למה רק LC4 ???

dodi1968

New member
למה רק LC4 ???

במהלך חיפושי אחרי הסופר מוטו הראשון שלי החלטתי ללכת על KTM אבל כולם ממליצים על LC4 ושאלתי למה לא EGS או SX ? הם לא מתאימים להסבה ? בתודה מראש לעונים....

כRובי

New member
בכל תחום שהוא

אופנוע חדש יותר, תמיד יהיה עדיף יותר לקנייה. וה-LC4, שעדיין מיוצר, חדש יותר מה-EGS שכבר אינו מיוצר. (וה-SX? מה הוא קשור פה? מדובר על סדרת אופנועי המוטוקרוס של ק.ט.מ, שכלל אינה חוקית לייבוא ארצה).

אהוד א1

New member
"אני אוהב אותו יותר מדי..."

"FCR אקרופוביץ מזלג סופראומו" פפחחחחח...

Moo Moo

New member
מוכר, לא מוכר, מוכר, לא מוכר ../images/Emo3.gif

אריאל אם אתה רוצה תחליף מוטורי זול יותר אני מוכר את הארוקס

ariel911

New member
אז ככה...

לך אהוד אני לא מעביר את האופנוע (גם תמורת 70K) כי לא תצליח לרכוב עליו מטר וטוסטוס צריך אבא לך מומו התנצלות שלא הסכמתי למכור לך את הקטום כשרדפת אחריי ונאלצת לקנות אחד אחר במצב נבלתי... לגבי הארוקס תודה אבל לא תודה... לך זרח אם היה לי כסף הייתי נותן אותו בחינם כי אני יודע כמה הוא מחרמן אותך.... אבל מצד שני אתה רגיל לDR מעפנים עם רבע מהכוח.... ואם אני כבר מול המקלדת ברגע נדיר של חוסר מעש אז לכרוב ול45 תפסיקו עם המנטרה של אם ישן אז רק EGS או אם סופרמוטו אז רק LC4 - סופרמוטו מקורי....ח ל י ק לSC יש LC4 שלידו אופנועי השמיניה הסודית מרגישים אנמים (גם אם יותר נמוכים צרים וקשוחים במסלול) לגבי הEGS אני באמת מעדיף שלא להגיב...

45degrees

New member
תשובות:

1. פעם היו 3 שגמי 620: EGS, SC, SX. כולם מתאימים להסבה לסופרמוטו אך לא בטוח שכולם רלוונטיים עבורך. ה EGS היה מעט יותר כבד אך הכיל הרבה יותר שמן ולכן הוא הרבה יותר עמיד ומתאים להסבה ולהתעללות שיש ברכיבת סופרמוטו. ה SX הוא דגם המוטוקרוס של ה 620. הוא מאוד טוב להסבה בהיבט של גאומטריית שלדה ומיתלים, אך אינו מכיל את אותה כמות שמן כמו ה EGS ובכל אופן אינו חוקי לכביש כך שתוכל לרכב עליו רק במסלול. ה SC הוא בדיוק כמו ה EGS מבחינת שלדה ומתלים רק שהוא מעט קל יותר ומכיל פחות שמן. לכן, הוא יותר מתאים למסלול בהשוואה ל EGS אך פחות מתאים ליום יום כיוון שדורש קצת יותר תחזוקה. מהשנים טרום ה LC4 סופרמוטו, ה EGS הוא הבחירה העדיפה בעיני להסבה עקב עמידות מופלאה של האופנוע. לכן, כשחיפשתי 620 להסבה לסופרמוטו טרחתי במיוחד לחפש EGS ולא SC. 2. בדיוק כפי שכרובי כתב - אופנוע חדש יותר תמיד עדיף. ה LC4 סופרמוטו כבר מוסב ומכיל כל מה שאתה צריך כדי לרכב סופרמוטו גם במסלול וגם ביום יום. המיתלים שלו מתאימים מאוד לסוג הזה של הרכיבה וגם כל שאר המכלולים. לרכיבת מסלול צריך להשקיע בו קצת - לשפר את מערכת הבלימה ולהוריד קצת משקל וזהו. אחלה בחירה אם יש לך את התקציב ואתה לא מחפש את ההתעסקות בכל ההסבה של אופנוע שטח לסופרמוטו. חסרון - יותר כבד מה EGS ועוד יותר כבד מה SC. הבדל זה מורגש מאוד במסלול. חסרון משני - לא יהיו לך שני סטים של גלגלים - אחד לשטח ואחד לכביש. 3. יש גם עוד אופציה - ה KTM דיוק. האופנוע הזה הוא הכי טוב בהיצע של KTM לרכיבות כביש ויום יום. הוא הכי פחות מתאים למסלול, אך מתנהג בכי טוב בכביש. הוא כבד למדי ככה שאם בכל זאת תחליט על מסלול יהיה לך קשה איתו. 4. כל אחד מהדגמים ניתן להפוך לרוצח מסלולים בהשקעה מתאימה. אם זה בראש שלך - יש אינספור אפשרויות. זהו - תחליט מה הכי מתאים לך.

