למה רק הערוץ השמאלי ? מישהו יודע למה רק הערוץ השמאלי שלי מנגן ? איך מסדרים את זה ?
A ACIDBRAIN1 New member 5/11/05 #1 למה רק הערוץ השמאלי ? מישהו יודע למה רק הערוץ השמאלי שלי מנגן ? איך מסדרים את זה ?
H HeavenlyB New member 5/11/05 #2 מה בדיוק אתה מנסה לעשות? לא נתת שום אינפורמציה, איך נדע? אולי במגבר שלך רק הערוץ השמאלי עובד? אולי הקלטת רק לערוץ השמאלי? אולי רק הערוץ השמאלי בכרטיס קול עובד? אולי נתבת בתוכנה רק לערוץ השמאלי? אני יכול להמשיך עד מחר עם אפשרויות.
מה בדיוק אתה מנסה לעשות? לא נתת שום אינפורמציה, איך נדע? אולי במגבר שלך רק הערוץ השמאלי עובד? אולי הקלטת רק לערוץ השמאלי? אולי רק הערוץ השמאלי בכרטיס קול עובד? אולי נתבת בתוכנה רק לערוץ השמאלי? אני יכול להמשיך עד מחר עם אפשרויות.
A ACIDBRAIN1 New member 5/11/05 #3 הנה המצב -- פתחתי ערוץ, בחרתי כלי,ADVENTUS 1.5 ונפתחו לי שני פסים, הראשון כתוב ADVENTUS וזה שמתחתיו כתוב LEFT . מה אתה אומר ?
הנה המצב -- פתחתי ערוץ, בחרתי כלי,ADVENTUS 1.5 ונפתחו לי שני פסים, הראשון כתוב ADVENTUS וזה שמתחתיו כתוב LEFT . מה אתה אומר ?
H HeavenlyB New member 5/11/05 #4 לא מכיר את הכלי הזה האם זה יוצא רק בשמאל, או שסתם כתוב שמאל? האם כלים אחרים עושים אותו דבר?
D dmt4me New member 6/11/05 #6 תבדוק שזאת לא בעיה אצלך בהגברה! אם זה לא בהגברה החצונית(אחרי המחשב)אז תבדוק את המקסר של הכרטיס או של הווינדוס,שאחד מה paning לא ברח שמאלה..
תבדוק שזאת לא בעיה אצלך בהגברה! אם זה לא בהגברה החצונית(אחרי המחשב)אז תבדוק את המקסר של הכרטיס או של הווינדוס,שאחד מה paning לא ברח שמאלה..