למה רק לסער זה עובד ???

למה רק לסער זה עובד ???

חזרתי מארוחת צהריים+ד"ר לק על הים. נוסע לי בנעימים, מפלרטט תוך כדי עם חברה יפה בהריון שרוכבת מאחורי, והופ- קופצת לי שוטרת כאילו היא תפסה את בן לאדן. מה כבר עשיתי? אני שואל במבט תמים ומחוייך (ובאמת שלא ידעתי בשלב זה). רשיונות! לא עצרת בעצור! היא משיבה בקול סמכותי. כל מי שקיבל קנס יודע שבשלב זה הנטייה הראשונית היא להכחיש: מה פתאום, לא היו דברים מעולם וכאלה. אבל מנסיוני למדתי שדווקא הודאה משולבת בצער רב עשויה להביל לביטול רוע הגזירה, מה עוד שבפינת הרחוב הרלבנטית עמדו שני תמרורים בקוטר של לווין מתומן. ואז התחלתי עם הטקטיקות- טקטיקה "אני מודה" "וואו, את צודקת במאה אחוז, תראי אותה (מצביע על החברה) היא כל הדרך דוחפת לי את הבטן שלה ושואלת אם גדל לה הציצי, ככה אפשר להתרכז? אני בדרך כלל שומר חוק ובכלל אשתי מתנדבת במשמר האזרחי!" שאני אבין אומרת השוטרת בקשיחות זו לא אשתך!? טקטיקת סער כשראיתי ששם נפלתי קשות מיד העליתי את המבט המשועשע וחושף השיניים של סער ואמרתי: "......חחחחחח...וואלה איך נפלת עלי, את נראית כמו מלאך בכחול....חחחחח....תמיד נמשכתי לנשים במדים...חחחחח...יש לך אולי משהו ב- 50 שקל? אזהרה? ברירת קנס? חחחחח..." "אם אני אתן לך משהו ב- 50 שקל זו תהיה עבירה פלילית!" נדהמה השוטרת ואף טרחה לצטט לי את החוק הרלבנטי. טקטיקת "היא יולדת" פה כבר ראיתי שסער יש רק אחד ואותתי לחברה שתקבל צירים. היא החלה להחזיק את הבטן ולהאנח ואני התחלתי לצעוק "יש פה רופא?? יש פה רופא??". השוטרת, שכבר החלה לרשום את הקנס, העיפה מבט חטוף ואמרה: "נסיון יפה לאחת בחודש הרביעי.." והמשיכה לכתוב את הפוסט דוקטורט ששמי ושם קלודט מופיעים בראשו. לאחר חצי שעה יצאתי משם עם קנס של 250 ש"ח וציטוט מביך שלי במקום שבו כותבים את דברי העבריין על הקנס: דברי הנהג: את צודקת מאה אחוז זה לא היום שלי חחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

עשית טעות אחת בדרך....ברגע שאמרת לה שאתה נמשך לנשים במדים... הפקרת את חירותך בידיה..ומכאן ועד לקנס הדרך קצרה... אילו שמרת על סנוביות חביבה...ללא מילות התחנפות...היית מגלה... שהיא חביבה.........חחחחחחחחחחחח

האמת היא...

שאמרתי בהצלחה רק "חחחח...יש לך משהו ב-50 שקל?" אבל היא כל כך התאמצה להסביר לי למה זה אסור לה ואיך היא עלולה לאבד את מקום עבודתה שהרגשתי צורך להחמיא לה חחחחחחח

sahr12

New member
בהצלחה=בהתחלה...מכיר תטעות הזו..

חחחחחחח..... היית צריך לאחר ההסבר שלה.....לחייך שוב..ויש עליך חיוך......:) ולבקש בקול חושני.."את יכולה להסביר לי שוב??".....ואם היא לא הייתה מחייכת.....ומוותרת..... אני חותך תקטן!!!!!!!!

למעלה