למה רצית להיות קצין?

שר המדע

New member
אז זהו שלא.

לא אני עשיתי אותך קטן. מלכתחילה התגובות שלך אפיינו איש קטן, קטנטן וקטנוני. ניחוש שלי ? לא תוכל שלא לתת את המילה האחרונה, אז אני ארשה לעצמי להשתעשע איתך מעט. בברכה, שר המדע.

oracle 817

New member
ממש לא קצין...

אז לפני שאתה קורא למישהו קצין מנופח ושחצן, כדאי שתבדוק את העובדות שלך... וממש לא תקפתי. רק הבעתי את דעתי. זה שהיא לא מוצאת חן בעינייך או בעיניי הגברת המסטולה, לא אומר שהיא לא לגיטימית. אני לא רואה משהו פסול במה שאמרתי. והבעיה שלי עם מה שהיא כתבה זה שהיא ציינה רק סיבות של מניעים אישיים ותו לא. אז מה אתה רוצה שנחשוב? שלמישהו כזה מגיע להיות קצין? כן זה אולי פלצני, אבל זה לא אומר שזה לא נכון. ולעניינינו, מה הסיבות שלי לצאת לקק"צ? (כן, אני בדרכי לנסות לצאת) 1. קודם כל נושא העניין במקצוע.. שמן הסתם יש לי, אחרת לא הייתי נשארת בצבא מעבר למה שאני צריכה (כן, אני בחורה). 2. תרומה. אני חושבת שאם אני אצא לקצונה, אז בתחום שלי זה רק יעזור לי לתרום יותר (וזה מניסיון). 3. סיבה שאתה ציינת - קידום מקצועי. שבמקצוע שלי, בלי זה, אין לך כ"כ מה לחפש בצבא אם אתה רוצה קריירה צבאית. 4. לגבי הסיבה של קידום אישי (ואני מתייחסת למה שאתה אמרת בהשוואה אליי) - הממ... שכר? אם אני ארצה להישאר בצבא בשביל כסף, אז אני אעשה את טעות חיי. אז לא, זו ממש לא סיבה. לימודים? גם בשרות החובה שלי (וגם עכשיו בקבע) יכולתי ללמוד, אז זו גם לא סיבה. תנאי שירות נוחים? היו לי ויהיו לי גם אם אני לא אצא לקק"צ.. אז ברשותך, במקום קידום אישי אני אחליף את זה לסיפוק אישי... לשאוף להגיע למשהו מעבר, שיעזור לי לתרום הרבה יותר ואם אתה רוצה אז אפשר גם להגיד את זה בצורה פלצנית כמו "הגשמה עצמית". בגדול הסיבות הן תרומה למערכת ורצון לתרום (ומי שאין לו את זה אין לו מה לחפש בצבא), וסיפוק אישי שברגע שיהיה אותו רק יעזור לי לתרום עוד יותר.. שיהיה לך המשך יום נעים.
נ.ב. תקרא את הקישור הנ"ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=165&msgid=77309375 זה כזה גרוע בהתחשב בזה שפה (בקישור) מדובר על חיילת צעירה, שאין לה הרבה ניסיון בצבא, בניגוד לגברת מסטולה (וסליחה שאני משתמשת שוב בדוגמא שלה), שכן יש לה ניסיון ויותר שיקול דעת (אני מניחה), אבל הסיבות שלהן הן אותן סיבות..

שר המדע

New member
סליחה שטעיתי.

את אינך קצין שחצן, כי אם חיילת שחצנית עוד יותר. ראשית, לעניין הצביעות. עם כל הכבוד (ויש כבוד), כולנו חושבים בראש ובראשונה על טובתנו שלנו, ואם למסטולה "לא מגיע" להיות קצינה, אזי רבים מטובי הקצינים בצבא אף הם אינם מתאימים להיות קצינים... קביעתך פלצנית, לא מדויקת, וודאי לא נכונה. שנית, סיבותייך לצאת לקצונה לגיטימיות ו"טובות" כסיבותיו של כל קצין לעתיד או בעבר, כל אחד וסיבותי שלו, אני מציע לך לא לדון אדם בטרם תהיי במקומו. לגבי קביעתך כי בצבא מרוויחים פחות, ניכר כי את ילדה צעירה, ואינך מבינה שבתחומים שונים השכר, והקידום בצבא עדיפים עשרות מונים על אלו שבאזרחות, כמו גם המעמד, הוותק והזכויות - דברים חשובים לא פחות משכר. מכאן שסיבותייך שלך, אינן טובות הן מסיבותיה של המסטולה, ואל לך להתנשא עליה. שיהיה לך הרבה בהצלחה, שר המדע.

שר המדע

New member
ברשותך, הפניה קטנה

לדברים שנאמרו זה מכבר, ואיני רואה טעם לחזור עליהם. בברכה, שר המדע

שר המדע

New member
עיצה קטנה ממני.

"טוב לשתוק ולהראות טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה." חבל שלא שמעת על הפתגם הז קודם לכן... בברכה, שר המדע

שר המדע

New member
אינך רואה ?

אולי זה משום שאתה ההוכחה הניצחת לפתגם. אתה מוזמן להגיב שוב ברדידות האופיינית לך, אני משתעשע לקרוא את תגובותיך בכל פעם - ולנחש בכל פעם האם תשבור את שיאי הרדידות והמרמור שאתה עצמך מציב. בברכה, שר המדע.

deathcaster

New member
אתה יודע מה ?

אתה צודק..... רק חבל שהגמל אינו רואה את דבשתו.... במקום להגיב בהתנשאות ובהתחכמות לאחרים בפורום שמתנשאים לדעתך, מדוע שלא תתרום לפורום זה מנסיונך ומהידע שרכשת ? טל קורה מבין עיניך.

שר המדע

New member
לו היית קורא את שכתבתי

היית רואה שפרט להתייחסותי לתגובתך העויינת לגברת המסטולה, טרחתי (בניגוד אליך) להתייחס לעניין הדיון, ולהביע את דעתי - ולפרט את המניעים לשמם חתמתי קבע ויצאתי לקצונה. אז נכון, אני חדש בפורום וטרם הספקתי לתרום מן הידע והניסיון המצומצמים שלי, אך איני מרשה לעצמי לתקוף אחרים שדעתם שונה (רמז...). בברכה, שר המדע. נ.ב. אני רואה שעניין הפתגמים ואמרות השפר פורח בפורום, "כל המרבה הרי זה משובח".

deathcaster

New member
מוזר

בתור אחד שלא תוקף אנשים עם דעה שונה, ידעת לתקוף 3 אנשים אחרים כאן בפורום... כבר ציינתי שהגמל לא רואה את דבשתו ? וכן, פתגמים זה אחלה.

שר המדע

New member
האם אתה מעוניין

לציין שוב כי הגמל אינו רואה את דבשתו שלו ? נדמה לי שזה הפתגם היחיד שעוד לא השתמשת בו... בברכה, שר המדע.

deathcaster

New member
תגובה

ברגע שתפסיק ליישם את הפתגם הזה שוב ושוב - אפסיק לצטט אותו

שר המדע

New member
יש לי רעיון.

תנסה ללמוד עוד פתגם. אולי - "אם אתה גר בבית מזכוכית, אל תשליך אבנים על השכנים." בברכה, שר המדע.

שר המדע

New member
לא הבנת ?

נסה שוב. "אם אתה גר בבית מזכוכית, אל תשליך אבנים על השכנים." בברכה, שר המדע

למעלה