למה שללו כל כך את Just push play

בינג

New member
למה שללו כל כך את Just push play

בכל מקום שאני מחפש מידע על אירומסית', קניית דיסקים וכאלה תמיד שמגיעים לדיסק Just push play יש כל כך הרבה תגובות שליליות עליו...
אני יודע שזה לא הדיסק הכי מוצלח שלהם ויש הרבה יותר טובים, אבל בכל זאת.. היום שמעתי אותו שוב, ונזכרתיבדיסק שהייתי שומע אותו פעם המון... ונזכרתי בשירים הנחמדים כמו:
Beyond beatiful, under my skin,luv lies, avant garden, face וכאלה... וזה משגע אותי, למה כל כך שונאים את הדיסק הזה ברחבי "הרשת"?

AeroTom

New member
'סתכל ליאור-

גם אני כמובן מאוד מחבב את JPP אבל אני גם חושב שהוא אלבום שונה מאוד מלמשל קודמו-Nine lives. זה היה נראה כאילו JPP הוא יותר "אלבום למצעדים" נקרה לזה. או משהו ש-MTV אוהבים לשדר בלי סוף...ואני לא אוהב את זה. אבל עכשיו אירו שוב מביאים אלבום למעריצים ולא לשום מצעד או משהו כזה.כי זה יהיה רוק בלוזי כמו שאנחנו אוהבים ויותר דומה לאלבומים הישנים וככה צריך להיות. ושוב-לא שאני לא אוהב את JPP שהוא כמובן מאוד נחמד אבל בדירוג 13 אלבומי הסטודיו הוא יהיה אצלי כנראה במקום ה-11. וזה לא קשור כ"כ אם הוא חדש או לא כי Nine lives שהוא מ-97 הוא אחד האהובים עלי ביותר והוא לפי דעתי הרבה יותר Real Aerosmith מאשר JPP.

Sky Player

New member
אתה צודק

זה אלבום נחמד. אבל אני לא חושב שזה אלבום שמתאים לאירו לעשות.

Aero7STyle

New member
מעניין!!

האמת שנמאס לשמוע איך JPP לכאורה הוא דיסק רדיו ובולשיט כזה. לשמוע את זה מהמבקרים זה דבר אחד אבל מהמעריצים זה משהו אחר! זה מן כדור שלג כזה שהתחיל ברגע שהם הוציאו את הדיסק והמבקרים קטלו אותו, והמשיך במעריצים ממורמרים שנזכרים ב-IDWMAT והגיע לשיא בסופרבול! מה בדיוק כל-כך מפריע לכם ב-JPP?! האם זה- sunshine הנוראי?! או אולי זה FAFH שמזכיר לכם בצורה מחשידה את IDWMAT?! סינגל אחד שלהם שהגיע למקום הראשון, וכולם ממורמרים כי זה "בלדה מתקתקה". נמאס! אז במקום לצטט את המבקרים, שזה מתפקידם לכסח את האלבום, תספרו מה הייחוד מפריע לכם בדיסק הנפלא הזה, מה הופך אותו לפחות "real" אירו?! מה הופך את GAG ליותר "real" אירו או את NITR ליותר אירו?! ואל תיצמדו לבולשיט של מבקרים! ;)

rocket

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Aero Jury

New member
אלבום של שירי MTV?!

