכחים את זה ומתחילים לנתח את המוזיקה ולהשוות אותה לדברים אחרים מהעבר, וזה בהחלט הורס להם את ההנאה.