למה קוראים ל - java ככה?

ilanor05

New member
למה קוראים ל - java ככה?

ואיך זה קשור לקפה ?! תודה על התשובה !

scalla

New member
קרא את המבוא של JAVA ב21 יום

שם תמצא את התשובה ועוד דברים שאולי יעניינו אותך.

annefan

New member
גם אתה התחלת עם תשובות כאלה?

תגיד מה כתוב שם ודי! זה לא שיעורי בית ולא שאלה חשובה במיוחד.

DadleFish

New member
annefan,

לדעתי אתה מתעצבן שלא לצורך. אני מבין על מה אתה מדבר, אבל הרי לא תחנך את כל האנשים האלו. עדיף פשוט לענות, אם אתה יודע את התשובה
בכל מקרה ממליץ לך לא להתעצבן, יום יפה בחוץ!

annefan

New member
אם הייתי יודע את התשובה

הייתי עונה. אני לא יודע אותה, ובחיפוש מהיר לא מצאתי. מה שמעצבן זה ה"רעש" שהודעות כאלה מכניסות לפורום. גם בפורומים "קצת" יותר מקצועיים, כששואלים שאלה, בהנחה שהיא on-topic עונים, גם אם השאלה טפשית, גם אם ענו עליה 10000 פעם (למה main צריכה להחזיר int, לדוגמא). נימוס, אתה יודע... חפש בגוגל, חפש ב"איך תלמד JAVA ב-5 דקות", חפש ת'חברים שלך... (וכן, כשישירו לך מתחת לבית בארבע בבוקר, אתה תהיה רגוע...) ואם לחזור לנושא, למה באמת קוראים לשפה JAVA?

DadleFish

New member
ובכן,

קודם כל, אל תיקח בעלות על שירה מתחת לבית בארבע בבוקר. אצלי המצב לא היה שונה. לפחות הגפתי את חדר השינה, ככה שהוא לא ממש הסריח מעשן
שנית - נכון, אני מסכים, נימוס - אבל יש אנשים שלא חושבים כמוך וכמוני, ואם הם מכניסים רעש לפורום, איך תקרא להודעות תגובה על ההודעות שלהם?... אין לי מושג למה קוראים ל-JAVA ככה. נדמה לי שזה בגלל שאחד ה-lead-ים שלהם אהב קפה.

ברנדל

New member
annefan אני מסכים איתך מאה אחוז!!

הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה! גלעד כבר הזכיר את הענין הזה בעבר. זה פשוט מעצבן!! תפסיקו להגיד לאנשים לחפש ב google או לא יודע איפה, זה טפשי לחלוטין, וזה גם גורם נזק, כי זה משפיע על אנשים אחרים לא לענות תשובה. אני לא מבין, אם אתם לא רוצים לענות , או אם אתם לא יודעים, להגיד לאנשים ללכת לחפש או לחשוב לבד לא יעשה אף אחד יותר חכם, פשוט אל תגידו כלום. כמעט כל השרשורים בפורום מתבססים על עזרה לאנשים ששואלים שאלות, אם גם את זה אתם רוצים למנוע , אז איזה סוג של שרשורים אתם רוצים פה? אולי עוד כמה לגבי c++ vs java או האם להשתמש ב goto?? זה מזכיר לי את הצרפתים, שעונים תשובה בצרפתית למרות שהגיון בריא היה צריך להגיד להם שזה חסר טעם, לא יודעים אנגלית או שלא רוצים לדבר אנגלית, תגידו לא יודעים או לא רוצים, אבל למה לבלבל את המוח בצרפתית??? פעם כשהלכתי ברחוב, נתקלתי בתייר צרפתי ששאל אותי באנגלית איך מגיעים לאלנבי, הסברתי לו בעיברית רהוטה את הדרך, שיראה מה זה!!

DadleFish

New member
אני לא מסכים.

למה אתה חושב שתשובה של מישהו אחר ששולח את השואל לחפש בגוגל תמנע ממני לענות תשובה אמיתית? אם הייתי יודע את התשובה לשאלה המקורית, הייתי עונה עליה. כולכם מנסים לחנך פה - גם אלו ששולחים אנשים לגוגל, וגם אתם שמנסים לחנך את אלו ששולחים אנשים לגוגל. אפילו אני עכשיו מנסה לחנך את כולכם להירגע
חלאס - בואו נפסיק עם השטויות האלו. כל אחד יעשה מה שהוא טוב בו, וזהו. מי שרוצה לשלוח אנשים לגוגל, שיהיה לו לבריאות. אם אתם יודעים את התשובה, אתם מוזמנים לענות גם אם מישהו שלח את השואל לגוגל. SO WHAT?
ושיהיה לכולכם יום כתום
.

ברנדל

New member
מה זה כל אחד יעשה מה שהוא טוב בו?

אני טוב בלעשות copy paste למשפט "חפש בגוגל", אז מה, זה אומר שאני צריך לקבור את הפורום? וכן, אמנם אני בד"כ עונה כשאני יודע, אבל נדמה לי שיש כאלה שפשוט מושפעים ולא נותנים תשובה, רק בגלל שאיזה ילד החליט קודם שהשאלה לא ראויה.

scalla

New member
אם זה באמת מענייו אותך

אז ככה, כי אני לא זוכר, אבל אני זוכר ששם קראתי את הסיפור למה ואיך קראו לJAVA לפני.

למעלה