איך אתם יכולים להגיד דבר כזה? אני חושב ש-JPP הוא ללא ספק אחד הדיסק היצירתיים שאירו עשו אי פעם, שמשלב את הסיגנון הקלאסי של הלהקה יחד עם הסגנון היותר פופולרי, כמו שאנשים אוהבים לכנות אותו. אבל להגיד שזה בעצם שירים של MTV?! אני באמת חושב שיש כאן השפעה רבה לזה שלאנשים קשה לקבל את זה שאירו תמיד מנסים להשתנות ולגוון את המוזיקה שלהם. ב-JPP יש שילוב של שירים שנשמעים כאילו היו יכולים לצאת בשנות ה-70 כמו: Drop Dread Gorgous, under MY Skin, Avant Garden, Sunshine ו-שירים עם סגנון קצת יותר עכשוי כמו Jaded, Luv Lies, Outta Your Head וכו'. אני לא חושב ש-JPP כל כך שונה מ-GAG או NL... זה לא סוד שאירו מנסים יותר לשלב את המוזיקה שלהם כך שעוד אנשים יהפכו למעריצים או שהשירים שלהם יתנגנו יותר ברדיו. ואם השירים שלהם באמת לא היו ב-MTV ולא היה להם את כל הלהיטים שלהם כמו Jaded, hole in my soul, cryin' , amazing וכו' אז ככל הנראה רובנו לא היו מכירים את הלהקה עקב מחסור בחשיפה. אם שיר כמו FAFH, שבאופן אישי אני חושב שזה שיר ממש מדהים, יגרום לעוד אנשים להכיר את אירו ולקנות דיסקים שלהם, אז מה רע? אני יודע אם לא הייתי רואה אותם ב-MTV אז לא היה לי מושג מי הם. אני בספק שהייתי נכנס לחנות דיסקים, ומהופנט מהדיסק עם ציור של חתול על העטיפה. בנוסף, אני בטוח שאם הרבה שירים של האירוסמית הטובים של פעם (כמו שהרבה אנשים קוראים לזה), אם אותם שירים היו יוצאים עכשיו... אז היו יורדים עליהם גם כן. לדוגמא שירים כמו: walkin in the sand, you see me cryin, chuquita, uncle salty , home tonight ועוד הרבה... אירו תמיד היו להקה עם שירים קליטיים שנכנסים לראש ולא רוצים לצאת. אם Seasons of Weatherהיה יוצא חס וחלילה ב-JPP אז כולם היו אומרים שהם ממסחרים את עצמם, כי זה לא שיר ממש רוקנרול, אלא סתם בלדה איטית ושקטה. אני לא מתבייש להגיד שאת JPP אני שמעתי בטח אותם מספר פעמים כמו ששמעתי את GYW או את ROCKS ואולי אף יותר. אני חושב שזה די מגוחך שמעריץ צריך "להתבייש" בזה שהוא אוהב את הבלדות או בזה שהוא חושב שהם רק משתפרים ככל שהזמן עובר. אותה "בושה" היא כמובן בעקבות סוג של לחץ חברתי של אנשים אחרים, שבעצם בא בעקבות המבקרים עצמם... ומה הם עשו לטובת המוזיקה?! בדיוק! כש- Rolling Stone נותנים לדיסס כמו JPP שני כוכבים ולדיסק של טימברלייק 4 כוכבים, אז מבינים שזה הכל בולשיט. אין לי ממה להתבייש שאני אוהב את הבלדות ואת כל הדיסקים של אירו, ישנים או חדשים. אלה אותם בלדות שגרמו לי לקנות את GAG ו-NL וככל הנראה הסיבה שאני הפכתי למעריץ. אז אם אני אגיד שאותם שירים הם סתם שירי MTV גרועים בגגל שזה מה שאנשים אחרים חושבים, אז זה יהיה סתם צביעות. כמו שג'ו פרי תמיד אומר: We are here to entertain the fans. מוזיקה זה בסך הכל בשביל בידור והנאה... רק חבל שלפעמים אנשים שוכחים את זה ומתחילים לנתח את המוזיקה ולהשוות אותה לדברים אחרים מהעבר, וזה בהחלט הורס להם את ההנאה.

AeroTom

New member
גם אני מאוד אוהב את JPP!

את כל האלבום,ואת הבלדות,ותאמין לי שאהבתי לראות המון פעמים גם את שלושת הודיאו-קליפים מהאלבום. ו-Sunshine הוא דווקה אחד האהובים עלי ביותר באלבום... ציינתי פשוט שזה אלבום למשל ממש שונה מ-Nine lives וגם הרבה מעריצי אירו יסכימו איתי שאפילו אם JPP הוא טוב מאוד,הם היו רוצים לראות משהו יותר דומה ל-Nine lives או יותר מזה-יותר דומה לאלבומי ה-סבנטיז.(שזה מה שיקרה עכשיו). בקיצור-כמובן שאני אוהב (אוהב? חולה היא מילה קטנה) כל דבר שאירו הוציאו ויוציאו And it's all about the music. ואגב משהו נחמד-לפני 3 שנים ש-JPP יצא אז יהודה נוריאל בעיתון רייטינג כתב על האלבום דברים לא מאוד מפרגנים אז שלחתי להם מכתב זועם והם פירסמו אותו! זה היה נחמד...

Aero Jury

New member
למה שנרצה לשמוע דיסק שדומה ל-NL?

