למה רק יהודים מופיעם פה

udi nem

New member
למה רק יהודים מופיעם פה

איפו המוסלמים ,הדרוזים,הנוצרים איזה דו קיום. בלללללללה בלללללללה

סלוניק

New member
הפורום פתוח לכל.

כל המעוניין לכתוב בו רשאי לעשות זאת, גם אם זה לא לפי הזמנתך.

all

New member
הפורום הזה הוקם ע"י בחור ערבי

אך כמה חודשים אחרי מאורעות 2000 הערבים עזבו את הפורום. אח"כ היו כאן ערבים נוספים אלא ש... בשל התבטאויות שעדיף לא לחזור עליהן, הם נחסמו ע"י פורום תפוז. חבל אבל זה מה שיש.

all

New member
הרהרת בכך שהם כותבים תחת

שמות אחרים? למשל אם אינני טועה "ירושלמי שמאל" החל לפרסם את שיריו תחת השם "אליאסיס", שהיה ערבי נוצרי מחיפה. ושוב אם אינני טועה. ולגבי האחרים חלק גדול ירדו לרמה של אמירות כמו "להילחם ביהודים עד טיפת הדם האחרונה למען מקדש אל-עקצה". או "יהודים הם נאצים רוצחי ילדים". או "יהודים הם קמצנים למה כי חברה שלי שהיא יהודיה שיכפלה לי 4 דפים באוניברסיטה וביקשה ממני 40 אגורות". אכן דוברים אלה נחוצים לפורום בשל היותם ערבים, אך אינם מתאימים לפורום בשל היותו "דו-קיום".

udi nem

New member
למה הם ואנחנו זה לא אותם אנשים?

הגיע הזמן שתפנמים שאין הם ואנחנו אותם אנשים אותם ילדים רק מנהיגים אחרים ומינהגים אחרים.

../images/Emo54.gif אבל למה אתה שואל אותנו?

אנחנו לא מרחיקים אנשים שתומכים בדו קיום. העובדה שיש פה נוכחות דלה של ערבים מצערת

shaniyefet

New member
בהחלט מצערת אבל...

מה שמביא אותי לחזור אחרי בערך שנה-שנתיים, הוא לראות מה השתנה ומי נשאר כאן. לפני מספר ימים הודיעו לי שאני מוזמנת לסמינר ערבים-יהודים שנקרא "סמינר תנועה אחת" של הנוער העובד והלומד, ובשיחה היום עם הקומונר שלי הוא סיפר לי שההענות מצד הערבים לסמינר היא ענקית, ביחס ליהודים. הוא סיפר על רשימת המתנה של 300 חניכים שמעוניינים בסמינר, ומנגד לפני שנתיים ממש "גרדו" נערים מהמגזר היהודי-חינוכי לצאת. השנה המצב קצת שונה וכבר יש רשימה קטנה יותר מהצד שלנו. אני אספר לכם אחרי הסמינר מסקנות שונות שלי. ואולי הדור הזה יביא שינוי? איפה מנהל הפורום לשעבר? או ילדונת ערביה? הגל? הרבה חסרים לי.....

../images/Emo54.gifהאמת אי ןלי מושג מה קרה להם

אני מנהל את הפורום רק כמה חודשים, אני לא יודע על מה שהיה כאן לפני שנה...

all

New member
ואני מצוטט אותך

• למה רק יהודים מופיעם פהו udi nem אני יהודי, הם ערבים, כולם בני אדם. והגיע הזמן שתפנמים שאם לא היה הם ואנחנו לא היה צורך בפורום "דו-קיום"

eliasys

New member
לא ידידי לא החלפתי את שמי

אני עדיין אליאסיס ואשאר אליאסיס מה שכן מזמן לא ביכרתי בשכונה (בפורום) לצערי הרב אני מדי עסוק ולכן לא נכנס לפורום הרבה. תודה לך שאתה עדיין זוכר את שמי :)

האם באמת ???

האם באמת הפורום משיג את מטרתו ??? ואם אז איך חוץ מלדבר כאן .. כי ידוע לי שהדו קיום צריך להיות במציאות ולא רק וירטואלי

all

New member
שמח לשמוע אותך ומתגעגע לשיריך

גם אם טעיתי ראה בכך שזכרתי אותם כל כך הרבה זמן מחמאה. טוב שאתה עסוק אך חבל שאתה עסוק כך שאינך יכול לתת לנו אפילו שעה בשבוע. בכל מקרה, מאחל לך המון הצלחה.

למעלה