למה שלי עושה רק 7 ? ZXRAM

vq55205

New member
למה שלי עושה רק 7 ? ZXRAM

הסיבה שהקרבורטור שלך לא מכוון לצריכת דלק אופטימלית. כולה בורג כיוון תערובת הדלק (הבורג הקטן בצידו השמאלי של הקרבורטור) (כאן המקום להודות לדוקטורנו בני על שהביא לתשומת ליבי טעות שכתבתי כי כיוון התערובת משפיע על הביצועים צודק לא משפיע על הביצועים אלא על הצריכה בפעולת סרק ותודה) הואיל ורוב הנסיעה הינה במהירות שיוט (למעט בפקקים) צריכת הדלק היא פונקציה של כיוון זה. מנסיוני רוב המומחים פותחים את הבורג הזה בערך חמישה סיבובים ואף יותר . בבדיקה שעשיתי במכוני קרבורטורים עולה כי בקרבורטור שלי יש לפתוח בורג זה כ -2.5 סיבובים בלבד. (דרך אגב עשיתי מס´ בדיקות עבור דיזות ראשיות שונות וגם הגדלת הדיזה לא משנה את כיוון הסרק - בעצם זה הגיוני) אני מציע לך כך: 1. סגור בורג זה עד הסוף כדי לדעת איפה היית בנקודת ההתחלה - למקרה שתחליט לחזור למצב זה. 2. פתח בורג זה בערך שלשה סיבובים ותראה מה המצב. סגירת הבורג מעבר לגבול מסויים תגרום לזיוף המנוע פתיחתו חזרה עד לנקודה בה המנוע מפסיק לזייף היא הנקודה האופטימלית. אני חוזר לענין הביצועים כדי להדגיש כי הדבר לא ישפיע על הביצועים ולא יגרע מהם. 3. תבדוק את צריכת הדלק ותופתע.

zxram

New member
רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת

תודה על העצה , דרך אגב החיפו שלי היא 1600 חצי אוטומט וזה גם מסביר למה היא אוכלת יותר..... תאמת אני לא ממש יכול לבדוק כמה היא עושה לקילומטר כיוון שהמד דלק שלי מת .... כמה בערך צריכה לעלות בדיקה במכון לקרבורטורים? או שפשוט לעשות את זה לבד לפי ההוראות שנתת?

למעלה