למה רובי לא בא לארץ?

the robster

New member
למה רובי לא בא לארץ?

אני באמת שואלת כאילו דא אנחנו משתפרים במצב הבטחוני
הוא בקלות ימלא פה אצטדיונים אז אולי צריך לדבר עם המפיק שוקי וייס שיביא אותו?

LIADSES

New member
צודקת!

רק לגבי זה שהוא ימלא פה איצטדיונים לא נראה לי, בשביל זה צריך המון אבל המון פרסום של חודשיים 3 לפני... אבל לא נראה לי שהוא בא בגלל שהדיסק שלו לא מוכר בארץ. אבל אם נשגע את המפיק באימיילים וטלפונים יהיה אולי אפשר להביא אותו לפה...

LIADSES

New member
תיקון

"אבל לא נראה לי שהוא בא בגלל שהדיסק שלו לא מוכר בארץ." הכוונה: נראה לי שהוא לא בא בגלל שהדיסק שלו לא מוכר...

erricaB

New member
שאני יבין..

אתם באים להגיד לי שהדיסק שלו מוכר בפקיסטן ודובאי יותר מבארץ?? כי לשם הוא בא! זה אבסורד לגמרי..

erricaB

New member
נראה לי יותר שהוא

לא אוהב ישראל. או שפשוט אין לו חבר יהודי שידחוף אותו לזה (עיינו ערך קלי קלארקסון..) ואם כבר פקיסטן.. שיעשה טובה ויכנס לאיזה מערה,יחפש את בן לאדן
..

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

אני גם חושבת ככה. אני זוכרת שירדן כתבה פה שהוא קנה איזה ציור שקשור לגדר ההפרד ולמריה/ישו.או שזה היה איזה משהו שהפפראצי פרסמו וירדן הביאה לפה? בכל מקרה,לא נראה לי שהוא ממש אוהב אותנו. וזה שהוא לא מוכר פה הרבה דיסקים זה גם כי הוא לא מייצא לפה מספיק.

LIADSES

New member
הרדיו בישראל דווקא אוהב אותו..

משמיעים אותו בישראל לא פחות מקולדפליי בגלגלצ... אפילו אבא שלי מכיר את המנגינה של השיר feel, והוא לא מבין כלום ולא רוצה לשמוע שום דבר באנגלית...

a Warming Sign

New member
אממ../images/Emo9.gif

הציור הוא בגדר שמועה,כלומר,עד שרובי לא אומר אחרת אנחנו קוראים לזה שמועה,כי לא ניתן לדעת בוודאות
,כמו עם מקרה היאכטה
ואני לא בטוחה שהוא כ"כ בקיא בפוליטיקה למען האמת,הוא נוטה לא להיכנס לזה ואף פעם לא הביע דעה ככה שאין לדעת מה בכלל הוא יודע עלינו
מצד שני,אני לא סגורה לגבי החיבה שלו ליהודים
,עקב כמה דברים,אבל שוב,זה בגדר השערה
ועוד משהו,אני לא חושבת שיש כזה דבר שהוא לא ירצה לבוא לפה,דברים נקבעים לפי דברים אחרים,זה שזה נוח להידבק לזה זה משהו אחר
מי אמר שהוא חושב שיש לו מה לחפש בדובאי למשל? זה סתם מקום עם הרבה עשירונים.וזה הכל.עניין כספי.

a Warming Sign

New member
סתם../images/Emo9.gif

משהו שעלה לי בראש,זה לא שהוא אמר את זה אי פעם באופן החלטי
קראו לי פרנואידית
,אבל היו קטעים שחשבתי לעצמי את זה עקב אי אילו דברים שהוא אמר

erricaB

New member
איזה דברים את מתכוונת??

אני זוכרת שהוא אמר באיזה ראיון על בוש שכול אדיוט יכול להיות ראש ממשלה יותר טוב ממנו (על כול סוגיית עירק). בכלל..נדמה לי שהבנאדם לא חובב שלנו,למרות זאת זה לא נראה לי הסיבה העיקרית שבגללה הוא לא הגיע לכאן עדיין.. נראה לי שזה פשוט שילוב גדול של כול מה שציינו כאן.. עצוב

a Warming Sign

New member
אממ../images/Emo9.gif

סתם,זה שטויות שלי
אבל כשהוא דיבר עם ג'ון לוביץ[?] מאחורי הקלעים במופע סווינג והוא די צחק עליו שהוא יהודי..סתומרת,לא בדיוק,אבל היה שם שמץ של בדיחה
וגם שהוא הציג אותו על הבמה[משהו כמו 'היהודי הקירח הכי טוב מכל היהודים הקירחים שאני מכיר שעובדים בטלויזיה'.-אולי לא שמעתי טוב??- אוי ווי זה נשמע ממש גזעני פתאום
] טוב.עדיף שאני אשתוק,לא רוצה לפתוח דברים שאולי בכלל לא קיימים
ולצאת טיפשה

רותM

New member
לדעתי...

זה רק עיניין שמפיקים לא רואים בזה עסק שמשתתלם להם מבחינה כלכלית. מפיקים כנראה לא מודעים לכמות המעריצים שיש או שאין לו ולכן הם לא רוצים לבזבז כסף וזמן על הופעה שהם לא בטוחים שתהיה מוצליחת. "דיפיש מוד" גם איתם היה את אותו הסיפור עד שנפתח להם מועדון מעריצים רישמי בארץ וגם אז לקח עוד 3-4 שנים עד שהזמינו אותם. והינה הם מגיעים באוגוסט או אוקטובר להופעה שנראת שהולכת להיות הצלחה. רוצים הופעה של רובי? שתי דרכים: 1.לשלוח לאדם המתאים(לי אין מושג מי זה) עצומה עם כמה שיותר שמות (ואימיילים) ואולי משהו יתחיל לזוז. 2.לפתוח מועדון מעריצים רשמי (עסק לא קל) ופה להחתים אנשים בכתב על עצומה ולשלוח את זה לאדם המתאים (שוב אין לי מושג מי זה) אישית לי לא ממש נראה שמשהו יתחיל להזיז עיניינן בקשר להופעה של רובי בלי תמריץ שיראה לו כמה כסף הוא יכול להרוויח. כמו שירדן אמרה (זה היה בהקשר אחר אומנם) הכל עיניין של כסף.

i love robbie

New member
תודה

תודה שהוספת את כתובת האתר אני מנסה כבר המון זמן למצוא אותו אני והמשפחה שלי חתמנו

לדעתי, נוכל באמת לשנות משהו

אם נתארגן כמו שצריך. אנחנו צריכים שיתוף פעולה של כולם, והתחייבות מצד כולם ללכת עם זה עד הסוף. רק ככה נוכל להזיז משהו. ואם רובי יסרב נוכל תמיד לארוב לו מחוץ לבית, להכניס אותו לשק וגרור אותו לארץ הקודש... כל מה שחסר לנו עכשיו זה שק....

למעלה