זה לא מילת השאלה שהפכה את המשפט לשאלה... זה הצריך!!!! מי שמשתמש במילה צריך, כבר אני יכולה להעיד עליו כטיפוס עייף, כזה שלא בא לו להתאמץ. מה זה צריך? הכל יכול להיעשות מתוך אמונה, בחירה. אתה לא צריך כלום... היה אתה, עם האמת שלך.
זה למה. אני יודעת שזה נישמע בוטה ויבש.ובטח כאישה. שאלת למה? קיבלת תשובה. אך לא כל הגברים כמוך. יש הרבה גברים שלא מחפשים רק מין אלא גם קשר נפשי. אינטימיות.חברה לחיים. נשים נימדדות בפני עצמן כנשיות (בהיותן נשים) ברמת החיזור כלפיהן.הן ניקשרות כשמחזרים אחריהן. גברים-מודדים את גבריותם ביכולת ההישתכרות שלהן. באופן הדיכוטומי. הרצון וההבנה שלך לעשות משהו שלא ממש אתה רוצה, מעיד על כך שהכוונות שלך לקשר הן למטרות אחרות.ובכוונה נוח לך ל"הטעות" אישה. הצהרת עניין ריגשי באישה היא רצון לקשר ולא רק מין. חבל שגברים "משחקים אותה" בגילוי עניין כשכוונותיהם שונים מכוונותיה של אישה. אם גברים היו מצהירים את ציפיותיהם כלפי אותן נשים. הם היו מעידים על יושר.חוסכים פגיעה, כאב ושינאה מיותרת.נשים היו רואות גברים בצורה הרבה יותר מכובדת.
הכוונה היתה בדיוק למה שאת אומרת. למה נשים נופלות שוב ושוב בפח של הגבר ה"רגיש" כביכול. מי שיודע לרגש אישה עם שירים והודעות יש לו זהב בכיס והוא יודע את זה - כך נוצרים הממספרים. אני אין לי את זה וגם לא רוצה לנסות - פשוט לא בנאדם כזה
כשגבר אומר: אני רוצה להיות אמיתי איתך, הוא מתכוון שהוא נותן לזווית הראיה של האגו שלו חופש ביטוי. אך אם להיות אמיתי עם הזולת אומר להיות אגואיסט - הרי אני מעדיפה את הזיוף והצביעות של ההתחשבות בו. ותחשבו על זה...
להיות פגוע זה לא להיות אמיתי ? לכתוב שירים, לספר לה כמה היא מדהימה, זה לא להיות אמיתי ? מה זה להיות "אמיתי" אצלך ? להיות קשוח ואטום ? לא מפרגן ? לא משתף ? לא אכפתי ? אם זה ככה, אני לא אוהבת את ה"אמת" שלך...