למה שלא תעלו למעלה....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
למה שלא תעלו למעלה....

לכאן.....להמשיך את האורגיה???????
PP

שקדי

New member
הוצאת לי מהפה..........

את המילים כלומר....... כבר שבוע אני חושב שמישהו יפסיק כבר לעזאזל את השרשור הזה סוף סוף גברת עם ביצים עשתה מעשה...........

magy

New member
פוסעות, פוסקות, יו ניים איט.....

העיקר נשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שקדי

New member
הוא לא ידע את שמה........

מתנגן לו ברשת גימל עכשיו שיריי הלהקות הצבאיות נוסטלגיה לשמה

אני אוהבת

גם למעלה גם למטה אז עכשיו אני אעלה את זה למעלה ונראה מי יעז להוריד תגידו? מה השרשור הזה בכלל? באמת שלא הבנתי

שקדי

New member
הדברים החשובים באמת הם ............

הדברים הסמויים מן העין......... את זה הבנת פנטזיה????? כל זה זניח.....בין את למעלה או מלמטה זה כבר סתם טכניקה הכל מוכן לשבת??????

בצדק היא אוהבת גם למעלה וגם למטה

והיא תהיה צודקת גם אם היא לא בדיוק תבין את מה שניסית ללמד אותה, שהדברים החשובים באמת הם הדברים הסמויים מן העין - כי במקור, מעולם לא אמרו את הביטוי הזה על ה"דברים החשובים", אלא על דבר הרבה יותר פרוזאי: אמרו את זה רק על ה ב ר כ ה שצריך לברך את ה´, ולברך את ה´ באמת רצוי, כידוע, לברך גם למעלה וגם למטה. אמר את זה רבי יצחק, האיש שהציע בגמרא כמה הצעות בנקאיות יעילות. רבי יצחק הוא האיש שאמר: לעולם ישליש אדם את מעותיו: שליש בקרקע, כלומר בנדל"ן, שליש בפרקמטיא, כלומר: במיסחר, בסחורות ובעסקים, ושליש - תחת ידו, כלומר: שיהיה תמיד נזיל עם מזומנים ביד, מקסימום - פק"מ שבועי. ולמה התזכורת הזו? כי בדיוק לאחר העצה הזו - הוא גם הביא לעולם את הביטוי השגור עד היום, באמצעותו ניסית למנוע מפנטזיה לאהוב גם למעלה וגם למטה. אז כדי להביא דברים על דיוקם, צריך להבהיר שרבי יצחק הנ"ל התייחס להוראה בתחום הברכה, שיש לברך על כל מה שאלוהים מילא לך באסמיך, כולל בעיסקי השקדים. והחידוש הגדול של היצחק הזה, הוא בכך שהבהיר שעליך לברך את כל מה שיש לך באסם שלך גם בלי לבדוק תחילה מה וכמה יש לך, גם כשאינך יודע בדיוק את הכמות האמיתית או המדוייקת של המלאי שלך באסם. ובדיוק על זה אמר: "אם התחיל למדוד - הרי זו ברכת שווא", כי אין שום ברכה בדבר מדוד, או שקול, או מנוי, אלא החוכמה היא שתברך גם בלי שאתה יודע כמה ולמה, כי אין הברכה מצוייה אלא בדבר הסמוי מן העין, דבר שאין העין שולטת בו. מוגש לך כפירקי עקרב לערב שבת.

שקדי

New member
עקרב לא עקרב ייקרא......../images/Emo58.gif

אם יינטל ממנו עוקצו אתה הבנת את זה החבר אלומינים תוכיח לנו ולעצמך שאתה גדול......ויכול ותהא לכולנו רק אושר ושמחה במעוננו הדל...... שבת שלום לך ולכולנו............

מה לא הבנת?

השירשור הזה הוא מקצועי לחלוטין. כלומר "קשקשת מקצועית". אמרו עלינו שבזה אנחנו אלופים. נו אז אמרו....
שואל אותך שקדי מתחתי אם סיימת את ההכנות לשבת. אז תגידי לו שהשבוע את פטורה - הכל עלי!
וגם של מגי ובן בן.. עונג שבת נוסטלגי יהיה לנו. שיהיה רק שקטטטטטטטטטטטטטטט

שקדי

New member
להווה ידוע לך.............../images/Emo98.gif

כי אין את יוצאת כדי מילוי חובותייך לשבת אלא אם גם פורומנו זה הדל במנשה ימלא אור ורב שיח ודיווח מפורט.....עם גוזמאות כמקובל במקומותינו יישלח לאלה בינינו שנשארו לשמור על הגחלת ושתהיה לכם הנפגשים ברינה קטיף נעים ושבת מופלאה ונאמר אמן ואמן....................

למעלה