אם הייתי רוצה שכל הדיסקים שלהם יהיו מעכשיו כמו NL או משהו שמזכיר אותו, אז הייתי פשוט מוותר על הצפייה לאלבומים חדשים ופשוט קונה איזה 20 עותקים של Nine Lives. אבל זה בדיוק ההפך ממה שאני רוצה! מה שאני באמת מצפה מאירוסמית' זה שכל דיסק שהם מוציאים יהיה שונה לגמרי ממה שהם אי פעם עשו בעבר... כך הם יחזיקו אותנו מופתעים כל פעם מחדש ויגרמו לאנשים להבין שמוזיקה זה דבר שצריך לשנות ולגוון, או אחרת לאנשים כבר לא יהיה למה לצפות בעתיד. מה ייצא להם מזה שהם ימשיכו לנגן את אותו סגנון כמו באלבומים הקודמים, מה האתגר בזה? אני בטוח שהסיבה העיקרית שאירו עדיין קיימים יותר מ-30 שנה זה שהם אף פעם לא הקשיבו לאותם ביקורות שאמרו להם מה הם אמורים לעשות, אלא עושים רק מה שהם מאמינים בו. יש לי הרגשה שאם הם היו רק עושים אלבומים כמו Rocks או GYW אז לאנשים היו ביקורות אחרות על זה שהם לא מפתחים את המוזיקה שלהם לכיוון שונה, לא לוקחים שום סיכון. עובדה ש-Draw The Line ו-Nite in the Ruts (מאותם שנות ה-70 שכולם מדברים עליהם) הם שני אלבומים שונים לגמרי ממה שהם עשו לפני זה. Draw the Line יותר מזכיר לי את JPP מאשר זה מזכיר לי את ROCKS. ואני בטוח שאם Draw the Line היה יוצא עכשיו אז כולם היו שוחטים אותו ואומרים שזה כל כך שונה מהשירים הישנים שלהם. אז למה אנשים בכל זאת אוהבים את אותו אלבום? נכון! כי הוא יצא בשנות ה-70! לסיכום, אם הייתי רוצה לשמוע להקה לא מפתיע אם אותו סגנון ואותה גישה, אז הייתי מעריץ שלAC/DC , להקה שיודעים בדיוק איך הולך להשמע האלבום הבא שלה וזה שאחריו. אבל אני רוצה לשמוע להקה שלמרות שאין לי מושג איזה שירים אני עומד לשמוע אני בכל זאת יודע שאני אהנה מכל שניה... ולכן אני מעריץ של אירוסמית'!

AeroTom

New member
צודק איתך עידן.זה היה רק הסבר

לליאור ששאל למה קטלו את הדיסק. לא צריך לנפח את זה. כולנו כאן באותה סירה...
ו-Amazon הודיעו לי היום שההזמנה שלי תגיע יותר מאוחר,כנראה רק במרץ. איזה בעסה,אני כבר מת לקרוא את Walk this way,לראות את Texas jam ולשמוע את Best of joe perry project...
מישהו אגב מתכנן להזמין גם את ה-Limited edition של Bobo מאמזון? כי אני ממש לא בטוח שזה יגיע לארץ. Peace out

בינג

New member
אז זהו שהדיסק הזה יוצא

ממש יקר, אפילו שזה גירסא נוגבלת ואני אקנה את הדיסק בטוח, אני אבדוק קודם אם זה מגיע לארץ או אתר אחר קרוב יותר...

בינג

New member
אוקי, תיאוריות מעניינות מאד כתבתם

תודה, אני מעריך את זה... לפי דעתי אולי זה טוב שש דיסקים שחרשו עליהם ברדיו, אני התחלתי לשמוע את אירוסמית' בגלל הרדיו, ונכנסתי לדיסקים הישנים בזכותכם, בפורום הישן... המלצתם לי, ועד עכשיו אני לא מפסיק לשמוע... בקשר לתגובות שלכם, אני גם לא חושב שזה הגיוני לשלול דיסק משום שאירוסמית' ניסו משהו חדש, או קצת יותר למסחר אותו, או מה שהם לא ניסו לעשות..
אני גם חושב שאם היו שמים שיר בלדה מהעבר, הוא היה נשלל... בקשר לרולינג סטונס, אני לא ידעתי שזה הציון שהם נתנו לאלבום הזה
..מוזר. זה הרתיע אותי משום שהדיסק החדש של אירוסמית' (Honkin' on bobo) עומד לצאת, עם קאברים וכמה או אחד שירים חדשים...אני מקווה שהדיסק הזה יצליח ויש תקווה באופק (אפילו שלא נראה לי) שאולי הבלוז יחזור ויכנס ליותר אנשים...נקווה... כולנו יודעים שהמוזיקה של היום לא תהיה אף פעם כמו של פעם (בכלליות, אני לא מדבר על אירוסמית') אבל נראה מה יקרה לעולם עם צאת הדיסק החדש...
בכל אופן, תודה על התגובות, נחמד שיש לכולם דעות שונות בשר לדברים כאלה..

