אני אענה...
אני מנסה לשנות כול פעם לחבר אחר מהפורום,הבעיה שמי שאין לו תמונה בכרטיס החבר או שיש לו תמונה אבל היא לא מפורמט jpg אי אפשר לעדכן את הכרטיס שלו בדף הקהילה(מסקנה-אם אתם רוצים שהכרטיס יופיע בדף הקהילה שזה לא כזה ביג דיל סך הכול שימו תמונה עם סיומת jpg). הייתה תקופה שכול שבוע הייתי מעדכנת וגם פניתי לאנשים במסרים כדי שישנו/יצרפו תמונה שתאפשר לי לשים אותם בדף הקהילה,יש לי רשימה מאורגנת שאני טורחת להדפיס כול חודש ולסמן מי עזב ומי עוד לא היה בדף הקהילה,הבעיה שבזמן האחרון האדמין(תפריט הניהול)עשה לי המון בעיות וגם המסרים שלי וירוחם(המחשב)שלי לא היו בדיוק תקינים ולכן מילי נשאר דיי הרבה זמן. כשכבר ניסיתי להחליף האדמין לא הסכים להתעדכן ככה שאצלי ראיתי את מי ששמתי אבל רק דרך תפריט הניהול,כשנכנסתי רגיל לדף הקהילה ראיתי בדיוק כמוכם את מילי. עכשיו העניין הסתדר בערך... חשוב לציין שלא בחרתי לשים את הכרטיסים לפי מי שאני מחבבת יותר,זה לחלוטין לא קשור אני באמת אוהבת את כול חברי הפורום ואם היה אפשר מצידי שכולם יהיו ביחד בדף הקהילה! אם בא לכם שהכרטיס שלכם יופיע אז תשימו תמונה בפורמט jpg ותגידו לי ואני אעדכן את הדברים
נ.ב. אני מחכה בקוצר רוח לסיפור שלך