למה רק מגיה לבנה???

kit k@t

New member
למה רק מגיה לבנה???

אם כבר אז שחורה זה הרבה יותר כיף טוב שיהיה לכו תעשו כדורי אנרגיה או משהו כזה אני

ובזמן שאנחנו נעשה כדורי אנרגיה...

תשקע בים של קארמה רע....ולא ,ההגנות לא יעזרו לך

חוכם

New member
מעניין !!!

איך עושים כדורי אנרגיה??? מה זה? אני חדשה כאן אז שלום לכולם!!! מאגיה תמיד משכה אותי ואשמח להתעשר ולהתאשר בכמה שיותר אינפורמציה. אז נתחיל בכדורי האנרגיה. אגב יש לי גם חתולה בבית שבזמן האחרוןמייללת כל הזמן ובשבוע האחרון התקלקלו כל מיני דברים בבת אחת וברצף כזה שהתחלתי לחשוב שמשהו לא כל כך בסדר. אולי תעזרו?

זוהי

New member
היי לך........

היי :) נחמד שאת יוזמת ורוצה ללמוד......ברוכה הבאה והמון הצלחה אז נתחיל בשאלה הראשונה שלך `איך יוצרים כדור אנרגיה` אז ככה.... תשפשפי את כפות הידיים שלך בצורה מעגלית למשך 10 דקות בערך (כשאת עושה את זה את גורמת לפתיחת הצ`אקרות שבידיים שלך) אחרי 10 שניות תפרידי מהר בין כפות ידיך כשיש בניהם רווח של 20 ס``מ בערך לאחר מכן תקרבי את כפות הידיים שלך באיטיות עד שתרגישי תחושת התנגדות יש כאלה שיותר מנוסים ויודעים לשלוט בכודור (בצבע, במרקם, בטעם וכו) מקווה שעזרתי שלך זוהי

חולי

New member
לזוהי, :cool:

ניסיתי את דרכך לעשות כדור אנרגיה, 1. מה זה? 2. למה לא הצלחתי ועשיתי הרבה זמן 3. הרחקתי וקירבתי והרגשתי משיכה, יש לך מושג מה זה? תודה רבה, חולי

זוהי

New member
טוב אז......

לאט לאט....... השאלה הראשונה-כדור אנרגיה זה כמו כינוי לאנרגיה שאתה מיצר וכאשר יש ריכוז גדול של אנרגיה בין כפות הידיים אמורה להיות לך תחושת התנגדות שלך זוהי דרך אגב שמעתי שיש כאלה שממש אוכלים את זה והם אומרים שזה בריא.... נשמע דיי...

מה זה?

New member
מה זה כדור אנרגיה ולמה הוא משמש?

מה זה כדור אנרגיה ולמה הוא משמש? אשמח אם תחזרי אלי

Zipadidoda

New member
אבל לא...

אבל לא לעשות כדורי אנרגייה יותר מדיי את יכולה קצת זה יכול לרוקן אותך מאנרגייה אחר כך תנסי ליצור כודיר אנרגיה מאנרגייה לא שלך... מה זה כדור אנרגיה? כשאת עושה את התרגיל הזה ואת מנסה לקרב את הידים את אמרוה להרגישה משהו להרגיש משהו מונע ממך לקרב את היידים. זה בגלל שהאנרגייה בין הידיים שלך גדלה. ואת חשה בה. האנרגייה נשלטת ע``י כוח הדימיון :) תוכלי להעביר אותה לחפצים או לאנשים... זה יכול ליהיות ריפוי... זה בריא מאוד אומרים... :) אשד

``כדור אנרגיה``- תופעה פיסיקלית פשוטה H-)

שמעתם על חשמל סטאטי? ע``י חיכוך כפות הידיים אתם ``טוענים`` אותן במטענים חשמליים, ובניתוקן אתם יוצרים שדה חלש ורגעי של השראה אלקטרו מגנטית. אין כאן שום מקום לכוח הדמיון או מאגיה.. תופעה פיסיקלית בסיסית אגב (וזה מופנה בעיקר ל``נווד``), מה לפי המקורות שלך תפקידו וסיפורו של מלאך המוות ומיהו בעצם? האם הוא השטן או שהוא ``בצד`` של אלוהים? סתם, תמיד עניין אותי לדעת, אפילו שמובן מאליו שזה רק אגדות וסיפורי פולקלור בכמו כל עניין הדת באים להעשיר את אולמו של האדם ולהסביר את בילתי מובן. אשמח עם תענה, אקפוץ שוב לביקור (או שמא ``ביקורת``?) בעוד מספר ימים בברכה הצנף המכשף (או שלא..)

איש צבא יקר....

מה שכדורי אנרגיה עושים שום חשמל סטאטי לא יכול לעשות...מה חשבת שכל הקטע זה להרגיש ניגוד בידיים? לשימחתי אנשי המאגיה עמוקים יותר מזה לעזאזל,מה אתה חושב שבעיקבות ``פניני החוכמה`` שלך ``נראה את האור ``ונפרוש ממאגיה?

