למה קשה?

• פותח הנושא mmuse
  • פורסם בתאריך

mmuse

New member
למה קשה?

יש לי שאלה קטנה... אנחנו לקראת גירושים, דיי באשמת שנינו. במשך תקופה ארוכה בתוך תוכי רציתי להיפרד וכל הזמן רק חשבתי על בנות אחרות, אבל פתאום עכשיו, כשנופל לו האסימון שאני יותר לא אראה אותה בבית, שלא נהיה יותר ביחד, אני מרגיש פשוט שבור, לא מצליח לעכל את המצב, הרגשות פשוט מציפים אותי. האם זה אומר שאני אדיוט שלא ניסיתי יותר אם יש לי כאלו רגשות??

ye44

New member
זה אומר ש

הזין עומד השכל בתחת
על טעויות משלמים קבל את זה כמו גבר ולא כמו נמושה להבא תעריך את מה שיש לך ביד

מתה על התשובות שלך, מעניין

איזה תגובה הייתי מקבלת אם אני זאת שהייתי כותבת זאת.....

ye44

New member
זה אומר ש

"ה.... רטוב" השכל בתחת
על טעויות משלמים ! כל מעשה במחשבה תחילה ולהבא תעריכי את מה שיש לך ביד

Rtitan

New member
רגשות אשמה - לא נורא, יש אותם גם...

כשאתה לא רוצה להפרד וזה נופל עליך כרעם ביום בהיר - אתה מנסה להבין איפה טעית, מה עשית לא בסדר, איפה יכולת להיות יותר בסדר... זהו תהליך טבעי וטוב - הוא יעזור לך מאד בזוגיות הבאה שלך. בכל אופן - אתה רצית להיפרד ממנה וחשבת על נשים אחרות? או שהיה לך לא מי יודע מה טוב איתה ותת המודע שלך אמר לך "זאת לא זו, לך תחפש הלאה.", או שאתה ילדותי ולא מבין מה היה לך ביד ולא הערכת אותה. ככה או ככה - עכשיו זה בדרך לגירושין. מצד אחד הייתי אומר לך "לך תנסה לתקן" - אבל מצד שני, מי אומר שלא תעשה את זה בעוד שנה שוב ותכאיב לה עוד יותר? כשהולכים לנסות לתקן זה מצריך המון כוח רצון והמון יושר פנימי וידיעה פנימית עמוקה שאתה באמת מבין מה היא שווה ושאתה לא עושה את זה סתם כי האגו שלך מציק לך. אתה בטוח? תנסה - מה כבר תפסיד? תחשב סמרטוט?... נו, מנסיון אישי זה מאד לא נעים, וזה בלשון המעטה. מצד שני, מקסימום זה יצליח ותקבל אותה כשאתה מבין מה היא שווה. להיחשב סמרטוט זהו תג מחיר זול מאד כשאתה אוהב באמת, ואם לא אכפת לך שהסביבה שלך תחשוב שאתה סמרטוט, זו עדות נאה מאד שאתה באמת אוהב אותה ולא סתם משחק איתה ביו-יו. אם זה לא יצליח - אתה הולך ללמוד לקח כואב מאד, שילמד אותך להבא לשמור טוב טוב על מה שיש לך ולא תלך אחרי הזין שלך אחרי נשים אחרות כשאתה במערכת יחסים או נשוי.

כן!

אני מכירה עוד מישהו שהיה במצב דומה לשלך וכשרצה "לחזור" לא היה לו לאן. עכשיו תתמודד - אני בטוחה שבהמשך תלמד להנות מהמצב החדש.

קשה?

עדיין לא סבלת מספיק. כשתסבול ממש וזה יכאב ויהיה בלתי נסבל, רק אז תתחיל לעשות עם עצמך עבודה ותגיע למקום טוב יותר. יש אנשים שזאת הדרך שלהם ללמוד. אתה לא אדיוט, אם לא תטעה לא תלמד. שכר הלימוד במקרה שלך הוא יקר, אבל בכל מקרה שווה את המחיר אם תלמד משהו על עצמך ואם תצליח בסופו של דבר לתקן ולשנות.

אתה ממש לא אדיוט אלא

שהגעת הבנות קצת מאוחר מדי. אומרים שצריך ללמוד מטעויות של אחרים אבל רובנו לומדים רק מטעויות של עצמנו. אל תשכח שאתה בתקופה לא קלה בכלל ( גם כאשר יוזמים את התהליך הוא מלווה ברגשות מעורבים). הזמן עוזר, באמת. העיקר להסתכל קדימה ולראות איך אתה יוצא מזה.

THE KID A

New member
בטירונות אמרו לי...

"קשה יש רק בלחם" במשך תקופה ארוכה בתוך תוכך רצית להיפרד ...תחשוב על זה, אולי יהיה יותר קל...

אני מבין

שאתה יושב עכשיו ועושה בקרת נזקים והערכת מצב. אם היה לך קשה ורע בבית,די לגיטימי שתמצא עניין בבנות אחרות. כל עוד אתה עומד מאחורי מה שכתבת שזה היה רק לחשוב עליהן.... אם אתה לא מרגיש ככה רק בגלל שקיבלת רגליים קרות לקראת הפרידה הממשמשת ובאה,ובגלל הקשיים הצפויים לך בהמשך, ואם יש בך רגשות חרטה כנים,ורצון להחזיר את הגלגל אחורה, אתה חייב לעשות סוויץ' ענקי,לתפוס את זוגתך לשיחה קשה,כבדה,כנה ואמיתית. שיחה שבה תעיף את כל העכבות,המחסומים,הבושה,והגאווה,לכל הרוחות ותנסה להציל את חיי נישואים שלך בפעם האחרונה. אולי ברגע שתחשוף בפניה את עצמך ואת כל המחשבות והרגשות הכי עמוקים שלך,תמצא אצלה את הניצוץ הזה שביחד עם שלך יוכל להניע תהליך שכזה. ומשם,השמים הם הגבול.לכו ביחד לטיפול זוגי מקצועי,שוב,אני מניח....ותנסו להציל אתכם מעצמכם. לוותר ולהרוס זה קל. לבנות לא. אם תהיה מספיק גבר לעשות את זה,מתוך כוונה אמיתית,היא תתאהב בך מחדש. ותזכור בושמל עליך בהשקה המחודשת......
בהצלחה.

לא אומר כלום, אולי אומר שפתאום כשזה

מוחשי אתה מעדיף לזור למוכר ולא להתחיל דרך חדשה לבד.

אייבורי

New member
כי אתה אהבל

בכלל, אנשים לא אוהבים לשלם את מחיר הבחירות שלהם. אבל שתדע, לכל בחירה שלנו בחיים יש מחיר. עכשיו תתאפס על עצמך ותפסיק לבכיין

holabo

New member
../images/Emo31.gif

בייחוד על הסגנון. בוטות לשם הבוטות

א פרסקי

New member
לא הבנתי....

הוא עשה ספין וע"י כך אנשים נכנסו לקרא וכן הוא היה ישיר ואמר נה שמרגיש לו נכון לא בצורה הכי מתחשבת אבל אמר

holabo

New member
התגובה לא צריכה לבוא משיקולי רייטינג

ואם יש לו משהו חכם להגיד, שימצא גם דרך חכמה להגיד את זה. נכנס לקוח חדש לפורום, לא צריך לגרום לו להרגיש שהוא תחת מתקפה. במיוחד שהלקוחות החדשים פה הם בדרך כלל אנשים במשבר, אולי הגדול בחייהם. מעט זהירות מתבקשת.

למעלה