SaintJohn

New member
אחלה של דיון!../images/Emo45.gif

אני אומר את זה ברצינות. פיתחתם פה נושא די שנוי במחלוקת בכל מה שקשור בעשיה המוזיקלית של אירוסמית' לאורך השנים. הבעתם דיעות בפירוט וזה אחלה של דבר. דעתי האישית לגבי JPP קודם כל היא, שיש לו את הייחוד שלו. הוא מאוד שונה ככולל משאר האלבומים שאירוסמית' הוציאו, וזה אחד הדברים היפים בו. יחד עם זאת, יש כמה שירים שכבודדים נותנים הרגשה שקצת מיחזרו את הסגנון שלהם, וזה אולי כדי לשחזר את ההצלחה של שירים דומים שקדמו להם או מכל סיבה אחרת. אני מדבר על שירים כמו FAFH שדי דומה ל-IDWMAT וגם Luv Lies שלפי דעתי הוא תואם Crazy. אולי חוסר תמימות הדעים וחד המשמעיות שלי לגבי האלבום, הוא זה שמושך אותי אליו. עדיין לא הצלחתי להגדיר את היחס שלי אליו, וזה אצלי בגדר אתגר. דבר אחד בטוח אצלי ללא דופי: בכל פעם שאני שומע את האלבום אני נהנה מאוד להקשיב לו מתחילתו ועד סופו. שמחתי לראות שהנושא התפתח בצורה יפה, ואני אשמח לראות דיונים נרחבים על נושאים אחרים שקשורים ללהקה.

StarDustGirl

New member
אני מסכימה עם הרוב

אני הכרתי את ארוסמית' בעיקר מהדיסק just push play בגלל שזה מה שהיה לנו בבית. יום אחד גיליתי שירים אחרים שלהם, והבנתי שהם שונים לגמרי ממה שחשבתי שהם...עד אז הם לא נראו לי....אני לא יודעת איך להגדיר את זה בדיוק.. אבל jpp, פחות רוקיסטי. כמו שאמרו- זהו אלבום למצעדים, "רוק מרוכך".

AeroTom

New member
רוק מרוכך? לא להגזים...

אומנם נדמה שיש בו יותר בלדות או סגנון שירים "פחות מהירים" נקרא לזה אבל אירו תמיד Rock the house ותמיד יהיו בסטייל הרוק הנהדר שלהם אפילו אם הסגנונות שונים. ונועם-באמת לא הבאת גישה לאיפה ממוקם אצלך JPP. אז איפה למשל היית ממקם אותו ברשימת 13 אלבומי הסטודיו? גם השאר תרשמו איפה הוא ממוקם אצלכם ולמה.זה יוסיף לדיון המסעיר...
ואגב בזמן ש-JPP יצא לפני 3 שנים אז הוא היה יותר אהוב אצלי מ-DTL ו-NITR למשל. אבל אז יותר התחברתי למוזיקה הישנה אבל זה שונה אצל כל אחד.בכל מקרה-כמו כל אלבום של אירו לא הייתה לי בעיה להתחבר מאוד ל-JPP ואני אוהב אותו מאוד גם כמובן היום.2 האלבומים היחידים כנראה שאף פעם לא מאוד מאוד התחברתי אליהם וחרשתי אותם הם-Mirrors ו-Rock in a hard place.

StarDustGirl

New member
הא...../images/Emo4.gif ככה..לא בדיוק רוק כבד..

נגיד ככה- השירים הישנים שלהם הרבה פחות 'נחמדים' מהשירים בjpp אני לא אומרת שjaded או sunshine הם לא שירים טובים, ההפך- אלו כמה מהשירים שאני הכי אוהבת, אבל הם בכלל לא אותו סגנון.. טוב נו..נכשלתי להביע את עצמי..שכחו

בינג

New member
חחחחחחחח, למה? הבנתי למה התכוונת

אני גם שמתי לב שמהדיסק Permanent Vacation המילים של השירים יותר מצחיקים, והמוזיקה יותר חזקה וקיצבית ומפוצצת ועשירה,וזה וזה וזה...לעומת המוזיקה היותר ישנה שהיא לפי טעמי כן, יותר..שקטה טיפה איטית או משהו כזה...לא שזה לא טוב, יש המון דיסקים ישנים שאני אוהב יותר מהחדשים כמובן.... וזה מה שמיוחד במוזיקה שלהם שמתשתנה

למעלה