dodi1968

New member
כבוד ! ! !

תודה 45 על הפירוט....עזרת לי להגיע להחלטה כן ירבו

45degrees

New member
פפפעעעעעעע. איזה תיבת אויר

שפכתי לגר על התמונות. מישהו שם יודע את העבודה ברמה הכי גבוהה שיש. מגניב, וזה עוד בלי שימוש בקרבון שמגיע כבר עם השרף בפנים. סוף הדרך! וחבורתו! מדהים.

azmaor

New member
קיט דגורנו

החלטתי לשפר קצת את האופנוע . מערכת פלטה הוחלפה ,השלב הבא קיט דגורנו -היכן אני מוצא אותו וכמה אמור לעלות בעתיד גם הסבה קומפלט לסופרמוטו איזה עוד שיפורי מנוע אני יכול לבצע הכלי: קטום 620 98 תודה מראש מאור

45degrees

New member
מה זה דגורנו?

אולי אתה מתכוון לדיינוג'ט? שיפורי מנוע - בטירוף. תחליטו כמה עמוק אתה רוצה להיכנס ולאן אתה רוצה להביא את המנוע. קבל פירוט בקטנה של חלק מהשיפורים במנוע של ה 620 שלי: הגדלת נפח ל 660 (הארכת מהלך והגדלת קוטר) חריטה של הקייסים שינוי מערכת שמן הוספת מערכת שמן קירור בוכנה קלאץ' מחוזק הורדת משקל מהקרנק בור-טינג פראי לראש (בניגוד לפורטינג רגיל של החלקת מעברים) הגדלת יחס הדחיסה החלפת גל זיזים (כמה אפשרויות לפי הצורך) מיסב מחוזק לגל זיזים שינוי בתזמון השסתומים החלפת שסתומים שינוי בתזמון ההצתה (יותר ממה שניתן לשנות במקור) מערכת פליטה פתוחה (כמה סוגים של מערכות פתוחות שונות) מערכת יניקה פתוחה - אין קופסת אויר. קרבורטור PUMPER VELOCITY STACK אפשר כמובן לבצע רק חלק מהשיפורים שכן הרשימה לעיל מצריכה השקעה כספית ניכרת. יש מעט בעלי מקצוע בארץ שיכולים לבצע את כל השיפורים לעיל, אך הרבה שיכולים לבצע שיפורים ברמה רגילה. יש בשפע חלקים לשיפור המנועים האלה - מכל סוג ומין. חשוב שלא תתפשר על איכות החלקים. בקיצור - תגדיר יותר טוב מה אתה רוצה לשפר במנוע, ואז ניתן יהיה להגדיר יותר טוב מסגרת עלויות וחלקים דרושים.

למעלה