למה שלא..? נארגן מיפגש של הפורום באיזור הצפון? (בחיפה?) כי גם אני רוצה לבוא
א אלנלה New member 19/3/03 #1 למה שלא..? נארגן מיפגש של הפורום באיזור הצפון? (בחיפה?) כי גם אני רוצה לבוא
P pooh שולט New member 19/3/03 #2 בחיפה???../images/Emo85.gif מותק מלחמה..... עדיף באיזור הדרום......באיזה חור (כמו במושב שלי) שסדאת גם אם הוא רוצה לא יצליח לפגוע שם כי זה קטן מדי והוא לא יצליח לראות...
בחיפה???../images/Emo85.gif מותק מלחמה..... עדיף באיזור הדרום......באיזה חור (כמו במושב שלי) שסדאת גם אם הוא רוצה לא יצליח לפגוע שם כי זה קטן מדי והוא לא יצליח לראות...
F fipo New member 19/3/03 #4 איזה מושב.? באיזה מושב זה בדיוק? סתם לידע כללי אפשר להחזיר לי לאיימייל לא למה גם במושב שלי אף אחד גם אם ירצה לא יצליח!!! (דרום גם) מקסימום יפגע באיזה חממה או פרדס!
איזה מושב.? באיזה מושב זה בדיוק? סתם לידע כללי אפשר להחזיר לי לאיימייל לא למה גם במושב שלי אף אחד גם אם ירצה לא יצליח!!! (דרום גם) מקסימום יפגע באיזה חממה או פרדס!
א אלנלה New member 19/3/03 #6 לא!!.. בקרית ים.. זה חור ממש קטן.. או במוצקין! אני מיתנדבת לארגן תפגישה
P pooh שולט New member 19/3/03 #10 לא......./images/Emo85.gif סרט אימה זה רע! על פיצהנאי מוכנה להיתפשר...(אז אני אשבור את הדיאטה אז מה???)
לא......./images/Emo85.gif סרט אימה זה רע! על פיצהנאי מוכנה להיתפשר...(אז אני אשבור את הדיאטה אז מה???)
א אלנלה New member 19/3/03 #11 דיאטה?! איכס... מה דיאטה?! את לא זקנה בלה שאת זקוקה לדיאטה!ועל אימה אני לא מותרת
א אלנלה New member 19/3/03 #16 פשוט רק מלחשוב על.. זה שבדיאטה אי אפשר לאכול פיצה המאכל האהוב עלי עלי אדמות..:-S
B BLecker New member 19/3/03 #14 סרט אימה סבבה אבל בלי פיצה(אני טבעוני, אני לא אוכל גבינה ) ולמה לא? אפשר לארגן מפגש בחיפה בפסח(כי פורים כבר ניגמר ואין תחבורה ציבורית בשבת...) וזה לא כל כך רחוק, סה"כ שלושה שבועות(או שניים אני לא זוכר..")
סרט אימה סבבה אבל בלי פיצה(אני טבעוני, אני לא אוכל גבינה ) ולמה לא? אפשר לארגן מפגש בחיפה בפסח(כי פורים כבר ניגמר ואין תחבורה ציבורית בשבת...) וזה לא כל כך רחוק, סה"כ שלושה שבועות(או שניים אני לא זוכר..")
B BLecker New member 19/3/03 #19 עזבו קריות/חיפה! בואו לזכרון! המקום היחיד שבו רושמים גלידה סיצליאנית עם ע'
ס סמוראית New member 19/3/03 #18 למה לא...? בתל אביב/רמת גן/גבעתיים או משהו באזור ככה זה יהיה קרוב לכולם (לא סתם קוראים לזה המרכז)...