למה צריך ?

למה צריך... ככה

זה לא מילת השאלה שהפכה את המשפט לשאלה... זה הצריך!!!! מי שמשתמש במילה צריך, כבר אני יכולה להעיד עליו כטיפוס עייף, כזה שלא בא לו להתאמץ. מה זה צריך? הכל יכול להיעשות מתוך אמונה, בחירה. אתה לא צריך כלום... היה אתה, עם האמת שלך.

n o g a1

New member
אם קשה לך ,אתה יכול לעבור

לשיטת "עשה זאת בעצמך". לא צריך שירים לא צריך רגש לא להפגע בלי מסרים הכי אמיתי

לא צריך ../images/Emo141.gif

אם יש לך מספיק כסף למתנות ולפינוקים, למשל, תסתדר גם בלי לכתוב שירים ולהתיפייף. כל אחד עובד עם מה שיש לו, ולפעמים מצליח לו.

נראה לך שושון???????????../images/Emo2.gif

את השירים אנחנו רוצות על המתנות והפרחים.... חכם שכמותך...לך אין בעיה בשירה וספרות.)

רחלי228

New member
אני מתגעגעת לפתקים

לשירים באי-מייל. לחיבוקים לסופי שבוע זרועים בכוכבים
לשתות קפה
בגינה או על שפת הים. והפרחים
מרחבי הקיבוץ הרבה יותר מרגשים מזר פור יו החיבוקים
העוטפים - אין להם ערך כספי והם מרגישים כמו מיליון דולר$$... לא צריך כסף
למתנות ופינוקים... צריך לדעת לתת...ולמי.
...

מצטרפת רחלי...

להתרגשות מהדברים הפשוטים, הנמצאים על יד, מהחיוך, החיבוק. מאותם דברים צנועים שרק הלב יודע לייצר.

בנות, בנות.

אנחנו מנסים פה לעזור לבחור ששירים ופתקים זה לא הקטע שלו, כן ?

אנחנו אוהבות גם בשמים שושן ../images/Emo20.gif

הוא יכול לשלוח: בשמים ממתקים תכשיט לא מחייב פתקים ושירים... נסתפק גם בר"מ...

ספיישיל

New member
כדי שתוכל לרמות בכוונות הרגשיות שלך

זה למה. אני יודעת שזה נישמע בוטה ויבש.ובטח כאישה. שאלת למה? קיבלת תשובה. אך לא כל הגברים כמוך. יש הרבה גברים שלא מחפשים רק מין אלא גם קשר נפשי. אינטימיות.חברה לחיים. נשים נימדדות בפני עצמן כנשיות (בהיותן נשים) ברמת החיזור כלפיהן.הן ניקשרות כשמחזרים אחריהן. גברים-מודדים את גבריותם ביכולת ההישתכרות שלהן. באופן הדיכוטומי. הרצון וההבנה שלך לעשות משהו שלא ממש אתה רוצה, מעיד על כך שהכוונות שלך לקשר הן למטרות אחרות.ובכוונה נוח לך ל"הטעות" אישה. הצהרת עניין ריגשי באישה היא רצון לקשר ולא רק מין. חבל שגברים "משחקים אותה" בגילוי עניין כשכוונותיהם שונים מכוונותיה של אישה. אם גברים היו מצהירים את ציפיותיהם כלפי אותן נשים. הם היו מעידים על יושר.חוסכים פגיעה, כאב ושינאה מיותרת.נשים היו רואות גברים בצורה הרבה יותר מכובדת.

אבל למה לרדת לפסים אישיים

הכוונה היתה בדיוק למה שאת אומרת. למה נשים נופלות שוב ושוב בפח של הגבר ה"רגיש" כביכול. מי שיודע לרגש אישה עם שירים והודעות יש לו זהב בכיס והוא יודע את זה - כך נוצרים הממספרים. אני אין לי את זה וגם לא רוצה לנסות - פשוט לא בנאדם כזה

malka3

New member
כשגבר אומר

כשגבר אומר: אני רוצה להיות אמיתי איתך, הוא מתכוון שהוא נותן לזווית הראיה של האגו שלו חופש ביטוי. אך אם להיות אמיתי עם הזולת אומר להיות אגואיסט - הרי אני מעדיפה את הזיוף והצביעות של ההתחשבות בו. ותחשבו על זה...

כשאישה אומרת תחשוב על זה

מתכוונת היא בעצם,תאמץ את זווית ראייתי...אישית מעדיף אטמים.

למיים שקטים..כבר אמר החכם מכל

אדם..על האישה"טו לַעֲלוּקָה, שְׁתֵּי בָנוֹת-- הַב הַב: שָׁלוֹשׁ הֵנָּה, לֹא תִשְׂבַּעְנָה; אַרְבַּע, לֹא-אָמְרוּ הוֹן.

ת י א ה

New member
להיות רגיש זה לא להיות אמיתי ?

להיות פגוע זה לא להיות אמיתי ? לכתוב שירים, לספר לה כמה היא מדהימה, זה לא להיות אמיתי ? מה זה להיות "אמיתי" אצלך ? להיות קשוח ואטום ? לא מפרגן ? לא משתף ? לא אכפתי ? אם זה ככה, אני לא אוהבת את ה"אמת" שלך...

למעלה