למה צריך ?

למה צריך ?

למה כדי למספר (ואתם יודעים מה) צריך לדעת לכתוב שירים ? צריך להראות רגיש ? צריך להראות פגוע ? צריך לשלוח כל היום מסרים על כמה שהיא מדהימה ? למה אי אפשר להיות אמיתי ? אולי בגלל זה יש בחוג שלנו הרבה יותר מיספורים מזוגות והתחלות ? האם זה בגלל שאתן מרגישות מקופחות רגשית מהקשר הקודם שאתן כל כך זקוקות להתיפיפות הזו ?

שום דבר לא צריך ולא חייב

רק צריך רצון ואם היה לך צורך בהודעה הזאת אז היה לך רצון במשהו

שמה נכון?

שנשים רוצות ורוצות ורוצות?.. אני חושבת שנשים לא רוצות משהו שגברים לא רוצים וכשיש רצון הכל בא בקלות וקלילות ורק השמיים הם הגבול

חוץ מזה

שאחת המטרות שלי היא להתחיל שירשורים שלא מדברים על בגידות ושכנות

וזה מה שנהיה מהלפלף שהיית?

ברצינות אתה שואל? נו, למה באמת? בלי קשר לקשרים קודמים. נשים אוהבות שמחזרים אחריהן וזה כולל: רגש, שירים, פרחים,פינוקים וכו'. בטוחה שידעת זאת קודם

זה שהייתי לפלף

לא אומר שאני יודע לכתוב שירים כן אני יודע שנשים אוהבות להיות מחוזרות. אבל אני רואה המון מסביב את השירה ואת החיזור כאמצעי להכניס מישהי למיטה והופ מתחילים לכתוב שירים למישהי אחרת

אתה לא חייב להיות משורר

כדי שהיא תרגיש מה שיש לך בלב.. אף גבר לא "קונה" אישה עם שירים ואף אישה לא "קונה" גבר בשיריה. שירים זו דרך ..עוד דרך להביעה מילים הם לא תחליף למעשים ומעשים הם מה שקובעים את העיקר

המים השקטים האלה

מהם צריך להיזהר הייתי נשואה למים שקטים אחד גם היה לפלף, נהיה ערס.

../images/Emo6.gif אתה רואה

אתה כבר לא צריך להמציא לה שיר פשוט לאישה שתרגיש לך תשיר את השיר החמוד הזה!

לא צריך

מי שצריך את זה זה כאלה שיש להם מסכה שיש להם מה להסתיר אנשים אמיתיים מראים חיבה ואהבה בחיי היום יום על בסיס קבוע כמו טבע שני

יערית

New member
תתחיל בלהיות

אתה..משם הדרך קלה יותר ללב האישה {אישה לא נשים}

ד ו ל ה

New member
למה אי אפשר להיות אמיתי??

בדיוק להיפך.. כדי להתמספר (איתי לפחות...
) ובטח ובטח כדי לפתח זוגיות, צריך להיות אמיתי כמה שיותר. מה שאומר שאתה לא צריך להראות רגיש אתה צריך להיות רגיש, אתה לא צריך לדעת לכתוב שירים (אבל זה בהחלט יוסיף לך נקודות זכות אם תדע להתרגש מהם...) ואתה בטח לא צריך לומר לי שאני מדהימה אם אתה לא באמת חושב כך... בקיצור לא לנסות להיות מי שאתה לא... דולה (מעדיפה אותם אמיתיים ולא מושלמים...)

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המשיכי במחקר החשוב שלך יקירתי, למען נשות הפורום כולן תמיד אמרו לי שעדיף ללמוד מנסיונם של אחרים... מחכה בכליון עיניים לשיעור הבא.... דולה (צוחקת בקול גדול)

למעלה