למה שאשמין לבד.......... להלן מתכונים מיוחדים לחנוכה........ בתאבון
ק קסומה New member 11/11/02 #6 שולי......./images/Emo25.gif מתאים שתבואי, לא מתאים שנתנפח........ שלום לך חומד געגעתי
ש שולינקה 27 New member 11/11/02 #7 באבאאאאאא,,, כמו שהבנתי,, אין לה בעיה לארח ,,, לא לזה ולא לזה,, אז בוא נשלב את השבת הראשונה של חנוכה,, נתחיל בגחנון,, נקנח בסופגניה,, ,,, נעשה לה הפתעה,,, יאללה ?
באבאאאאאא,,, כמו שהבנתי,, אין לה בעיה לארח ,,, לא לזה ולא לזה,, אז בוא נשלב את השבת הראשונה של חנוכה,, נתחיל בגחנון,, נקנח בסופגניה,, ,,, נעשה לה הפתעה,,, יאללה ?
ע עוף ה חול New member 11/11/02 #9 יאללה נהיה ספונטניים ונפתיע אותה אפרופו ספונטניים .....באיזה יום זה יוצא ?
ש שולינקה 27 New member 11/11/02 #10 מה חשוב היום,,, העיקר שנהיה ספונטניים,, איזה מתנה אתה קונה לה,,? שלא נביא בטעות אותו דבר,,,
ק קרן אור לי New member 11/11/02 #8 זה ממש לא פייר המציאו מצה קלה אז למה לא סופגניה קלה???????????? ואולי אם נוסיף לה כנפיים היא תהיה קלה???????
זה ממש לא פייר המציאו מצה קלה אז למה לא סופגניה קלה???????????? ואולי אם נוסיף לה כנפיים היא תהיה קלה???????
ק קסומה New member 11/11/02 #13 תשאירי את הריבה בחוץ היא תהיה קלה.........חחחחחח היום יש סופגניות עם מילויים שונים......(שיוווו איך שהבטן שלי מקרקרתתתתתת)
תשאירי את הריבה בחוץ היא תהיה קלה.........חחחחחח היום יש סופגניות עם מילויים שונים......(שיוווו איך שהבטן שלי מקרקרתתתתתת)
ח חן המקורית New member 11/11/02 #15 אממממממממ מה הטעם בסופגניה בלי ריבה? איכססס היא לא טעימה אבל יש באמת כל כך הרבה טעמים חבל"ז רק מלהסתכל שבעים
אממממממממ מה הטעם בסופגניה בלי ריבה? איכססס היא לא טעימה אבל יש באמת כל כך הרבה טעמים חבל"ז רק מלהסתכל שבעים
ק קרן אור לי New member 11/11/02 #16 ../images/Emo151.gifיהיו סופגניות במסיבה?../images/Emo151.gif מזמינה עם מילוי וניל