כן מרגישים את הגרעינרים! אם יהיה לכם גרעינר תדעו :P הם עוזרים מלא
F foofi New member 26/8/05 #33 כן אבל אין... וגם לישובים הכי שצריכים אין... כמו גבת שיש שם רק מש"צ אחד... בלי מדריכים הייתי בגרעין אתמול הם הסבירו היו אמורים להיות שמונה בגלל כל הסיפור עם מנשה אחד עבר ואז עוד אחד פרש... אז נשארו שש... ולחלק מהישובים אין גרעינר...
כן אבל אין... וגם לישובים הכי שצריכים אין... כמו גבת שיש שם רק מש"צ אחד... בלי מדריכים הייתי בגרעין אתמול הם הסבירו היו אמורים להיות שמונה בגלל כל הסיפור עם מנשה אחד עבר ואז עוד אחד פרש... אז נשארו שש... ולחלק מהישובים אין גרעינר...
S spraizler New member 27/8/05 #34 וזה ממש ממש חבל!! כי לישובים שמזמן או אפילו אף פעם לא היה גרעינר אהממ אהממ כפר החורש עכשיו לא יהיה! בע רעי בא לך להיות גרעינר?
וזה ממש ממש חבל!! כי לישובים שמזמן או אפילו אף פעם לא היה גרעינר אהממ אהממ כפר החורש עכשיו לא יהיה! בע רעי בא לך להיות גרעינר?
ג גילי מעמק חפר New member 23/8/05 #22 מי לחץ?! מה שהלך פה זה ויכוח על מי אוהב את מוטי (ברור שאני הכי הרבה) איך אתה מבין מזה שלחצו?! בקיצור בן.. תלמד לשרשר!
מי לחץ?! מה שהלך פה זה ויכוח על מי אוהב את מוטי (ברור שאני הכי הרבה) איך אתה מבין מזה שלחצו?! בקיצור בן.. תלמד לשרשר!
א אמוץ את כרובי New member 25/8/05 #27 יאללה מעלה יוסף ! מקווים שתהיה לכם אחלה שנה ! אוהבים אותכם כל עלה יוסף... אבירים שליטה... מדמי"ם 2005 : "שבע שקל בחמש"
יאללה מעלה יוסף ! מקווים שתהיה לכם אחלה שנה ! אוהבים אותכם כל עלה יוסף... אבירים שליטה... מדמי"ם 2005 : "שבע שקל בחמש"
ש ש ר ו נ ה 18 New member 26/8/05 #32 יו איזה מגניב! מלא הצלחה לגרעינרים של השנה, ועוד מעט גיוס נעים גם לאלו של השנה האחרונה אל תשכחו שמבעלה יוסף יפטמו אותכם טוב טוב בכל בית
יו איזה מגניב! מלא הצלחה לגרעינרים של השנה, ועוד מעט גיוס נעים גם לאלו של השנה האחרונה אל תשכחו שמבעלה יוסף יפטמו אותכם טוב טוב בכל בית
ש ש ר ו נ ה 18 New member 28/8/05 #40 נראה לך שאני לא ארשה לעצמי??? את אצלי במועצה, איזה כיף!! שבוע הבא אני בבית, ואני מקווה שגם את בבית (בגרעין כמובן)
נראה לך שאני לא ארשה לעצמי??? את אצלי במועצה, איזה כיף!! שבוע הבא אני בבית, ואני מקווה שגם את בבית (בגרעין כמובן)
T tamir wertzberger New member 23/8/05 #13 זה רק אני או.... שכולם שמו לב לזה שאני גורר אחרי כל הזמן שובל של תגובות...... אני פשוט כריזמטי....(((-:
זה רק אני או.... שכולם שמו לב לזה שאני גורר אחרי כל הזמן שובל של תגובות...... אני פשוט כריזמטי....(((-:
T tamir wertzberger New member 25/8/05 #26 אם את מדברת אליי.... אז בכיף.. אני ינסה להשיג את כל השיבוצים...
ו ויינר הקטנה New member 25/8/05 #28 כן.. דיברתי אליך. הממ תסדר ותשלח לי למייל - [email protected] ואני אעלה אותה...