morning star

New member
לצנף ה``מכשף``

שלום לך הערה קטנה - שפשף בד בבלון למשך שלושים שניות... (הבלון והבד אינם מוליכים, כמובן) ואז העבר את הבלון מעל שערות ידך או ראשך ותראה מיד כיצד השערות ``קופצות`` לבלון ונצמדות אליו (את אותו הדבר תוכל לעשות מול אקרן הטלויזיה לאחר שהיא דלוקה זמן מה) - זוהי התופעה הנקראת חשמל סטאטי. גוף האדם הינו מוליך מצויין. ברגע שתיגע בבלון בחלקו הטעון תפרוק אותו בלי בעיות. שפשוף הידיים זו בזו יצור את התופעות אותן מציינים הכותבים מעלי, אך לא תופעות אחרות הקשורות בחשמל סטאטי, מאחר וגוף האדם הינו מוליך לא ייצר חשמל סטאטי בכפות הידיים, אלא יתפרק בכל הגוץ. אכן נוצרת קרינה אלקטרומגנטית מסויימת (כנראה) אשר נוצרת בגוף האדם. גם ההילה שייכת לתחום התופעה של הקרינה הנ``ל. ישנו צילום הנקרא צילום קריליאני (על שם בני הזוג קיריליאן) ובעזרתו ניתן לצלם את ההילה (אם כי רק בשחור לבן...) של בני אדם, צמחים ועוד. בקשר למלאך המוות - בהתאם ל``מקורות שלי``? אתה גם יכול לבדוק באותם מקורות. לפי הקבלה, מלאך המוות הוא ראש מלאכי ה``סיטרא אחרא`` (הצד האחר), אם כי הוא כפוף גם לרצון האלוקים (השטן ביהדות שלאחר ימי בית שני חייב לציית לאלוקים בגלל שחלש ממנו, בעוד בנצרות הוא אויב האלוקים). לעיתים נקרא מלאך זה סמאל (מסופר שסמאל נשלח לקחת את נשמתו של משה רבינו, לאחר והתנגד ``ללכת בטוב`` בשכנועם של רפאל ומיכאל. משה עיוור את סמאל ושבר את קרנו. רק השם שכנע את משה למות). ביהדות התנ``כית אין מקום רב למלאכים כישויות על (אלו הם דברים שהוספו כנראה בזמן גלות בבל ובימי בית שני). בדתות אחרות ישנו אל מוות (סת המצרי, אנוביס, אוסיריס). יש להבדיל בין תפקידיו של אל שאול ואל מוות (למשל אוסיריס הוא אל השאול, הוא אינו הורג אנשים. כמו כן פלוטו (האדס) הוא אל השאול, בעוד טאנאתוס הוא אל המוות של היוונים). אצל היוונים קיימות שלושת המוירות (אחיות הגורל) אשר הן קובעות את מותו של אדם (וליתר דיוק אטרופוס, אשר משמעות שמה ``הבלתי ניתן למניעה``. אטרופוס נתנה את שמה לצמח האטרופה, צמח רעיל ממנו הפיקו את רעל האטרופין, אשר כיום במינון המתאים משמש כתרופה). האדם מת מאחר וגורלו קבע זאת, ואז בא הרמס ומוביל את הנשמה לשאול, כאשר היא נשאת בידי טאנאתוס, או שיוצאת מגופה באמצעותו - תלוי כמובן, מי סיפר את המיתוס. לשבטים שונים היו מיתוסים שונים. לדעתי דת היא נסיון להוריד פילוסופיה גבוהה ולא מובנת לרוב לרמת הבנה ומעשה (בגישה של ``אם הם לא מבינים, שלפחות יעשו``) של פשוטי העם. בפילוסופיה ההרמטית למשל, ניתן לראות עקרונות קוסמיים אשר תואמים רעיונות פיסקליים בימינו, בעוד גורדייף, ``פילוסוף ומיסטיקן`` (אם כי לא נראה לי כי כינה עצמו כך) הביא את עקרון הכח הנייטרלי בשנת 1914 (והביאו ממיסטריות עתיקות יותר) כאשר קיום הניוטרון באטום שוער רק ב-1920 והתגלה הלכה למעשה מעל ל-10 שנים לאחר מכן. תתפלא לדעת עד כמה המדע אף הוא עומד על יסודות תיאורטיים בלבד. מעבר לזאת, טיעון ישן וטוב אומר ``זה מה שלימדו אותך. אתה ראית את זה בעיניך שלך?``. המדע פעמים רבות עובד בשיטות אשר מביאות להוכחות נסיבתיות בלבד, וכידוע בתי משפט לא ששים להרשיע נאשם על סמך הוכחות שכאלה - נקודה למחשבה. המדע הוא לא התשובה להכל. כשגיליתי זאת בעצמי לפני מספר שנים החלתי לחפש איך ניתן להשלים את שני צידי המטבע. קורנליוס אגריפה, מכשף וחוקר מהמאה ה-16, כתב בספריו ``שלושה ספרים על פילוסופית הנסתר`` כך : ``המאגיה היא המדע של המדעים``. על מנת לעסוק במאגיה, לפי אגריפה, על אדם להכיר היטב את מדעי הטבע ותכונותיהם של חומרים, את מדעי המתמטיקה, אסטרונומיה ואסטרולוגיה וכן פילוסופיה ותאולוגיה. שלך הנווד

ל MORNING STAR הנווד

שמחתי לראות שענית לי, אבל לא התמקדת מספיק לדעתי בשאלה עצמה, ולכן לא הצלחתי להבין אותה כל כך. מיהו בעצם אותו ``מלאך המוות``? אני מכיר את דמותו מה``חד-גדיא``, האם זוהי גם הדמות התנ``כית? נניח והוא קיים, ע``פ המקורות והסיפורים, איך הוא היה נראה? האם יש לו דמות גשמית? ומה מקור הציור הפופולרי שלו, בדמות שלד (או לעיתים דמות כלשהי מוסתרת תחת הלבוש) עוטה גלימה וברדס שאוחז בחרמש? זה מאוד מעניין אותי, ואשמח אם תוכל ללמד אותי קצת. בברכה צנחן סקרן

למעלה